Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה בדיוק הבעיה עם הגג?

ומה בכלל אפשר לעשות לא נכון שיגרום לנזק? קיפול הגג עם תא מטען מלא? פתיחת הגג מבלי פתיחת הנעילה? יש בכלל נעילה ידנית?

מה זה בכלל נעילה ידנית??ודרך אגב הבאג'ז היה ריק לחולטין..(יש לי הרגשה שמשו לא תקין היה בגג)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
TRONCHO

ג.מ. פורטל אמר שהם התקשרו אליה לפני כן ואמרו לה שיש בעיה עם הגג.

יותר מדויק.אני צלצלתי להגיד לה שהעובד לחץ על כפתןר הרמת הגג,והגג לא חוזר למקומו הנכון בצורה מדוייקת.ואז היא המשיכה את השיחה..

פורסם

לדעתי התקלה הייתה לפני כן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם הרכב נמצא בתחום האחריות לא צריך להיות כאן בעיה מאחר ומדובר בתקלה ולא בתאונה. יש מצב שהלקוחה מנסה להלביש עליכם תקלה קיימת. אני ממליץ לך לקרוא קצת בפורומים בחול לראות האם מדובר בתקלה מוכרת , סדרתית או אולי פשוטה לתיקון שתוכל לסדר בפשטות. בגדול אם אין אחריות ולא תסתדרו תן לה לתבוע אותך , חובת ההוכחה עליה ויהיה קשה לה להוכיח שהעובד שלך אשם הרי הוא ר לחץ על כפתור שנמצא בתוך הרכב ולא מדובר בכפתור עם הגנה או פלומבה עליו שדורש מספר פעולות כדי ללחוץ עליו. כמו שהיתקלקל הגג גם יכלה להישרף מנורה ראשית בעת הדלקת אורות...

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

השאלה היא האם בגלל,לחיצה פשוטה על כפתור הגג,כאשר הפגש ריק יכול להוות תקלה כלשהי(הרכב היה במצב עמידה)?(יש איזה ידית בפגא׳ז עם אזהרה כלשהי)מישו יכול לענות לי ע״ז?

פורסם
מה זה בכלל נעילה ידנית??ודרך אגב הבאג'ז היה ריק לחולטין..(יש לי הרגשה שמשו לא תקין היה בגג)

לחלק מהגגות הנפתחים החשמליים \ הידראולים (ולכל הידניים) יש latch (או 2) כזה שצריך לשחרר קודם לפני הפתיחה.

לא משנה, ה-latch-ים הם חשמליים.

http://www.youtube.com/watch?v=k6a-Xj_VQXk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
השאלה היא האם בגלל,לחיצה פשוטה על כפתור הגג,כאשר הפגש ריק יכול להוות תקלה כלשהי(הרכב היה במצב עמידה)?(יש איזה ידית בפגא׳ז עם אזהרה כלשהי)מישו יכול לענות לי ע״ז?

בטוח שהוא לא התחיל בתנועה תוך כדי פתיחה? זה יכול לעצור את המנגנון ותלוי מהירות, גם להוציא את כיוון המנגנון מאיפוס.

אם זה העניין, זה לא תיקון יקר (למרות שבמוסך מרכזי גם מים לשפריצרים זה יקר)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אכן נשמע לי כמו ניסיון להפיל עלייך תקלה, כנראה, יקרה מאוד לתיקון.

למה שהכפתור הזה יגרום לתקלה? המהנדס פרנץ באודי חשב טוב מאוד על הכול ברכב הזה, כולל זה שלא יהיו כפתורים שיגרמו לנזק אלא יעשו פעולה כל שהיא, ללא נזק. אין שום סיבה שיהיה צריך לשחרר משו בבגאז' כשלוחצים על הכפתור, או שזה נעשה אוטומטי, או שזה לא נעשה מהכפתור הזה בשביל שלא יגרם נזק.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לדעתי האישית (ואני לא משפטן) ישנן מספר נקודות עליהן אתה יכול להשען.

-חובת ההוכחה היא על התובעת, לפי תיאור המקרה אם תיתבע אז זה יהיה במסגרת ביה"ד לתביעות קטנות ושם יהיה עליה להוכיח כי נגרם הנזק כתוצאה שהעובד ביצע. לפי מה שנראה זה יהיה מקרה של "המילה שלו מול המילה שלה" וקשה לצפות את החלטת ביהמ"ש.

-בכל מקרה בקש ממנה גישה לתיעוד הרכב במוסך, האם כבר הייתה תקלה כזו בעבר? האם תוקנה?

-בכל מקרה של תביעה עליך לנקוט את גישת "האדם הסביר". כלומר, האם אדם רגיל היה מבצע את הפעולה שגרמה (לכאורה) לנזק בתום לב. לטעמי, אין ספק כי ניתן לטעון כי כל אדם היה פותח/סוגר בלחיצה על הכפתור ללא חשש. (אם העובד שלך היה פורץ את השער בנסיעה וטוען כי פגוש מגן החזירים מאפשר זאת לא היה ניתן להעלות את טענת האדם הסביר).

-לא סביר להניח כי מתכנני רכבי יוקרה היו מאפשרים נזק כתוצאה מטעות בתיפעל היומיומי. (לא תוכל לשלב לרוורס בתה"ל אוטומטית בזמן נסיעה לדוגמה) אך אם יתברר שלא אז חזור לטענת האדם הסביר.

-אם ישנה מגבלה בתיפעול הרגיל של הרכב אז על בעל הרכב להודיע אותה מראש (הרי היא נתנה את קוד האזעקה של הרכב), אם היא ידעה על מגבלה ולא הודיעה אז האשמה לפיתחה. אם היא לא ידעה על מגבלה כזו אז לא ניתן להלין על העובד שלך (שוב, לפי טענת האדם הסביר)

תכלס, תפוס איתה דיבור ותציע לה משהו (צמיגים חדשים?) זול כדי לצאת טוב. לא עובד, תגיד לה שתעשה מה שהיא רוצה ושהיא תראה גרוש (אם בכלל) עוד הרבה זמן.

פורסם

גג לא נדפק מפתיחה חד פעמית המנגנונים האלה הם עמידים לאידיוטים.

עצה שלי קח את הרכב לאדם שמבין ומתעסק במנגנונים כאלו, שיבדוק את התקלה ויגיד לך ממה יכחה להיגרם.

איזה איזור מדובר? אם אתה צריך אני יכול להמליץ לך על בעל מקצוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם הוא יציע לה משהו זה לא ישחק נגדו ("הנה תראו הוא אפילו מציע XYZ כי הוא יודע שהוא אשם")?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

המנגנונים האלו לא כאלו עמידים לטיפשים כמו שאתם חושבים. יכול להיות שברכב הזה ספציפית כן.

ואגב כן אפשר לשלב לרוורס בנסיעה קדימה, לפחות בחלק, מהתיבות האוטומטיות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אפשר ברובן, המנוע פשוט נכבה.

בקיצור מה שניסיתי להסביר שאי אפשר להרוס את הגג בטעות אנוש, על כל דבר תסמוך על היצרן שחשב על זה כבר.

בנסיעה אי אפשר לפתוח ולסגור את הגג מעל מהירות מסויימת, לכל דבר יש מנגנון הגנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...