Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הלכתי עם אישתי שתחייה לראות סרט.

הסרט היה כיאה לסרט חוץ לארץ ילדים בני 17 +נוסעים בגיפים מטורפים של קדילאק או במכוניות ספורט ואני שואל את עצמי ,למה

אנחנו צריכים לנסוע במכוניות קטנות וצפופות לקנות רכב חדש ולחשוב אם יש אותו בגירסה ידנית נמאס!!!!

הדלק שיבש לנו את המוח(כמה דלק עולה מפה עד למכולת או שעדיף ללכת ברגל 20 דק) ואת חווית הנהיגה למה אנחנו לא יכולים להתפנק בנפחים גדולים 2000 ומעלה עם מזגן פתוח??

ע-צ-ב-י-ם!

יום טוב.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סע להרצליה פיתוח וסביון, תראה את אותם הדברים.

חוץ מזה, סרט זה סרט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם שם מלא כזה זול בטח לא כמו שהיה לפני משבר הנפט,מעבר לזה שמע זה סרט,לא חסר שם אנשים עם רכבים ממוצעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה חשוב שכל ילד בן 17 נוסע ברכב פאר? כנראה שאתה בשכונה הלא נכונה. או בעצם,\ בשכונה הנכונה שגורמת לך לקנא. השכונות שלא יגרמו לך לקנא פחות ידידותיות לתייר.

מזכיר לי את הערב שבו הגעתי לטורונטו, והמארח שלי לקח אותי לסיבוב בעיר. הוא הראה לי בניין ששטחית נראה כמו שיכון גדול, והסביר שכל דירת חדר וחצי שם עולה מיליון דולאר ומעלה. הפניתי את ראשי, בצידו השני של הכביש ראיתי את סוכנות רולס רויס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תתעצבן. :) שם זה עולם אחר. באירופה גם נוסעים על רכבים יותר צנועים מארה"ב, כולם קונים שם דיזל ידני.

ברוסיה עדיין קונים לאדה, דייהו נקסיה (סופר רייסר שהייתה בארץ עדיין מיוצרת בקזחסטן).

יכולים להתפנק בנפחים גדולים 2000 ומעלה עם מזגן פתוח??

באמת מצער לקרוא שאנשים בארץ חושים שמנוע 2000 זה נפח גדול. נפח גדול זה מנוע 7 ליטר. בארה"ב מנוע 2000 זה כל מיני קרייזלר נאון עלובים שלא נחשבים שם.

היו לי בארץ שני רכבים אמריקאיים, אחד עם מנוע 5.7 והשני עם 6.5. זה תענוג לא מעולם הזה, אבל במיוחד ה5.7 היה צמא, שתה דלקכאילו אין מחר. לא צריך להתיחס למה יש אחרי נקודה בנפח: אם מנוע 0.8, זה אומר מנוע 0 (אין מנוע בכלל), מנוע 1.6 זה 1, מנוע 5.7 זה 5. זאת הגישה שם.

מוסטאנג זה רכב לסטודנטים וצעירים שם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המכוניות בסרטים ברוב המקרים הן פרסומות סמויות, גם בסרטים שלא קשורים למכוניות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
סע להרצליה פיתוח וסביון, תראה את אותם הדברים.

חוץ מזה, סרט זה סרט.

אני מדבר על מעמד הביניים ,לפני 6-7 שנים מי שהיה נכנס לסוכנות היה מבקש את הרכב עם הנפח הכי גדול והכי מפואר וכמובן תיבה אוטומטית!.

היום אתה נכנס לסוכנות מבקש את הרכב הכי זול שיש שם בגירסה הבסיסית ושיהיה תיבה ידנית .

פורסם

מאיפה הבאת את הנתונים הללו?:shock:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני מדבר על מעמד הביניים ,לפני 6-7 שנים מי שהיה נכנס לסוכנות היה מבקש את הרכב עם הנפח הכי גדול והכי מפואר וכמובן תיבה אוטומטית!.

היום אתה נכנס לסוכנות מבקש את הרכב הכי זול שיש שם בגירסה הבסיסית ושיהיה תיבה ידנית .

:lol::lol::lol:

זה לא שאנחנו עניים,הכל פשוט יקר ( עני שמנחם את עצמו)

זה לא שהכל יקר,אנחנו פשוט עניים (עני שהשלים עם עול הגזירה)

תבחר את הסטטוס שמתאים לך!

Gn'f'R

פורסם

5 א"ג שלי:

דברים שלמדתי מסרטים הוליוודיים, #6546: אם אין לך וילה 3 קומות ולפחות שני רכבי פאר בחניה, אתה נחשב לעני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתמול הלכתי עם אישתי שתחייה לראות סרט.

הסרט היה כיאה לסרט חוץ לארץ ילדים בני 17 +נוסעים בגיפים מטורפים של קדילאק או במכוניות ספורט ואני שואל את עצמי ,למה

אנחנו צריכים לנסוע במכוניות קטנות וצפופות לקנות רכב חדש ולחשוב אם יש אותו בגירסה ידנית נמאס!!!!

אני לא חושב שידני זה סבל ושנמאס, ההפך הוא הנכון, הידית המופלאה והדוושה המוזרה בצד שמאל מוסיפים לי לחוויה מנהיגה. עברתי מנהיגה ברכב גדול ומרווח במיוחד (יונדאי אלנטרה) שלא נציין, אוטומטי, לנהיגה ברכב קטן יותר וידני (פיאט פונטו) וחוץ מהעובדה שיש לי פרוייקטים להשלים בפיאט עד מנת לקבל את אותה כמות פיצ׳רים (כמו משענת יד למשל) אני נהנה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בארה"ב משלמים משכורות שנתיות של 50K בממוצע לעובד מתחיל, בארץ זה מסתכם ב 30K לעובדים וותיקים.

המ"ס על רכבים נמוך מאוד ושוק היד שנייה שם זה בדיחה אחת גדולה:

לא מזמן בן משפחה שגר שם קנה מיני קופר S הכי מאובזרת, יד 2, שנה על הכביש לפני שנה ב- 7K והיה אפשר גם לרדת...

אין מה לעשות, רוצה פה כמו שם?

תעיף את כל ה"צרות" מסביב, תעלה משכורות, תוריד מיסים ואולי אז יהיה פה "אמריקה"

אבל עד אז...

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

כל המצב הזה בארץ לא קורה בגלל "קפיטליזם חזירי", ההיפך הוא הנכון- סוצאליזם חזירי.

30 מיליארד שקל מתקציב המדינה הולך לביטוח לאומי, לעומת זאת רק 8 מיליארד לפיתוח התחבורה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...