Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Car2go - עוד לקוח מרוצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כמה חודשים שקלתי להצטרף לשירות שלהם ואחרי כמה ניסיונות של התכתבות החלטתי שאני לא אביא את כרטיס האשראי שלי לטמבלים האלה.

שלחתי להם רשימה של שאלות במייל וקיבלתי שלל תשובות עילגות: החל מזה שאין להם איך לחזור אלי ועד לקופי-פייסט מהאתר על דברים שבכלל לא שאלתי, ועוד עם שגיאות כתיב.

רציתי לשלוח להם תלונה על האופן שבו הם מתנהלים מול לקוחות פוטנציאליים, אבל לא מצאתי כתובות נוספות חוץ מאלה שניסיתי.

מהשרשור הזה נראה שמדובר בשירות מועיל למי שזקוק. שינית את דעתך?

תוכל להצביע על שורה באתר שהיא עילגת?

עוד לא לקוח וכבר בא לבלבל את המוח בתלונות. אולי אם היית מואיל בטובך להתקשר ולבקש מידע היית מקבל אותו.

בפעם הראשונה שהשתמשתי בשירות הזה, חפרתי לנציגה עם אלף שאלות ועל כולן קיבלתי תשובות מלאות.

מה רע בתשובות "אונליין"?

למה צריך לבלבל ת'מוח (או לחפור) לנציג בטלפון?

פורסם

בדקתי במפה עכשיו,

אין כלום באזור ירושלים-מודיעין.

נראה שכל השירות מתרכז באזור המרכז-שפלה.

הם לא אמורים לנייד כמה רכבים לאזור ירושלים?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מה רע בתשובות "אונליין"?

למה צריך לבלבל ת'מוח (או לחפור) לנציג בטלפון?

כי זה התפקיד שלו, לענות על שאלות ולתת מידע. ועובדה שבסוף נרשמתי לשירות וכבר כמה חודשים טובים משתמש בו.

בשביל לקבל מידע אונליין יש את האתר שלהם, ובלי קשר התגובה שלו עצבנה אותי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם זה התפקיד של מישהו לענות לאנשים אז אני מצפה שיצליח לעשות את זה גם במייל.

חשבתי שזה יהיה שירות מועיל, ויש לי 2 חניות שלהם ממש מול הבית. באתר שלהם לא היו את כל הפרטים שנראו לי חשובים (מעבר בין סוגי מנויים, הקפאת מנוי ואולי עוד דברים). שלחתי להם מייל עם כמה שאלות לא קיבלתי שום תשובה הגיונית, אפילו לא ניסו לענות על השאלות שלי. הסקתי מזה שאם אהיה לקוחה ואתקל בבעיה יהיה לי מאוד קשה לפתור אותה, ולכן ויתרתי על השירות.

בקיצור, אתם נהנים - יופי. אני העברתי את המיילים מהם לכל המשרד בשביל הבידור - וגם אני נהנתי.

פורסם
זה שלוקח את הרכב אחריהם מדווח על מצב הרכב.

קרה כבר לחבר שהוא לקח רכב עם קונדומים משומשים בתוך הרכב, הודיע למוקד והם כבר ''סוגרים חשבון'' עם הלקוח האחרון.

החברה הזאת מגלגלת יופי יופי, לפני שנתיים היא נרכשה ע''י פוינטר.

לאחרונה גם מכרה את הטכנולוגיה לארצות הברית ועוד מדינות באירופה.

שמעתי שבצי הרכבים יש גם מספר 159, אני מת ליפול כבר על אחת מהן :)

אז בעצם אם אני מחזיר את האוטו ומישהו אחר שורט / משפשף אותו אחרי שהחניתי אותה, זה על אחריותי?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גדול מהחיים אני מציע להם להוסיף גם אופניים חשמליים להשלמת הנסיעה

אם האוטו ב20 שקלים לשעה נשמע טוב לשלם 8 להשלים את החוויה

• תוכן חדש...