Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם הS40 די ישנה, מעוצבת בצורה סתמית וניכר עליה הגיל, אבל המחיר בהחלט טוב מאוד, המנוע מעולה למרות היותו לא חסכוני במיוחד, מי שמחפש רכב מנהלים סולידי עם ביצועים טובים זאת בהחלט אופציה מעולה.

פורסם

המחיר מצוין, התמורה על הנייר מרשימה. מנסיון אישי עם S40 T5, במציאות הרבה פחות.

המכונית אמנם חזקה, אך לא רהוטה וממש לא מהנה לנהיגה.

נהגתי על C30 רגילה, שהיתה חביבה ותו לא. אין לי מושג איך נוסעת ה-T5.

מה שבטוח, בוולוו עבדו קשה על מנת להוציא כל טיפה של חדוות נהיגה שהיתה בשלדת הפוקוס המקורית. מאידך, הם גם לא הצליחו במיוחד בסעיף נוחות הנסיעה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מה שבטוח, בוולוו עבדו קשה על מנת להוציא כל טיפה של חדוות נהיגה שהיתה בשלדת הפוקוס המקורית. מאידך, הם גם לא הצליחו במיוחד בסעיף נוחות הנסיעה.

מסכים לגביי החלק הראשון, ממש לא מסכים לגביי החלק השני. נסעתי בכל הדגמים של וולוו שנמכרים היום ועולם נוחים מאוד. בכל מקרה, מדובר בעסקאות אטרקטיביות.

פורסם

ממש לא מחיר מצוין, אלה פשוט המחירים הראלים של הרכבים האלה.

היבואנים כבר כ"כ הרגילו אותנו למחירים מופרכים שכל ירידה מפי 2.5 מהמחיר בחו"ל ל'רק' פי 2 מהמחיר בחו"ל ישר מתקבלת פה קריאות צהלה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אולי תמורה מצויינת למחיר בכל הקשור לכ"ס לשקל...

אבל תיבה אוט' פלנטרית 5 הילוכים בלבד?

זה לא באמת תחליף להוט האצ' למרות המראה החיצוני שרומז לכיוון...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אולי היה כדאי למען הגילוי הנאות והשקיפות לציין כי יש סיבה מצויינת להוזלה המפתיעה.

מדובר בעצם על מכירת חיסול של סוף עונה - שני הדגמים הללו סיימו את הקריירה וייצורם הופסק. חברת וולבו החליטה שיוחלפו

ברכב חדש מסגנון אחר - דגם V40.

כפי שמצויין באתר נטקאר : "V40 מחליפה באיבחה אחת לא רק את V50 אלא גם את סדאן S40 . במילים

אחרות, וולוו מוותרים על שתי התצורות, סדאן וסטיישן, וממזגים אותן להצ'בק

עם נטייה סטיישנית, שתתחרה בקומפקטיות של אודי, מרצדס וב-מ-וו."

מאוד מעניין שרוב אתרי הרכב בארץ מצטטים את יחצ"ן היבואן ומקדמים מצג שווא של תמורה פנטסטית ו"שוכחים" לציין שמדובר

בשאריות של דגם שיצורו חדל.

פורסם
ה-C30 לא מוחלפת בקרוב. תקרא את הראיון עם מנכ"ל וולוו באתר אוטו.

זה נכון, לפי אתרים בשוודיה ה-C30 תמשיך להימכר לפחות עוד שנה. בינתיים ה-S40 באמת תצא לגמלאות וה-V40 תיכנס ביחד עם XC40. בהמשך, ה-C30 תוחלף ע"י גרסת 3 דלתות ל-V40 ובוולוו מתכננים גם S40 חדשה לחלוטין על בסיס ה-V40.

לגבי ה-C30 עצמה, לדעתי היא נראית מצוין גם כיום, למראות שהיא קצת נשית למראה. היא נוחה כמו הפוקוס? לדעתי כן, אבל בוולוו אכן הרסו את כל מה שטוב בפוקוס, היגוי והתנהגות כביש. כן יש לציין שרמת האחיזה שלה טובה מזו של הפוקוס דור ראשון (בטיחות?). על ה-T5 מעולם לא נהגתי, אז אין לי מושג אם ביצוע שינוי כלשהו במתלים/היגוי. אם לא, אז מי שרוצה מכונית מעוצבת וחזקה היא אופציה בהחלט מעניינת אבל מי שגם רוצה להנות מפיתולים בדרך, היא ממש לא בשבילו.

פורסם
מחיר מצויין,נראה לי שזה הכי הרבה כח סוס לשקל לא ?

נייט, לאון 1.8 TSI ידנית ב.. מה המבצע העדכני? 110K? זה הכי הרבה כ"ס לשקל.

160כ"ס מהחברה, 200כ"ס על צ'יפס בלבד, ויש עוד הרבה פוטנציאל..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מחיר מעולה ללא ספק. חבל שאני לא יכול לשבת שם במושב האחורי, משום שהראש שלי נתקע בתקרה (לפעמים אני יושב ליד הילד).

זה אולי לא מתנהג כמו GTI, אבל MY GOD איך שזה נוסע... באדום בבקשה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אולי היה כדאי למען הגילוי הנאות והשקיפות לציין כי יש סיבה מצויינת להוזלה המפתיעה.

מדובר בעצם על מכירת חיסול של סוף עונה - שני הדגמים הללו סיימו את הקריירה וייצורם הופסק. חברת וולבו החליטה שיוחלפו

ברכב חדש מסגנון אחר - דגם V40.

כפי שמצויין באתר נטקאר : "V40 מחליפה באיבחה אחת לא רק את V50 אלא גם את סדאן S40 . במילים

אחרות, וולוו מוותרים על שתי התצורות, סדאן וסטיישן, וממזגים אותן להצ'בק

עם נטייה סטיישנית, שתתחרה בקומפקטיות של אודי, מרצדס וב-מ-וו."

מאוד מעניין שרוב אתרי הרכב בארץ מצטטים את יחצ"ן היבואן ומקדמים מצג שווא של תמורה פנטסטית ו"שוכחים" לציין שמדובר

בשאריות של דגם שיצורו חדל.

והיא נראית לא רע בכלל

הנה תמונה שתפסתי לא מזמן

IMG_20120524_150155.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...