Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחושת בטן שלהן, ומזל רע שלך.

שמשעמם יעצרו כל אחד, שיש לחץ או שמחפשים מישהו, כנראה ידבקו אליך ואם לא יזהו אותך יעצרו אותך.

אותי טפו טפו טפו, עוד חודש בול יש לי שנה רישיון, לא עצר ולא בדק אותי שוטר בחיים.

אבל כן נצמדו אלי וראו שאני לא חשוד, ואני חגור ואין לי שתיה ביד. (בב"ש).

היה תקופה שהייתה לאבא שלי פיג'ו 305, בת 20 ומשהו (לפני איזה 10 שנים או יותר), קיצור כל שבוע לפחות פעם אחת היו בודקים אותו.

פורסם

מזכיר לי סיפור, לפני כמה חודשים אני וחבר נסענו ב10 בלילה לגדרה לראות ג'אנטים. אחרי חצי שעה של הסתכלות ועוד שעה של סיפורים מצחיקים מצד המוכר הוסכם ע"י שני הצדדים לקנות את הג'אנטים. השעה 12 וקצת אני וחבר נוסעים בסיוויק כסופה עם 2 ג'אנטים בולטים ביותר במושב האחורי(השאר בבגאז').(מינימום בני דודים שהרביצו מכה ;)). נוסעים לנו בכיף ולאט בסביבות השעה 12 בחזרה לאשדוד, ואז הופה בצומת כנות חונה ניידת שלא מהססת אפילו לשניה ועוצרת אותנו. השוטר שניגש לחלון שלי ועוד שניה הכניס חצי גוף לאוטו ראה את הג'אנטים ואפילו לא הניד עפעף, ביקש ת"ז וזהו. 2 דקות רישום טלפון ומספר הרכב ונסענו לשלום.

חוץ מהעובדה שאני והנהג רוסים שלא מעוררים חשד, אני במקום השוטר הייתי שואל לפחות לגביי הג'אנטים משהו...

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

יש בשירשור מגמה של "אני רוסי, לא עוצרים אותי", מעניין.

בכל אופן, אחרי שנה עם סיוויק קופה, שנתיים עם רובר 25, 4 שנים עם קליאו ספורט בולטת ומעל חצי שנה עם לאון טורבו אדומה אני יכול להעיד שאותי עצרו פעם אחת.

גם זה היה במקרה כי הניידת עמדה שם והייתי לבד בכביש, בדקו רישיונות ואמרו "להנות מהאוטו".

כנראה בגלל שאני רוסי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...