Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגים חדשים/צעירים או הורים לכאלה, אשמח לייעוץ והכוונה. תודה.

נתונים:

הילדה בת 19, רישיון יש מגיל 17 וקצת. נהגה עד היום ברכב של אבא עם ביטוח לפי שעות.

חסכה מספיק כסף בכדי לקנות רכב משלה ועומדת בפני קניה.

מדובר על ביטוח חובה+ג'

שאלות:

1. אם הרכב והביטוח יהיו על שם האב והבת תצטרף לביטוח האם זה יהיה יותר זול?

2. יש סוגי ביטוח?

3. מחירים??

4. האם ניתן לשלם בתשלומים?

תודה

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אם הרכב רשום על שם נהג ותיק וגם פוליסת הביטוח על שמו,אפשרי לשים אותה תחת קטגוריה של נהג נוסף וזה כן מוזיל את הביטוח

פורסם

1. כן ותעשו את זה, חד משמעית.

2. מה הכוונה בסוגים? אתה צריך חובה וצד ג' (כנראה שמדובר ברכב זול ואין צורך במקיף), זה כל מה שאתה צריך.

3. מחירים - הערכה שלי בין 4000 ל5000 ש"ח לחובה וג' יחד, אבל מחירים מדויקים יתנו לכם החברות ביטוח, לכן אין צורך לנחש

4. בד"כ ניתן

פורסם

ברגע שיש נהג צעיר (ועוד בגיל 19), הביטוח יהיה יקר, גם תלוי איזה רכב (לפי מה שהבנתי הולך לפי מנוע, למשל, 2 ילדים בני 19, 2 רכבים 2017 מ היבואן, 1 עם מנוע 1.2 והשניה עם מנוע 1.8, למנוע 1.8 יהיה הרבה יותר יקר, זה לפחות מה שהבנתי מכל מיני אנשים).

תכנס לwobi סתם כדי לבדוק מחירים, אתה תראה 2 דברים, 1) מה שאמרתי לגביי המנוע.

2) שים את אותו רכב אם אותם פרטים, אבל

פעם אחד בין 17 ל21, אחר כך, 21 עד 24, ואחר כך 24 עד 30 (אם אני זוכר נכון) ותאאה מה ה הבדלים.

חוץ מכל זה, עדיף לה (אם היא יכולה) לעשות כבר על שמה, כי יש גם את העניין הזה של "עבר בטיחותי", וצריך להיות על השם שלה הביטוח כדי שיתפוס.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

ממליץ לעשות לה ביטוח אישי אבל באותה החברה שאתה מבוטח, כך הם יסכימו לקבל את ה"עבר הביטוחי" שלה ותוך כך גם היא תצבור עבר ביטוחי משלה.

לגבי מחיר הביטוח - היא מתחילה במדרגה היקרה ביותר לביטוח וכאן סוג הרכב והמנוע הם פקטור עצום.

יכול להגיד שאני בתור בחור בן 23 (עדיין נקרא נהג צעיר) משלם על סיאט לאון 1.2 ידנית 5 בשנה וזה לאחר הנחת מכרים של החברה + הנחה משמעותית לאור התקנת רכיב מנטר מסוג SafeDrive.

לעומת זאת כשביררתי על סיאט איביזה fr ידנית (בעלת מנוע זהה) המחיר היה אמור להיות מעל ל-8000 בשנה מאחר והרכב נחשב לגניב ביותר.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

אני לא יודע איזה רכבים ביטחת אבל הבאתי לך עובדה בשטח שהאיביזה, בעלת מנוע זהה ללאון ובמחיר התחלתי של 30 אלף שקל פחות ממנה, עולה כ-3000-4000 שקל יותר בביטוח על הטענה הזו בלבד (ואני לא גר באזור בעל רמת סיכון גבוהה).

ואם אתה תוהה בדקתי בwobi, כל סוכנויות הביטוח המוכרות ואפילו בסוכניות קטנות שאני מכיר אישית את הבעלים

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם
אפשר להשתמש גם בעבר בטיחותי על סמך פוליסה שלא רשומה על שמך.

אני הבנתי שלא...

אבל לא מציק לשאול את הסוכן, חח

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

אפשר להשתמש בהעדרי תביעות על שם ההורים. בכל חברה מגבילים עד גיל מסויים שניתן לקבל.

בחברת שומרה אפשר לעשות נהגת נקובה למשל, הפוליסה מגיל 40 עם נהגת נקובה מגיל 19 וזה מוזיל עלויות. כמובן שעדיין צריך לשלם חובה לנהג צעיר.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

אכן שומרה - אפשרו במחיר הנמוך ביותר שמצאתי לבטח נהגת בת 18 בפוליסה משותפת עם הורה.

מלאתי טופס באתר והפנו אלי סוכן ביטוח.

לחילופין ביטוח ישיר שהיו יקרים בכמה מאות שח

פורסם
אכן שומרה - אפשרו במחיר הנמוך ביותר שמצאתי לבטח נהגת בת 18 בפוליסה משותפת עם הורה.

מלאתי טופס באתר והפנו אלי סוכן ביטוח.

לחילופין ביטוח ישיר שהיו יקרים בכמה מאות שח

סביבת מחיר אם אפשר?

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...