Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי מנועים של אאודי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על המנועים תצטרך לעשות חיפוש בגוגל. ההבדל הוא מהותי מדיי בשביל להתחיל לפרט אופן פעולת שני מנועים, אבל במשפט אחד - tsi הוא מנוע בעל מגדש טורבו ומגדש על, כל אחד גודש בתחום אחר. מנוע TFSI הוא מנוע מוגדש "רגיל" (טורבו).

ולגבי הגירים - DSG = S-tronic.

פורסם

אתה בטוח שכל הtsi יש 2 מגדשים? חשבתי שזה רק ב 1.4

מדוע אאודי שזה פאר היצירה של הקונצרן משתמש במנועים יחסית מיושנים ולא בtsi?

פורסם

1.4 זה נפח המנוע. לא קשור למבנה או שיטת הגדישה.

לא נכנסתי אף פעם לשיקולי הייצור והשיווק של אאודי, אבל עד כמה שידוע לי מנועי הTSI בעלי שני המגדשים מופיעים בנפחים קטנים על מנת לחסוך בצריכת דלק וזיהום. במקביל, כדי להשיג הספק יפה ממנוע קטן משתמשים בשני מגדשים.

באאודי העדיפו כנראה עדיין את הנפחים הגדולים יותר.

פורסם

בנוסף עם שני מגדשים אתה מקבל גדישה אופטימלית גם בסלד גבוה וגם בנמוך. עדיין מוזר לי שאאודי לא משתמשים במנועים האלו.

פורסם
בנוסף עם שני מגדשים אתה מקבל גדישה אופטימלית גם בסלד גבוה וגם בנמוך. עדיין מוזר לי שאאודי לא משתמשים במנועים האלו.

אאודי לא משתמשים במנוע הזה כי הוא מנוע מחריד מבחינת האמינות.

הם משתמשים ב-1.8TSI וב-2.0TSI שהם בעלי טורבו ולא כפולי מגדשים

פורסם
חיפשתי באתר של אאודי. יש רק TDI, FSI, T-FSI .

אאודי שמרניים, הם החליטו לא לשנות את השמות.

ה-1.8 הוא מהדור החדש(16V), זהה למנוע שקיים בסיאט לאון ובדגמי סקודה. בסיאט וסקודה קוראים לו TSI.

ב-2 ליטר זה קצת שונה.

יש מנוע 2.0TFSI בעל 200 כ"ס.

יש מנוע 2.0TSI בעל 211 כ"ס (אאודי עדיין קוראים לו TFSI).

ה-TSI בעל 211 כ"ס הוא החדש יותר. בעצם פתרו את כל הבעיות שהיו ב-TFSI. אני לא אכנס להבדלים.

יש עוד גרסה ל-2.0 שהיא TFSI עם טורבו יותר גדול.(סיאט לאון קופרה, לאון קופרה R, גולף R, שירוקו R, אאודי S3...וסליחה לכל מי ששכחתי..).

• תוכן חדש...