Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

100 ש"ח לשטיפה ידנית - זה המחירים היום?

GTאי

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

שטיפה במכונה עושה סווירלים לצבע (עיגולים שרואים בשמש בעיקר).

יש כמה משוגעים שזה מפריע להם והם שוטפים באופן ידני רכבים שהם אוהבים.

את 2 הרכבים שמשמשים את אשתי ואותי ביום-יום אני שוטף במכונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה שאנשים מסכימים לשלם את המחירים הללו. יש שואבי אבק בשירות עצמי. שטיפה אני עושה לבד או ששוטף ב 5 שקלים במכונה לאחר תדלוק.

אם הייתי ממשוגע כמו פעם אז הייתי מנקה ידנית עם דלי וכפפת מיקרופייבר. אבל אם משלמים, למה שלא יקחו את המחירים הללו?. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא יודעים לשטוף 100 זה יקר מדי.

אם יודעים לשטוף 100 זה מציאה.

אם זה רכב שלא איכפת לך ממנו תעשה מנוי חודשי לסיטי ווש.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שוטף בשטיפה ידנית ליד הבית. שוטפים כמו כל שטיפה ידנית שהייתי בה, תמיד אני צריך לעשות פינשים כשאני מגיע הביתה.

לפני כ-3 שנים, המחיר היה 60 ש״ח לשטיפה פנימית וחיצונית. כבר אז, הם היו נחשבים טובים וזולים ביחס למתחרים. עם הזמן, הוא העלה ל-80 ש״ח והיום זה 90 או 100 ש״ח (לא זוכר בדיוק) כשכפפה זה תוספת של 10 ש״ח (שגם אותה הם לא בדיוק שוטפים אחרי כל שימוש, אבל לפחות היא לא נוגעת בדברים מלוכלכים כמו המטאטא שנוגע בג׳אנטים של אנשים אחרים).

לאחר השטיפה עצמה, כשאני מגיע לעמדת הייבוש/פנים, אני נותן 20 ש״ח לבן אדם לפני שהוא מתחיל לעבוד ומבקש ממנו להשתמש במטליות בלבד כדי לנקות אבק (זאת אומרת בלי אף חומר). לוקח לו חצי שעה, אולי קצת יותר, אבל הפנים הרכב חוזר בצורה טובה מאוד. הוא מקפיד לעבור על שמשות גם מבפנים ולשאוב כל גרגר אבק. להפתעתי, הוא גם מייבש את הג׳אנטים.

האם זה שווה 120/130 ש״ח שאני משלם? כנראה שלא. אבל מכיוון שאין לי כבר זמן לשטוף כל שבוע, הלכלוך מצטבר והוא מגיע לרמה שחייב גרניק כדי להסיר אותו. אם הייתי צעיר ורענן כמו פעם, הייתי שוטף ידנית כל שבוע ואז לא היה הרבה לכלוך ושטיפה ללא מקור מים הייתה עובדת.

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, yulianx כתב:

אתה משאיר טיפ? כמה?

כשהייתי שוטף במכון שטיפה (לפני כשנתיים) הייתי משאיר 10 ש”ח טיפ... ונותן אותם מראש.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אצלי זה הנורמה לצערי , ובכלל לא יודע אם זה חריג אבל הציוד\חומרים שמשתמשים בהם די פח , וגם מהתוצאה אני מאוכזב ברוב הזמן, והתמורה לכסף לא שווה את זה .

בכל מקרה אני אישית משתדל לשטוף לבד, אפילו אם זה פעם בחודש בערך  אבל עם חומרים טובים וציוד מתאים, נהנה מהתהליך ובעיקר מהתוצאה, אבל  ברור לי שזה לא מתאים לכל אחד.  אני מודה שבקיץ יותר קשה לי , כי צריך לקום מוקדם בבוקר בגלל השמש והחום, אין לי חנייה מקורה לצערי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנו גרניק נייד. כך תחסכו כסף ואחרי שתתפסו את השיטה, גם זמן. יש לי שניים. אחד של ג'ימי וקניתי אחד ספייר שיהיה של שיאומי. השיאומי חלש יותר, אבל מאוד נוח לעבודה ולכן הוא כרגע העיקרי. זה לא תקבלו את העוצמה שיש לקרצ'רים למינהם, אבל זה פתרון מעולה למי שגר בבנין ואין לו מקור מים זמין (הגרניק שואב מדי וממלץ למצא דלי גדול, כי דלי רגיל נגמר מהר מדי)

גימי.png

שיאומי.webp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, mottis כתב:

למה לא לשטוף את הרכב במכונה?

רק מלעמוד ליד המכונה אתה מבין שאתה לא רוצה שהיא תגע בצבע.

יש שם ריח חריף מאוד של חומרי ניקוי

בדרך כלל זה גם פוגע בצבע לאורך זמן

(אפשר לחשוב שמותר לי לדבר... אני בכלל כמעט לא שוטף את הרכב. עוד מעט יכתבו לי על הרכב "נקו אותי..."🤪)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...