Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי איפה מרכיבים אותה , היא מצלמת את חלל הרכב ? ואם כן אז בשביל מה לצלם ? אלא אם כן יש לה חיבור אלחוטי למחשב בבית וזה יכול אולי אולי לעזור במקרה של גניבות וגם עד מרחק מסויים- קיצר "חתול בשק "

פורסם

זו מצלמת דרך, לא מצלמה שמצלמת את חלל הרכב אם איני טועה.

למה להוציא 66 דולר על מצלמת דרך כשיש פה כאלו בשפע באיכות גבוהה ב 200 שח בלבד ?

כנס לאתרי דילים שונים, היכנס לאתר קליקה שמאגד את כל הדילים ותוכל לראות שם מצלמת דרך במחיר של 199 שח בלי צורך לחכות למשלוח מחול .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

יש מצלמות אקסטרים כמו גו פרו, יותר יקרות מ200ש"ח, אבל גם איכות בהתאם עדיפה. וחשוב להבין שלרוב זה חיישן CMOS פשוט שלא רואה בחושך כלום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המצלמה השחורה לפי מה שהבנתי יש מלא דגמים שונים או תוכנות שונות אני וחבר הזמנו את אותה מצלמה אבל מספקים שונים, חיצונית המצלמה נראת אותו דבר אבל שמנו לב שההגדרות של המצלמה שונות ואיכות התמונה שונה וכך גם הרזולוציה.

כניראה בגלל זה כל המשחק עם המחיר אותה מצלמה אתה יכול גם למצוא ב50 שקל.

סה"כ אני מרוצה ממנה צריך לפני כל נסיעה לבדוק אם היא אוטומאטית התחילה לצלם כי לפעמים לא, רואים יחסית בסדר, אצלי המיקרופון הגיע כנראה דפוק כי שומעים על הפנים.

אני מאוד מקווה שבאמת אני לא יצטרך להשתמש בא, אבל ליתר בטחון שמתי אותה...

פותח השרשור במידה ואתה כן קונה את המצלמה שהעלית, תמצא סרטון שלה (יוטיוב או משהו כזה) ביום ובלילה לפי דגם המצלמה שתדע איך רואים ולא תתבאס כשהיא תגיע לארץ.

מקס.

פורסם

בארץ מוכרים את אותם מוצרים סינים, בדר"כ בעשרות אחוזים יותר. לא מפריע לי לחכות שבועיים עד שזה יגיע.

אף אחד לא עשה סקר רציני?

אחרי הסרטון ההוא של נהג שעצר בעצור וצילם עם מצלמה כזאת (וניצל מדו"ח בסופו של דבר), חשבתי שיהיה פתאום ביקוש למצלמות האלה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי חבר'ה,

בימים אלו , אני מחפש מצלמה לאבא שלי (מורה נהיגה).

ונתקלתי בזו:

Mio MiVue 128 Car DVR

שהיא עולה ב ZAP 790 שח

**אני יכול לקנות ב 299 שח

האם כדאי?? מי יותר טוב, פשוט אני לא כ"כ בקי בנושא, אשמח לעזרה.

עומר

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...