Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים איך הגרמנים חושבים על הכל

לא תמצא שום פיג'ו CC עם כזה תיכנון וכלים בתוך הרכב

בנוגע למקרה המשפטי : לדעתי כמו הרבה לפניי הלקוחה ידעה על התקלה והיא מנסה בצורה קלאסית להפיל את עליך

מהניסיון שיש לי בתחום ההשכרת רכב וליסינג ולצערי הייתי לא מעט בבתי משפט בנושאים כגון אלו, רוב הסיכויים לטובתך.

1. חובת ההוכחה היא עליה שאתה גרמת את הנזק מכיוון שבמקביל אתה יכול לטעון שככה קיבלת את הרכב .

2. אתה לא נותן שירות מבית הלקוח (דליברי) בצורה מקצועית אלא עשית לה טובה תוך כדי שהיא מציינת בע"פ ( ופה הבעייתיות) שיש ביטוח והכל מכוסה

3. חוות דעת מקצועית תוכיח כי לא להזיק למגנון כה יקר בשימוש חד פעמי , ובתקווה שצילמת את המנגון והגג שהוא לא שבור - מחר יכול מישהו " בצ'מפיון" חסר ידע מקצועי להזיק למנגנון בצורה ברוטאלית ויאשימו אותך שניסית לסגור את הגג בכוח וכו' . והרי צ'מפיון ידועים במקצועיותם - לאחר תיקון מנגנון של החלון הרסו לי דופן של דלת באאודי TT בצורה ברוטאלית כ"כ שלא להאמין שהם המוסך המרכזי.

עצתי לך תיגש לבית הלקוחה בכדי " לבחון " שוב את מידת הנזק , ואל תיקח אחריות או תתנצל יותר ותציע לה לתקן פה ושם וכדו' זו רק עילה לכך שאתה גרמת את הנזק.

בהצלחה

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה לאפס את הגג תעביר למצב סגור בבורר ודחוף את החלק הקדמי פנימה זה סוג של לחצן שמאפס את הגג

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

הבעיה היא פחות משפטית אלא השם הרע שהיא תוכל להוציא לך "הורס גגות" או "העובדים משחקים ברכב".

נסה להגיע למצב שבו שניכם מרוצים, אם יש לך חבר והתקלה פעוטה אפילו הפסד של 50-100 שקל זה פתרון טוב כדי לגמור את הסיפור.

בפועל, הבעיה לא התחילה מכך שהעובד שלך (שכל הכבוד שישר הודיע לך על הדבר ולא ניסה לפתור בעצמו ולהרוס יותר) נגע בכפתור, אלא חוסר מזל שהוא בטעות נגע בגג התקול שלה, כן, כנראה שהיא לא פתחה את הגג מזה זמן רב או שהיא הייתה מודעת לבעיה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

נראה לי שהפועל אשם חובתו של הפועל היא לקחת את הרכב מAלB בלי להתעסק עם הרכב!

מענין מה היה קורה אם הוא היה לוקח איזה GTI ומפרפר ליד עמודים...

פורסם

אומר לך מה דעתי בנושא :

1 ישנה סבירות גבוהה שהלקוחה מנסה להלביש עליכם תיק.(זו כבר בעיה בינה לבין המצפון שלה)

2 ישנה סבירות מסויימת שלא.

3 הלקוח תמיד צודק (גם כשהוא טועה ) ולך יש מוניטין לשמר ועסק שצריך להמשיך לבעוט.

4 לקוח שחווה שירות גרוע יספר ל10 חברים ועל שירות טוב הוא לא יפרגן ברבים.

5 אני יודע שקשה לך לשמוע את זה אבל אולי תצטרך לבלוע את הצפרדע הזו ולהפיק את הלקחים להבא -קח את החוויה כשכר לימוד.

6 אני לא עו"ד ,לא מכונאי או איש מקצוע רלוונטי אחר. רק אזרח ולקוח מן השורה.

זו דעתי האישית.

שיהיה יום נעים !

Gn'f'R

פורסם

להזכירך, טענת האדם הסביר.

מענין מה היה קורה אם הוא היה מכניס את מכשיר ה GPS התקין שלו לשקע המצית וגורם לשריפה ברכב. האם ניתן לדעתך להאשים אותו באחריות לנזק שיגרם כתוצאה מכך?

פורסם

סוף סוף אחרי שלושה עמודים מישהו נותן תשובה עניינית - הבעיה היא קודם כל במקצועיות של העובד שלך שלא מבין שזה לא רכב שלו ולא מתעסקים עם גג פתוח או כל דבר אחר. מובילים את הרכב ביראת כבוד וזהירות בדרך הקצרה ביותר לתחנת השרות שלכם. מזל שהוא לא החליט לשנות לה את הבאסים והפיידרים במערכת או את הזיכרון במושב הנהג לנוחיותו והעדפותיו המוזיקליות. כשמקבלים רכב מלקוח צריך להתייחס אליו במלוא הכבוד וזה מתחיל בלשים נילון על המושב ולא להתעסק או לפתוח תאי איחסון לשים מוזיקה ולהנות מהחיים בגלל שזה רכב פרימיום.

אישית אני חושב שהיא ידעה שיש תקלה ומנסה להפיל את זה עליכם כי גג לא מתקלקל בהפעלה אחת, אבל הטעות היא שלכם כמו גם החובה והאחריות. העובדה שאתה או העובד התקשרתם אליה וציינתם שיש בעיה מעידה שהיא לא גילתה את זה אחרי שהרכב חזר אליה אלא אתם גרמתם לכך כביכול. אם לא נערך פרוטוקול מסירה מסודר שבה הנציג שלך עובר עם בעלת הרכב לפני המסירה ומציינים פגיעות או תקלות, יש לך בעיה. זאת מילה שלה מול שלך. כדי לשמור על השם הטוב שלכם, ובהנחה שיש לך ביטוח נזק למכוניות של לקוחות, אז אין לך ברירה ותצטרך להפעילו אותו. חוץ מזה כדאי שתרענן את ההחיות לעובדים שלך לגבי שמירה על רכוש של לקוחות וקוד התנהגות בדיוק כמו שלא מצופה שהוא יעשן ברכב או יאכל מנה פלאפל ברכב ושטחינה תנזול על המושב, נכון?!

פורסם

מי אמר שהעובד ניסה לפתוח את הגג בכוונה? אולי הכפתור של הפתיחת גג והפתיחת חלונות קרובים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בקיצור לאחר 3 ימים שהרכב (לטענתה) נימצא במוסך,היא טוענת שזה לא חיישנין או משהו כזה,אלא צ'מפיון יזמינו מנוע כזה וירכיבו אותו,ואז רק הם יראו אם זה רק זה...

בקיצור אני אובד עצות איך להמשיך איתה.. לבינתיים ההודעת sms האחרונה שלה היא. היי אביתר,אתה רוצה לשאול את החבר שלך ממוסך**** כמה עולה מנוע של הגג?" ואינני יודע איך להשיב לה..

פורסם
בקיצור לאחר 3 ימים שהרכב (לטענתה) נימצא במוסך,היא טוענת שזה לא חיישנין או משהו כזה,אלא צ'מפיון יזמינו מנוע כזה וירכיבו אותו,ואז רק הם יראו אם זה רק זה...

בקיצור אני אובד עצות איך להמשיך איתה.. לבינתיים ההודעת sms האחרונה שלה היא. היי אביתר,אתה רוצה לשאול את החבר שלך ממוסך**** כמה עולה מנוע של הגג?" ואינני יודע איך להשיב לה..

תן לה לשלם ותן לה פיצוי בדמות ג'נטים

פורסם

פנה לעורך דין. זה נראה שהמצב מתדרדר.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מנוע כזה יכול גם להגיע לסדר גודל של אלפי שקלים שלא לדבר על העבודה ...

מה זאת אומרת יחליפו מנוע ואח"כ יראו ?

אתה חייב להרים טלפון וליידע את הגברת שאינך מתכוון לשלם על התיקון של הגג הנ"ל , אתה מוכן לתת פיצוי כלשהו (ואו הנחה על העבודה אשר ביצעת ברכב) אבל בזה מסתיים הענין.

ולפני שאתה מסתבך, פנה לקבלת עצה מעו"ד , יש לי הרגשה שזה יחסוך לך הרבה כסף בעתיד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חשוב מאוד לא להציע פיצוי בשום שלב, כי פיצוי נתפס בבית המשפט כהודאה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הרגשה שלי:שהרכב לא היה במוסך,והבעיה היא כבר ממקודם.מה שהכי אני מתפלא שהיא אומרת לי "אני הזמנתי את המנוע מ'צמפיון" בלשון עבר...כאי' היא מתקדמת לבד עם החלטותיה.איך אני אמור לנהוג בצורה כזו?והאם אני יכול להציע לה להגיע למוסך*** שאני מכיר, לקבל חוות דעת על סדר גודל של תיקון כזה?

פורסם

נסה להפעיל קשרים "בצ'מפיון מוטורס " ולקבל פרוט טיפולים וכניסות של הרכב הנ"ל למוסכי החברה / שרות לקוחות .

אולי אם הבעיה בגג , הייתה קיימת בעבר - יש רישום קודם במוסכים .

איייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...