Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו רבים בפורום, אני תוהה רבות בשאלה-למה אין קונים לרכב יד שנייה.

הנה בא חג השבועות והגיעו התשובות:

לכבוד החג, הבאתי ביקור אצל דוד מנצור, והבאתי לו ביכור.

וזה הביא לי תובנה-להביא , זה לא רק גבינה.

להביא זה גם עוגה, נשיקה צרפתית או מכונית.

אז זה למה לא קונים:יש ליסינג ויש מביאים.

זו שיטה די חדשה, נזכרתי בעוד דברים שאפשר להביא והבאתי שיר מיוחד לאלו שמביאים[הלחן עממי]

למה למה

למה למה,הבאת לי אולקוס

למה למה ,שביקשתי קוסקוס

למה למה, הבאת לי תסעיף

למה ביישת את משפחת אלחדיף

למה כשצעקתי, ענית בחה חה חה

למה ביישת את כבוד המשפחה

למה למה, הבאת לי אולקוס.

אז פעם באה שמישו מביא האוטו, תספרו לו על ניסו שבא לו האולקוס.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מזכיר לי סיפור על התקופה שהבאתי מזדה, ראה השכן שלי ופתאום מביא לי יציאה מסריחה "יא אשכנזי מביא ביד, מה זה הבאת לי ת'סעיף עם זה שהבאת מזדה".

לא חשבתי פעמיים, ישר הבאתי לו שתי הפוכות לפנים.

לא חשב פעמיים, ישר הביא את הבני דודים שלו, אמרתי לו "אתה מביא לי בני דודים על זה שאני מביא לך מזדה וזה מביא לך ת'סעיף?חכה תראה אני מביא לך עכשיו משטרה והם יביאו לך תיק פלילי".

ישר הביאו לי מכות!

הרופא הביא לי גבס וגם 3 גימלים, ככה שלא הייתי בסוף צריך ללכת למסדר שהרס"ר הביא לנו למה לא הבאתי לו את הטלפונים של הפקידה מהתחזוקה....זאת שכל הבסיס הביא לה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רציתי למכור את הרכב שלי למספר ימים, הונדה ג'אז 2008 נובמבר יד ראשונה עם 55KKM ללא תאונות עם תוספות נחמדות במחיר נמוך מלוי יצחק ויד 2

לא קיבלתי טלפון במשך 4 ימים, אחרי זה החלטתי שאני יחזיק עוד את הרכב.

אין סיכוי למכור היום רכב במחיר של רכב אחר חדש, זאת המסקנה אליה הגעתי, אני בקשתי 70, אנשים יכולים במחיר הזה אולי עם קצת תוספת לקנות סופר מיני חדשה.

פורסם

באותה מידה גם אני יכול לשאול למה למה?

אין מוכרים למכוניות יד שנייה.

סה"כ אני רוצה פאביה 2010 1.4 ידנית, ואילו כל המוכרים ביד 2 חושבים שהם דייגים שיצאו לצוד דג שמן שלא שמע על מחירי המחירון הלא רשמי של צ'מפיון. :roll:

פורסם

מצד אחד, כאשר הסובארו היתה למכירה ב מחיר נמוך ב-20% מהמחירון, קיבלתי בערך שלושה טלפונים (שניים מהם חשבו שזה גיר אוטומט) במשך שישה חודשים.

מנגד, כשהיא הלכה לטרייד-אין, קיבלתי טלפון ביום מלקוח שבדק את הרכב, ולאחר שבוע היא נמכרה (הטרייד-אין מכר בשבוע במחירון).

למה אין קונים לרכב יד שנייה? למה כולם הולכים למגרשים לחפש מציאות, הנחות ומימון.

dirty old man

need love too

פורסם

בזמנו ניסיתי למכור את האקסנט עם 178000 ק"מ. גם היום - אין סיכוי שמישהו יקנה .

לכן, החלטתי להשאיר אותה עד שתמות , עדיף לי מאשר למכור את הרכב במחיר הפסד .

למה ? כי כולם הולכים לליסינג, יש שם מימון ובמחיר טוב אתה קונה רכב עם אחריות לשנה\שנתיים לגיר ולמנוע עם אפשרויות תשלום נוחות.

חברות הליסינג השמידו את שוק הרכב ועשו ממנו שוק של זבל .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

כנראה שלי יש קצת מזל... מכרתי i10 בקצת פחות ממחירון אחרי שקיבלתי משהו כמו 5 טלפונים ביום עד שמכרתי.

פורסם

אבל אני מוכר רכב ב16K עם נתונים מצויינים,מדוע אני לא מקבל טלפונים?. אז התירוץ שאנשים מעדיפים ללכת למגרש ולקבל מימון וטרייד אין לא תופס בסכומים הללו.

Porsche 944 turbo

פורסם

תלוי איזה מכונית אתה רוצה למכור ב 16K.

פונטו ספייס או יונדאי גטס בסכומים האלו נמכרות לרוב בו ביום, בעוד שב.מ.וו או וולבו S90, לדוגמא, ימתינו למשוגע התורן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...