Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פוקוס 2012 3 שנים אצלי. תמיד הזהירו אותי שתבא בעיה עם הגיר

האם היא הגיעה? ומה ניתן לעשות לפני שאני רץ למוסך להחליף גיר?

האוטו נוסע פתאום לאט גם כשאני לוחץ על הגז למהירות 80 למשל האוטו נוסע על 50 בערך מדי פעם, והוא רועד בנסיעה ואז נוסע לפי הלחיצה על הגז וזה קורה שוב ושוב באותה נסיעה.

אני חושב שאם אני מאיץ לנסיעה מהירה נראה לי שזה משתחרר לכמה זמן (לא בטוח, אולי זה רק נדמה לי פסיכולגית כי כך חבר המליץ לי), בכל מקרה זה חוזר שוב ושוב (לא בכל נסיעה).

גם בסלדי"ם אני רואה תוך כדי נסיעה שהאוטו מתאמץ מאד ומעלה סלדי"ם בנסיעה שקטה ורגועה בתוך העיר על 30-40.

האם יש משהו שני יכול לעשות / לבדוק / לנסות לפני שאני רץ להחליף גיר?

תודה רבה - שנה טובה

פורסם

אהלן,

האם הרעידות בסלד קורות גם בעמידה?

ואשמח אם תוכל לתאר את הבעיה בצורה יותר מסודרת, או לצלם סרטון ולהעלות.

לא ברורה הבעיה שאתה מנסה לתאר.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 20 שעות, nameuser כתב:

ניסית מצב ידני של ידית האוטומט? 

אני ממש בור ועם הארץ.

איפה אני מעביר למצב ידני את ידית האוטמט?

יש לי רק ידית אחת עם מצבים סטנדרטים p r n d ויש גם s שזה כאילו ספורט.

אשמח להסבר בבקשה.

תודה רבה

בתאריך 9.9.2021 בשעה 13:54, Kooper כתב:

אהלן,

האם הרעידות בסלד קורות גם בעמידה?

ואשמח אם תוכל לתאר את הבעיה בצורה יותר מסודרת, או לצלם סרטון ולהעלות.

לא ברורה הבעיה שאתה מנסה לתאר.

בקשר לעמידה אני יבדוק, לא נראה לי.

אני ינסה לתאר יותר ברור.

בנסיעה כביכול הרכב מחליף הילוך לא בלי סיבה היינו בנסיעה ישרה וחלקה פתאום האוטו מאט כאילו הוא בעלייה וצריך גז, ואז פתאום הרכב רועד מעט וחוזר למצב תקין, איך שאני מפרש שהרעידות מחזירים את ההילוכים להילוך הנכון, זה יכול לקרות כל כמה שניות ויכול לא לקרות כמה דקות.

כשזה קורה ואני נוסע נסיעה בכביש חלק ואמור ליסוע חלק והרכב מאט אז כשאני לוחץ על הגז הסלדי"ם מזנקים כאילו אני בעלייה והרכב צריך מאמץ גדול כדי להמשיך נסיעה שאמורה להיות ישרה וחלקה.

תודה רבה

אם יש צורך בעוד הסבר תכתוב לי בבקשה מה להסביר, תודה.

פורסם

אצלי ברכב אפשר להעביר את ידית ההילוכים לצד ואז להעביר הילוך ע"י הזזת הידית מעלה ומטה. כמו בתמונה מצורפת סימנתי בכתום

אגב לא יודע אם זה קשור אבל תראה את הכתבה

IMG_20210911_034639.jpg

פורסם (נערך)

אצלך הפוקוס היא דור קודם (לפני מתיחת פנים של 2012) והגיר שלך פלנטרי רגיל. הוא לא רובוטי ולכן אין לך מה לחשוש מהקלאץ'. 

נדלקה לך נורת גיר? נשמע שהגיר מחליק. 

עריכה אחרונה על ידי roeibf

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
בתאריך 11.9.2021 בשעה 22:09, roeibf כתב:

אצלך הפוקוס היא דור קודם (לפני מתיחת פנים של 2012) והגיר שלך פלנטרי רגיל. הוא לא רובוטי ולכן אין לך מה לחשוש מהקלאץ'. 

נדלקה לך נורת גיר? נשמע שהגיר מחליק. 

לא רואה שום נורה דולקת. וכמו שכתבת אין בפוקוס 2012 את מה שnameuser כתב וצירף תמונה.

לדעתך הגיר הלך?

יש לי מה לבדוק / לעשות לפני שאני רץ להחליף גיר?

בתאריך 11.9.2021 בשעה 03:49, nameuser כתב:

אצלי ברכב אפשר להעביר את ידית ההילוכים לצד ואז להעביר הילוך ע"י הזזת הידית מעלה ומטה. כמו בתמונה מצורפת סימנתי בכתום

אגב לא יודע אם זה קשור אבל תראה את הכתבה

IMG_20210911_034639.jpg

כמו שכתב roeibf אין אצלי ב12 את זה

אשמח לעזרה

פורסם

לא בטוח שהלך הקלאצ׳ 

יכול להיות שהבעיה בכלל היא המחשב גיר (יש אחריות 10 שנים או 240,000 ק״מ)

בנוסף יש מזלגות שמעבירים את ההילוכים ורכיבים נוספים כמו מחזיר שמן שנוזל.

בפורומים בחו״ל טוענים שיש בעיית מינוס , שהכבל מתחבר לגוף הרכב וצריך לגרד את הצבע על מנת שיהיה מגע טוב יותר , אין לי מושג עד כמה המידע הזה נכון.

עלות קלאצ אצל היבואן עולה כ 10,000₪ +- 

תבדוק את הרכב על מחשב לפני שתחרוץ את גורלו

• תוכן חדש...