Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התערבות קטנה עם חבר

האם נגיד יש רכב משנת 92 שההספק שלו 110 כ"ס (דוגמא)

ועבר לדוגמא 13 שנה..

האים נשארר אותו הספק?

פורסם
אם האוטו מטופל כשצריך אז אין מצב שההספק שלו ירד

????? :shock: ?????

עם השנים המנוע נשחק, הקומפרסיה כבר לא מה שהיתה פעם, אטמים מתייבשים (או נפרצים) וההספק יורד.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אם הרכב שמור כמו ברגע שהוא יצא מהחברה אז תיאורטית אמור להיות לו אותו הספק אבל רכב שעבר הרבה קילומטרים ולא נשמר בצורה מושלמת ירד קצת מההספק שהיה לו ברגע היציאה מהחברה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

גם תאורטית לא אמור להיות לו אותו הספק.

שחיקה תמיד מתרחשת,גם הרצת המנוע בסרק גורמת לשחיקה(מזערית מאוד,אבל עדיין),כל תזוזה של החלקים הזזים במנוע גורמת לשחיקה.

נכון שרמת הבלאי והשחיקה מושפעת מגורמים כמו מרווחי טיפולים ואיכות חומרים וההרכבה של המנוע,אבל עדיין; השחיקה תמיד מתרחשת.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
גם תאורטית לא אמור להיות לו אותו הספק.

שחיקה תמיד מתרחשת,גם הרצת המנוע בסרק גורמת לשחיקה(מזערית מאוד),כל תזוזה של החלקים הזזים במנוע גורמת לשחיקה.

תיאורטית הכוונה למצב מושלם, כמו שבערך אמרתי בהודעה שלי.

אם המנוע לא עבד בכלל במשך 13 שנים אז לא אמורה להיות לו שחיקה ולכן אמור להיות לו הספק זהה לרגע שבו הוא יצא מן המפעל.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לא קיים מצב מושלם, אז מה הטעם להתייחס אליו?!

ולא נראה שפותח הת'רד התכוון לכך הרכב היה נייח למשך 13 שנים.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

גם אם הרכב לא נסע הרבה וטופל כמו שצריך יורד ההספק מכווין שבכל התנעה הבלאי של המנוע גדול, במיוחד שהוא קר כי אין גם שימון כמו שצריך.

בברכה בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

חברה אתם טוחנים מים, וכשהמנוע טוחן מים ההספק יורד.. :-)

הספק של מכונית יורד, כי יש בלאי במשך השנים, וזהו.

אם לא נוסעים בא, לא מוציאים אותה מהמפעל, עדיין לא הרכיבו אותה, אז מה זה משנה ? זה מצב תאורטי ועל תאוריות לא מתערבים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

וכמובן שקיים מצב שההספק עולה (עם מישהו החליט להחליף לו מנוע או לשחק קצת עם שיפורים..)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בצחוק רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...