רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,576 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
קריאה מהנה. http://cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2688-%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%95-C30-%D7%95-S40-%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-230-%D7%9B-%D7%A1-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-159,000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C-%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93.html מקס.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לפני שנה פחות או יותר נחשפתי לראשונה לרעיון. Car2go הגיעו לגבעתיים ולא רחוק מדירתה של אימי הועמדה אחר כבוד פיאט 500 חמודה. הרעיון של השכרת רכב לפי שעה עניין אותי, אבל ללא ממש עשיתי איתו משהו. חלפו להם החודשים, הרכב הפרטי שלי כבר לא שלי וה-500 הוחלפה בצמד סמארט קטנות וחמודות. . טוב, אולי לא ממש חשדתי אבל כבר ממש התחיל לדגדג לי באצבעות. לפני שלושה חודשים בערך עשיתי מעשה, בדרך חזרה מהעבודה עצרתי במשרדים של car2go באבן גבירול ונרשמתי לשירות. בדיעבד, מסתבר שדמי ההרשמה היו המכשול העיקרי מבחינתי. נראה לי ש-145 ש"ח כתשלום חד פעמי זה קצת יותר מידי בשביל דמי רצינות. אחרי שעברתי את השלב הזה גיליתי שבסך הכל מדובר ברעיון נחמד למדי. בחודשים האחרונים יצא לי לשכור מהם לא מעט מכוני…
הודעה אחרונה מאת ecowash, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
בקרוב אצטרך לשכור לרכב תקופת זמן של כמה חודשים אולי אפילו שנים דרך העבודה. אני מעוניין בחברה שתתן מחיר הוגן ושהרכבים שלה מטופלים כמו שצריך, האמינות של הרכב מאוד חשובה לי, זה רכב שהולך להיות רכב עבודה. חשוב רכב קטן אך לא הקטן ביותר, הולך לעשות בערך 150 ק"מ ביום בנסיעה בין עירונית בעיקר. יותר לכיוון של מאזדה 2 \ יונדאי I20 \ שקודה פאביה. יש המלצות לעוד רכבים? או שבכלל לתקופת זמן גדולה לא שווה לשכור רכב ועדיף ליסינג או משהו בסגנון? תודה
הודעה אחרונה מאת ecowash, -
קורס נהיגה מתקדמת 1 2
מאת Overdrive- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש כאן. אני רוצה לעבור בקרוב קורס נהיגה מתקדמת ואני מניח שיש כאן כמה נהגים שעברו את הקורסים האלה וקצת בקיאים בהם, רציתי לשמוע ממכם בגלל שיש הרבה מקומות שמעבירים קורסים לנהיגה מתקדמת איפה הכי כדאי? באיזה מקום הכי כדאי לעבור את הקורס? ובנוסף ראיתי שיש כמה סוגים של קורסים, לאיזה קורס הכי כדאי להרשם? אני רוצה להכיר את הרכב על כל בוריו, לשלוט עליו שליטה אבסולוטית, ולמצות את כישורי הנהיגה שלי עד המקסימום האפשרי. תודה רבה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 16 תגובות
- 48.4 אלף צפיות
שלום רציתי לברר כמה דברים לפני קניית מספר האם יש גיל מינימום? מה התהליך של זה? יש אפשרות לקנות וישר להשכיר ? בשביל לקנות צריך רשיון מיוחד או משהו כזה? ואם אפשר עוד קצת אשמח מאוד ואיפה אפשר למצוא מחרים וכו'. תודה רבה מראש .
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
- 3 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום. כניראה שזה הכיוון שאליו אני ניגש - רשיון לאוטובוס (D). ידוע לי שזה מצריך בין היתר בדיקה של וועדה רפואית שבמכון לבטיחות בדרכים רק שהייתי בוועדה שכזו לפני פחות משנה שעשיתי רשיון C (מעל 15 טון). האם אני צריך שוב לעבור את הוועדה הזו בטווח זמן כל כך קצר מאז הוועדה האחרונה? או שמא אני פטור מזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת itaytalmor, -
כמו רבים בפורום, אני תוהה רבות בשאלה-למה אין קונים לרכב יד שנייה. הנה בא חג השבועות והגיעו התשובות: לכבוד החג, הבאתי ביקור אצל דוד מנצור, והבאתי לו ביכור. וזה הביא לי תובנה-להביא , זה לא רק גבינה. להביא זה גם עוגה, נשיקה צרפתית או מכונית. אז זה למה לא קונים:יש ליסינג ויש מביאים. זו שיטה די חדשה, נזכרתי בעוד דברים שאפשר להביא והבאתי שיר מיוחד לאלו שמביאים[הלחן עממי] למה למה למה למה,הבאת לי אולקוס למה למה ,שביקשתי קוסקוס למה למה, הבאת לי תסעיף למה ביישת את משפחת אלחדיף למה כשצעקתי, ענית בחה חה חה למה ביישת את כבוד המשפחה למה למה, הבאת לי אולקוס. אז פעם באה שמישו מביא האוטו, תספרו לו על ניסו שבא לו האולקוס.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
אז ככה,היום לאחר טלפונים מרובים מאחת הלקוחות(לאחר שהוסבר לה שאין שירות כזה אצלנו והנ"ל התעקשה שאין בעיה "יש ביטוח")בנוגע לקחת את רכבה מהבית,ולהחליף לה 4 צמיגים.התעקשה הנ"ל ואמרה שיש ביטוח,ואין בעיה שיבואו לקחת את הרכב. ואז הגיעה תקלה,שהנהג שלנו בא להחזיר את הרכב אליה(רכב מסוג a4 קבריולט)לחץ הנהג שלנו על לחצן שפותח את הגג,והגג מאותו רגע (לפי דעתה כמובן) התחיל לזייף בפתיחה ובסגירה שלו.והיא מאשימה אותנו בזה. השאלה היא כיצד לנהוג בעיניין זה כלפי הלקוחה? ב.האם הביטוח של הרכב מקיף בעיות מסוג זה? ג.האם הנני יכול לדרוש(במקרה שאנחנו אשמים)לתקן את זה במוסך אצל חבר? ד.והאם במסירת המפתחות לידנו,חלה האחריות עליה? תודה לעונים! נ.ב האם יש למישהו מידע על תקלות מסוג זה,ב…
הודעה אחרונה מאת vogel, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב מאדם שנוהג ברכב מיומו הראשון אך הרכב רשום על שם חברת ליסינג (שלמה סיקסט). הבעיה היא שהמוכר חייב לחברת הליסינג סכום כסף לא קטן אותו הוא יכול לשלם אך ורק אחרי שימכור את הרכב, מצד שני חברת הליסינג לא תוציא מסמכים להעברת בעלות לפני שתקבל את מלוא הסכום. כל זה יוצר מצב שבו הקונה צריך לשלם את מלוא הסכום על הרכב המשומש בלי העברת בעלות בדואר ביום הרכישה. השאלה היא, איך עושים זאת נכון? איך ואיזה מסמכים אני צריך לוודא שיש לי בזמן התשלום? מה שמצחיק בשאלה שלי הוא שאני מכרתי רכב שהיה אצל ההורים שלי בליסינג מימוני אבל עד היום אני לא יודע איך התהליך הושלם, הקונה שילם, לקח את האוטו וחברת הליסינג אמרה שהקונה יקבל את המסמכים תוך חודש, לא שמענו ממ…
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 73 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
ולמה כדאי לכם ללמוד למכור מהאחראי על הירקות בהיפר. אז ככה אתמול ברשימת המכולת: 2 חלב, 1 כרובית, 1 ניסן קשקאי ו/או אחת קיה ספורטאג... כל ההקדמה הזאת באה להראות לכם איך איש מכירות כושל של סוכנות קרסו ברעננה גרם לכך שנשאר לי המוןןןן כסף לקנות כרוביות מעובד חרוץ של ההיפר כי לקרסו לא אחזור אבל להיפר, בוודאי. אז אתמול הלכתי להיפר. קצת הסתבכתי במציאת הכרובית. פניתי לאחד העובדים שהיה עסוק בסידור המלפפונים ושאלתי. הוא עזב הכל, חייך ובמבטא של בני דודנו הסביר לי וגם ליווה אותי כדי לוודא שמצאתי. יפה, ככה צריך להיות. ואז הגעתי לסוכנויות של קיה וקרסו ששוכנות צמוד ליד קניון רננים. חשבתי להתעניין במיניבאן בסדר גודל של 150 - 180 אלף ש"ח שישנע את שלושת הנכדים ואותי ושיהיו לו 7 מ…
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
קיה ריו מודל 2010. אני ואשתי שני הנהגים היחידים. שנינו מעל גיל 24 ומעל 5 שנות רשיון. לשנינו אין עבר ביטוחי. המחיר הכי נמוך בשוק עבור מקיף + חובה = 6600 שח. (הגבוהים נעים עד יותר מ10). א. סביר? ב. בדקתי כבר חברות ביטוח. אפשר גם להתקשר לעוד 200 סוכנים. האם יש סיכוי למצוא פחות מזה? ג. אני מבוטח ברכב של הוריי ונוהג עליו כשאני מגיע לביקור אצל הורי. כנ"ל הדבר לגבי אשתי ורכב הוריה. כדאי לציין שהביקורים לא כל כך נדירים(לפחות פעם בחודש). האם יש איזה סיכוי להוציא מהסיפור הזה עבר ביטוחי כלשהו עבורנו? ד. לגיטימי לרשום את הביטוח על שם אבי נניח? או שזה יתקע אותי מתישהו כשארצה יום אחד לעשות פוליסה על שמי... אשמח לעזרה בעניין, זה רכב ראשון שלנו! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Alonyam, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם? http://www.dealextreme.com/p/2-0-180-degree-swivel-car-dvr-1080p-night-vision-motion-detection-circulating-recording-131900
הודעה אחרונה מאת omar87, -
- 1 תגובות
- 694 צפיות
שלום לכולם. באזור שאני עובד החניה היא כשחצי רכב עומד על המדרכה, כלומר צד ימין עומד על המדרכה וצד שמאל נשאר על הכביש. הגישה לחניה היא באמצעות שיפוע מתון כך שאני לא "מתנגש" במדרכה בכל פעם שאני ניגש לחניה או יוצא ממנה. השאלה היא האם הסוג הזה של החניה גורם לנזק מצטבר כלשהו ברכב או שאין חשש?
הודעה אחרונה מאת momgo, -
אתמול הלכתי עם אישתי שתחייה לראות סרט. הסרט היה כיאה לסרט חוץ לארץ ילדים בני 17 +נוסעים בגיפים מטורפים של קדילאק או במכוניות ספורט ואני שואל את עצמי ,למה אנחנו צריכים לנסוע במכוניות קטנות וצפופות לקנות רכב חדש ולחשוב אם יש אותו בגירסה ידנית נמאס!!!! הדלק שיבש לנו את המוח(כמה דלק עולה מפה עד למכולת או שעדיף ללכת ברגל 20 דק) ואת חווית הנהיגה למה אנחנו לא יכולים להתפנק בנפחים גדולים 2000 ומעלה עם מזגן פתוח?? ע-צ-ב-י-ם! יום טוב.
הודעה אחרונה מאת AlexN, -
- 3 תגובות
- 977 צפיות
מישהו יודע מה ההבדלים המכנים בין 320 ל 328 החדשות ? שניהם מגיעות עם מנוע 2000 אבל יש הבדל משמעותי בסוסים. אם עדכון תוכנה פשוט נותן לי עוד 60-70 כ"ס נראה לי אני יודע מה אני רוצה...
הודעה אחרונה מאת ALX, -
- 18 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אשמח לדעת מהם השיקולים של שוטר תנועה לעצור רכב סתם ככה לביקורת. אני חושב שבאשדוד לא עצרו אותי מעולם,לעומת זאת בערד למשל פעמיים באותו ערב. ובבאר שבע היו מקרים של 3 פעמים בערב אחד. ללא קנס /דוח או משהו,אלא סתם עצירה לביקורת. לא רכב חריג,קאוואליר ללא חלונות מושחרים... סתם סיקרן אותי העניין הזה. אגב,אני לא צפוף פיגמנטים
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
לדים לאוטו
מאת noam_navon- 0 תגובות
- 589 צפיות
אז ככה יש לי מיצובישי כריזמה 98' ואני מעוניין להשים לך נורות חניה מקדימה בצבע כחול, מישהו יודע אולי איזה נורה נכנסת שם ?, זה לא T10 ואם אפשר קישור באיבי של המנורות תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת noam_navon, -
שלום לכולם, ברשותי הרכב הנ"ל בערך שנתיים. אני משתף אותכם ברשמים שלי ממנו : לגבי הרכב: לרכב יש פוזה נהדרת, קווים חדים עם ג'אנט 17 מקורי והמושבים מבחינתי מצויינים וספורטיבים. הרכב נוסע נהדר וחזק יותר מכל יפנית קוראינית ממוצעת מליסינג. הביקורת הגדולה ביותר שלי לסיאט היא על הרעש המוגזם מהרכב. הרכב ממש לא מבודד חוצמזה הרכב נח לנהיגה, מאובזר בצורה עשירה ושומר על איכות. לגבי התוכנה: התקנתי על הרכב האמור תוכנה של REVO לפני מספר חודשים ומאז הרכב פשוט כיפי ברמות אחרות הוא יוצא מהמקום חזק ותכליתי ותמיד יש עוד כח לתאוצת ביניים ועקיפות עזבו אותי ממספרים, אני לא יודע הספקים וכאלה. חוצמזה הרכב סדרתי לחלוטין ומתודלק בדלק 95. לאחר התוכנה ובמשך הזמן צריכת …
הודעה אחרונה מאת avshis, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
עצוב לי באמת שעצוב להפרד מהאישה אחרי 14 חודשים לטוב ולרע (והיה בעיקר רע), נתחיל מהדברים הטובים ונגיע גם לסיכומים כספיים שידהימו כאן לא מעט אנשים. הקליאו מבחינת האבזור היתה המפנקת ביותר שנתקלתי בה (פרט לטוארג ונהגתי על המון מיאטה NB/פג'ארו/A3/קליאו MK1קליאו /500) קסנון מקורי עם חיישן גובה אלומת אור והפעלה אוטומטית לתאורה במקום חשוך, מושבים אלקטנטרה אמיתי בשילוב עם עור, שליטה על הרדיו מההגה, חיישן גשם, ובטח עוד כמה דברים ששכחתי. אז למה קליאו בעצם? הרי באותו התקציב נכנסות 20VT, מיאטה מהשנות המוקדמות GTI6, ועוד לא מעט ספורטיביות מזדקנות, האוטו נוסע מדהים במצב סטוק 172 כ"ס, בשלב מסוים כלומדים את האוטו אפשר לנסוע בתוך העיר מבלי להוריד רגל מהגז (בניגוד למוגדשות של VAG) ולא מ…
הודעה אחרונה מאת Moshe_P, -
-
- 1 תגובות
- 614 צפיות
כמו כל שנה אי אפשר בלי ה-Gumball 3000, המירוץ עם הרכבים המטורפים ביותר שיש. אז בשביל אלה שלא יודעים או לא מעודכנים, אתמול הסתיים הגאמבול 3000 בלוס אנג'לס, וכמו תמיד האינטרנט כבר מלא תמונות וסרטונים. תהנו: http://www.gumball3000.com/ נקודת הזינוק בניו-יורק: R3MflHo9Jf0 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. PEUsZ77p16A דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. נקודת הסיום בלוס אנג'לס : 4ayO-KI0QEs דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then…
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 770 צפיות
ככל שידוע לי, היא לא מיובאת לארץ...איך זה יכול להיות?!
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
הנה שרשור שייקל על המתעניינים למצוא את כל הכתבות בשרשור אחד; http://www.auto.co.il/כתבה-28721-טויוטה-GT86-מבחן-דרכים-השקה.aspx http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2534407 http://motocar.ifeel.co.il//test/1147.aspx מי שימצא כתבות נוספות, מוזמן להוסיף אותן בשרשור זה. מן הראוי לציין, כי ההתייחסות המימית ביותר לנושא המחיר היתה של דני פרומצ'נקו מ'אוטו'. עם כל הכבוד לפאן של הכותב ולתחושת אי הנעימות האפשרית שלו כלפי שולחיו, הסיכום המימי הזה הותיר אותי עם תחושה של ריק. מבחינתי, נ ענק. ומבחינת המחיר, הגיע הזמן לעשות מעשה בישראל. אני מציע שכל רוכש פוטנציאלי של הרכב הזה יתפקד בשרשור הזה, לטובת פנייה מאורגנת ומסודרת למנהל השיווק של יוניון מוטורס, דרור גורלנ…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום כשנסעתי התחלתי להתקרב לצומת, התחיל הירוק להבהב נתתי ברקס לא חזק אבל האיביאס התחיל לעבוד כמה פעמים עד שהרכב נעצר, פתאום אני מגלה שהאורות מצוקה נדלקו. כנראה זה איזה חיישן בטיחות שמופעל ברגע שיש לחיצה קצת חזקה על הברקס, הרכבה שב70 אלף שקל רק מפתיע אותי כמה רכב אתה מקבל בסכום הזה. יש את זה בעוד רכבים? פעם ראשונה אני ניתקל בדבר כזה. מקס.
הודעה אחרונה מאת X9500, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 992 צפיות
בכתבה באתר וואלה נטען שאדם ששאף את הגז בעת תאונה במכוניתו שיצא מהכרית האוויר לאחר שזו האחרונה נחתכה מזכוכית בעת התאונה חש לא בטוב ולאחר תקופה הוא נפטר מכשל בריאות ולאחר ניתוח הפתלוגי נמצא הגז של כרית האוויר שהוא מסוכן בתוך הריאות. בנוסף כתוב שבמקרה אחר, במכונית חדשה לגמרי חתכה כרית האוויר את אוזנו של הנוסע , לאחר זמן נמצא חתיכת מתכת . http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2538163 בנוסף ידוע שהכרית מסוכנת לאלה ששמים את התינוקות מקדימה עם הבוסטר בגלל מהירות הפתיחה. בוואלה מסיימים שאולי יש לתכנן מחדש את כריות האוויר והדבר נמצא תחת חקירה בארה"ב . זה מעלה מספר שאלות 1. אז האם באמת תכנון הכריות ברכבים לוקה בחסר? , 2 האם יש תקן אחיד בכריו…
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יצא לי להזמין מאיביי עד עכשיו מדבקות, הזמנתי ידית הילוכים ועוד 2 דברים קטנים ממש. אתמול הזמנתי עוד שלל של מדבקות ועכשיו אני שוקלת ברצינות להזמין בקליות שקופות אנג'ל אייז, ועוד כמה חלקים לדש-ברוד ופלסטיקים פנימיים, ואולי גם כמה חלקים מכנאיים לרכב של בעלי השאלה היא כזאת, קראתי בכל מיני מקומות אבל לא קיבלתי כל כך תשובות. איזה חלקים שמזמינים לא מעוכבים במכס, ואם כבר עיכבו במכס כמה צריך לשלם, על סמך מה ואיזה דוגמאות של חלקים מיותר להזמין ועדיף כבר בארץ ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת נטלוזי, -
רישיון רכב
מאת יוסי חן- 2 תגובות
- 675 צפיות
אני עושה רישיון על משאית עד 12 ואני רוצה לדעת אם זה תקף למיניבוס 20 מקומות שברישיון רכב הוא רשום בטור רכב זעיר ציבורי רכב הסעות
הודעה אחרונה מאת יוסי חן, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם האם מנועי ה- T-FSI זהים למנוע ה- TSI ? האם תיבת ה אס טרוניק זהה ל dsg ?
הודעה אחרונה מאת danielharati, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כיף לראות שאזרחים נלחמים על מה שמגיע להם ומנצחים את החוקים המבישים של המדינה ומשרד התחבורה! הגישה תביעה נגד משרד התחבורה בגלל ששילמה אגרת רישוי חוזרת לאחר שרכבה הוחזר לה (לאחר שנגנב). ככה המדינה מרוויחה עוד 4 מיליון שקלים בשנה, איזה כיף http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4235668,00.html שיהיה לנו אחלה סופ"ש בסימן טוב.
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, תקנות הרעש האחרונות אוסרות על התקנת אזעקה ״מרעישה״ ברכבים חדשים. האם קיימת מערכת (מבוססת SIM?) שיודעת להתריע ישירות לטלפון במידה ומשהו נוגע ברכב? איך נקראת מערכת? איפה ניתן לברר יותר פרטים, מחיר וכו...?! תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
צמיגים חדשים
מאת roie.s- 2 תגובות
- 657 צפיות
שלום , יש למישהו ביקורת לגבי הצמיגים האלה או אתר עם הנתונים שלהם ? nexen n blue hd 185/65r14 או שמישהו שמי עליהם ? אשמח לתשובה ....
הודעה אחרונה מאת roie.s,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 336 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- נירו72
- motior
- פאר האורה
- blackpolo
- David32
- לירון .ה.
- orankohn
- parnuk
- falou
- SlowRide
- yahaga