Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי כבר לא פעם שהיום להשיג את און להדרכה זה מאוד קשה.

וגם מאוד יקר. מחירים ששמעתי מאחרים הם בסדר גודל של פי 3 מאחרים.

זה לא פרוייקט מסובך מדיי - אצל כולם המחירים דומים. תכין בין סביב 1250 ש"ח פלוס מינוס.

משך סביב 6 שעות פלוס מינוס.

בחר מישהו ועשה את זה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
שמעתי כבר לא פעם שהיום להשיג את און להדרכה זה מאוד קשה.

וגם מאוד יקר. מחירים ששמעתי מאחרים הם בסדר גודל של פי 3 מאחרים.

זה לא פרוייקט מסובך מדיי - אצל כולם המחירים דומים. תכין בין סביב 1250 ש"ח פלוס מינוס.

משך סביב 6 שעות פלוס מינוס.

בחר מישהו ועשה את זה.

און (מסלולים) יקר יותר (בשום אופן לא פי שלוש!).

אבל.. אתה הולך לבלות 6 שעות מאד אינטנסיביות עם משהו וחשוב שהוא יהיה גם מעניין (ידע, חוכמת חיים, אישיות (קצת היפר אבל במובן החיובי).

תחשוב על זה שבנוסף לאלמנט ההדרכתי יש סוג של חווייה.

אבל מעל הכל, הידע והנסיון - שווה.

שוב, אני אומר את זה מפרספקטיבה של הדרכה עם עם חמישה מדריכים ( אומרים שגם ליאור לוי טוב - לא ניסיתי).

פורסם

אגב, חלקם מציעים לפצל את הקורס מה שלדעתי מומלץ. בקורס ראשון קולטים הרבה תכנים חדשים גם בנהיגה נכונה וגם בספורטיבית. אחרי 6 שעות עם דני יצאתי כמו אחרי 6 שעות קורס באוניברסיטה, המוח סירב לקלוט מידע נוסף ואני במצב צמח... אם הייתי מפצל היה לי זמן גם לעכל להפנים ולתרגל את החלק הראשון, ולהגיע רענן לחלק השני והמעניין.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

גם אני מצטרף לחלוטין להמלצות על דני גלאטר.

עברתי איתו משהו שהוא קצת מעבר לקורסים שעוברים פה בארץ,נסעתי בהדרכתו לנורבורגרינג.

אין איזה דרך לתאר את מה שעברנו שם במילים כי פשוט אי אפשר,זה היה משהו מטורף לגמרי.

הניסיון העלוב שלי מנהיגה ספורטיבית היה להרים בלם יד בכיכר העיר בגיל 18,ודני באמת הדריך אותנו מדהים והביא אותי למצב של נהיגה מדהימה בM3 במקום הלא הגיוני הזה,היה לי טיפה רקע כי אני אוהב נהיגה,אבל הוא לקח את ה10 אחוז שהיה לי והפך אותם ל90 אחוז תוך כמה ימים!

יש לו ניסיון עצום בכל עולם הנהיגה ובפרט ברינג...

פורסם

דני נשמע בנאדם מדהים וגם און קשה לי לבחור:roll:

נראה לי שאני אלך על דני מהסיבה הפשוטה שאתם אומרים שאת און קשה להשיג (המחיר לא מפריע לי גם אם היה פי 3), אבל זה לא משנה כי אני בטוח שאני יעבור אצל שניהם קורסים

תודה רבה לכולם

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם
און (מסלולים) יקר יותר (בשום אופן לא פי שלוש!).

אבל.. אתה הולך לבלות 6 שעות מאד אינטנסיביות עם משהו וחשוב שהוא יהיה גם מעניין (ידע, חוכמת חיים, אישיות (קצת היפר אבל במובן החיובי).

תחשוב על זה שבנוסף לאלמנט ההדרכתי יש סוג של חווייה.

אבל מעל הכל, הידע והנסיון - שווה.

שוב, אני אומר את זה מפרספקטיבה של הדרכה עם עם חמישה מדריכים ( אומרים שגם ליאור לוי טוב - לא ניסיתי).

למה אתה מחנך אותי?

לא אמרתי שזה לא שווה ולא מומלץ.

לגבי המחיר - זה מה שסיפרו לי. אתה מוזמן לשפוך אור בנושא אם אתה מכיר נתונים אחרים.

לגבי הזמינות - נסיתי לקבוע פעמים עם און או ליאור ולא חזרו אליי אפילו.

בקיצור - יצאתי חומוס כי לפני איזה 4 שנים שלייקס דאג לנו לדיל של 1200 ש"ח עם און.

הימים האלו לא יחזרו.....

פורסם
און עושה גם קורס אישי. אם מדובר בקורס הראשון שלך אז התכנים די סטנדרטיים וזה פחות משנה במי בוחרים. אם כי כאמור- אני עדיין ממליץ על און (אין תחליף לניסיון).

מה זאת אומרת הקורס הראשון? אתה חושב שצריך כמה וכמה קורסים על מנת שזה יהיה אפקטיבי?

וד"א יש לי שאלה שלא קשורה לנושא, יש לי ויכוח עם מישהו הוא טוען שכשבולמים עד להוריד הילוכים בהדרגתיות ולהשאר על ראשון ברקס וקלאץ' ואני טוען שכדאי להעביר לניוטרל ולהשאר עם הרגל על הברקס בלבד כדי שלא להאיץ את הבלאי של הקלאץ', מה עדיף?

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם

מטמטיקה לא לומדים כולה בשיעור אחד - כך גם נהיגה (והאם זה כנראה נכון עבור כל תחום בחיים).

תתחיל ללמוד ותראה איך ומתי תרצה להמשיך.

אחרי שקיבלת אין סוף המלצות - דיברת כבר עם מדריך כלשהו? ביררת פרטים?

פורסם
יש לי שאלה שלא קשורה לנושא, יש לי ויכוח עם מישהו הוא טוען שכשבולמים עד להוריד הילוכים בהדרגתיות ולהשאר על ראשון ברקס וקלאץ' ואני טוען שכדאי להעביר לניוטרל ולהשאר עם הרגל על הברקס בלבד כדי שלא להאיץ את הבלאי של הקלאץ', מה עדיף?

לנהיגה ספורטיבית - החבר שלך צדוק.

לנהיגה חסכונית ומקטינה בלאי - אתה צודק.

בחר מה שמתאים לך.

פורסם

אני חושב שאם לא עברת מעולם קורס אז הקורס הראשון יתקן לך המון מיס-קונספציות ויפתח לך את העיניים. משם זה עניין שלך אם אתה ממשיך לתרגל או לא. אם כן - אז בוודאי תרצה להתקדם הלאה וללמוד יותר, ובשביל זה יש קורסים מתקדמים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...