Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
הגיע הזמן להחליף צמיגים לרכב (סיני מעפן) והמידה שלי היא לא סטנדרטית 205/50/16 עם הנעה כפולה.

הרכב הולך לעשות נסיעות ארוכות כל יום (150 ק"מ ליום) מחיפוש צמיגים שונים בפנצ'ריות אין כמעט צמיגים במלאי במידה הנ"ל, מה שיש מבחינת מותגי פרימיום עולה יקר (מעל 400 לצמיג) וגם הרבה פעמים מה שיש במלאי הוא מתאריך ייצור ישן (אין ביקוש גדול למידה).

הציעו לי צמיגי Riken Road Performance מתאריך ייצור יוני 21 , מותג בת של מישלן, מיוצרים בסרביה, ובמחיר של 275 לצמיג כולל התקנה.

מה דעתכם על הצמיגים האלו?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

מה שמצאתי היו עם תאריכים לא כל כך טריים ודי ישנים מעל שנה וחצי ואפילו שנתיים. 

אבל זה לא עונה לי לשאלה, שאלתי איך הצמיגים האלו?

לקבל חוות דעת עליהם, על רייקן. 

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם (נערך)

בוא נגיד, אולי מבחן בלימה מ 2018, בו Riken Road Perfomance דורג במקום 40 בין 47 דגמים ( פאלקן במקום ה -6 באותו המבחן ), נותן לך אינדיקציה כלשהי

https://www.tyrereviews.com/Article/2018-AutoBild-Summer-Tyre-Overview.htm

זה צמיג budget לקיץ של "חברת בת" שאפילו לא הוגדר בתור Premium Touring.

אני לא יודע כמה זמן הרכב צפוי להמשיך אצלך, אבל בנסיעה של 150 קילומטרים ביום יש היגיון אפילו לשלם 400₪ ל Michelin Energy Saver.

הם יחסכו לך פרוטה לפרוטה בצריכת דלק ויחזיקו מעמד המון קילומטרים ( אצלי הוחלפו אחרי 85 אלף עם עוד לא מעט בשר).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני לאימפרזה רגילה עם מידה אחרת אך גם לא נפוצה חיפשתי צמיג טוב ולא יקר כמו פאלקן ועוד ולא היה במידה. בהמלצת החברים כאן לקחתי של OHTSU (מותג אוסטרלי של פאלקן) בפחות מ-₪500 לזוג ואני בהחלט מרוצה מהם.

ממליץ לבדוק אם יש OHTSU למידה שלך.

בנוסף לקומו יש הרבה פעמים במלאי גם למידות פחות נפוצות.

ועוד נקודה: אני קצת כופר בחשיבות הטריות של צמיגים. ברור שעדיף כמה שיותר טרי אבל תחת אילוצי מלאי/תקציב לא חושב שכדאי לקחת צמיג פחות טוב רק כי הוא יותר טרי כמו במקרה שלך רייקן טרי מול פאלקן לא טרי. זאת דעתי ולפיה קניתי את הOHTSU כשהיו בני שנה+ ובנתיים (חצי שנה) הם בסדר גמור. כמובן שעוד מוקדם לדעת והשנים הקרובות יוכיחו אם צדקתי.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

ריקן צמיג גרוע. היו לי כאלה בני כשנה שהגיעו עם רכב משומש שרכשתי.

האוטו בלם גרוע והאחיזה בסיבובים הייתה לא טובה.

הגעתי למסקנה שעדיף לזרוק לפח צמיגים שלכאורה יש בהם עוד הרבה חיים ולשלם אלפיים ש"ח על רביעיית גודייר איכותית, מאשר להוציאסכום דומה על השתתפות עצמית בביטוח...

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...