Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, Transporter כתב:

הנה בינתיים הכל סגור והמקדם הדבקה עולה

רק שבניגוד לפתיחה כרגע הציבור רוצה להפר יותר ויותר את ההנחיות כי נמאס לו

השוטרים כבר לא מצליחים לעמוד בזה

אף אחד לא בנוי להמשיך את זה

אז כן עוד שבוע סגר יהיה הרבה יותר חמור מלפתוח

כל יום שעובר זה נהיה יותר מצחיק לקרוא לזה סגר כי מתחת לפני השטח אין באמת סגר

כל עוד מערכת החינוך סגורה , קניונים ומרכזי קניות גדולים סגורים .

אז זה סגר.   סגר חלש .. אבל זה מעכב. וכל יום עיכוב ויום התקדמות בחיסונים עזור בהמשך 

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, DareDevil כתב:

מה זה משנה? הבטחת שמ1.3.21 אתה מתחיל לעבוד. ככה שזה לא ישנה מה נגיד לך.

בעקרון ברגע שנגמר הסגר מבחינתי אני מתחיל להוריד קצת את הלחץ  והחקירות שאני עושה לכל לקוח שמתקשר. זה אירוע שלו וזכותו לעשות מה שבא לו, אני לא צריך לחקור אותו והוא לא חייב לי דין חשבון על מה הוא עושה ואיך הוא עושה

לפני 11 דקות, korola כתב:

כל עוד מערכת החינוך סגורה , קניונים ומרכזי קניות גדולים סגורים .

אז זה סגר.   סגר חלש .. אבל זה מעכב. וכל יום עיכוב ויום התקדמות בחיסונים עזור בהמשך 

אז בעקרון אפשר להמשיך ככה עד אוגוסט

אבל כל עוד כל אלה סגורים צריך לסגור גם תלמודי תורה והלוויות וכו'

וזה לא ממש סגור

אז כל הקניונים וכו' לא מקבלים את זה וכבר עכשיו מאיימים לפתוח

ואם אתה חושב שהם מאיימים סתם אז אתה טועה ובקרוב מאוד גם הם יפתחו

כי כמו שאני  יודע מה קרוה מתחת לפני השטח אני בטוח שגם המנכלים  של כל המרכזים האלה מעורבבים ומכירים כמה אנשים שמספרים להם  מה קורה בכל מיני פנטאוזים בת"א, בכל מיני לופטים , בכל מיני מחסנים שמוכרים מהם סטוקים של בגדים וכו'

בכל מקרה לא יאריכו את הסגר ב 3 שבועות

וכרגיל לא מטפלים פה בבעיה אלא הולכים מסביב ונוגעים בכל הדברים הכי פחות משמעותיים העיקר לא להתעסק במה שחשוב

במקום לקחת את הרשת כפרוייקט אחד גדול ולחוקק חוק נגד הפצת פייק ניוז שגורם בצורה ישירה למוות של אנשים

ממשיכים לחלק דוחות להומלסים בת"א ולריב על עוד יום יומיים סגר

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 5 שעות, DareDevil כתב:

אני כבר לא יודע איך לאכול את הניתוק הזה של קופות החולים זה הכי הכי אבל גם לא להבין איך אתה רואה שיש לנו גמישות במתן חיסונים? אם צריך להיות קשוב לקבוצת פייסבוק בשביל לקבל חיסון או להיות בתוך הסתדרות כזו או אחרת. הפוזיציה שלך נוחה מאוד לעומת אחרים.

ברצינות תהומית איפה אתה רואה גמישות במתן חיסונים? @sperial

קודם כל - אגדה שזה רק בכללית. זה בכל הקופות. מכיר את זה אישית מחברי מכבי ומאוחדת, אפילו לבני 16 שחוסנו לפני למעלה מחודש.

שנית - מה שקרה היה שעד לפני כשבוע לכל ה"עודפים" כביכול היה ביקוש, וממש לא של מקורבים. למשל, כפי שציינתי קודם, למבוגרים שהגיעו למרפאות מסיבות אחרות ו"זכו" לחיסון. זו בדיוק האוכלוסיה שמתקשה לקבוע תורים כי אין לה סמארטפון, וגם אם יש הם לא מסתדרים עם אימות כפול וניווט באפליקציה, וכשהם מתקשרים ל-IVR הם לא מבינים מה הקולות המוזרים מבקשים מהם להקיש. כמובן שאם אתה חושב שאם האחות לוקחת את אותו בן 80 ביד למתחם החיסונים, כי בלי זה הוא לא יחוסן. זו אינה פרוטקציה של פנקס אדום (משהו היסטורי ולא רלוונטי חוץ מאשר לאיזה קבוצה של אנשים שתקועים ב-1980), אלא שירות לקהל החלש.

כמובן שהיה אפשר להזמין פחות חיסונים, לתת לאנשים האלה לנסות להזמין תור באפליקציה שאין להם ולחכות עד קץ הימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, korola כתב:

מצאתי את הגרפים של מקדמי ההדבקה שמשרד הבריאות פרסם היום.

בתכלס לפי זה צריכים לשחרר מסגר רק את הציבור החרדי.

אשכרה הם הגיעו למקדם הדבקה של 1.8!!!  והצליחו להוריד אותו ל0.86 ? 

איך עושים את זה?  מסיבות הדבקה המוניות?  הם כאילו הלכו בדרך הישנה והקשה וסידרו לעצמם חיסון טבעי. 

עוד הרבה דוקטורטים יכתבו על זה בעשור הקרוב. 

השאלה איך התל אביבים מסבירים את זה שה R באוכלסייה הכללית עדיין סביב 1?

image.thumb.png.fc5eff4add801d6c0093f38c3f5e4575.png

הלוואי וזה אכן חיסון עדר.

אפשרות שניה שאני יכול לחשוב עליה, זה שיש הערכת חסר רצינית אצל החרדים והמספרים לא משקפים את המצב האמיתי. 

יש שם הרבה שלא יגיעו לא להיבדק ולא לבית חולים מתוך רצון שלא לשתף פעולה ולהישאר במסגרת הקהילה.

אנחנו יודעים שהרבה מקרים אחרים (בלי קשר לקורונה) לא יוצאים החוצה ונסגרים בתוך הקהילה.

הלוואי וזה הראשון. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני חושב שכללית פונים לאנשים שלא נמצאים בקבוצות שמחסנים כרגע, ומציעים להם להגיע להתחסן כשזה אפשרי.

לא יודע מה קורה בקופות האחרות.

טנרספורטר, נראה לי שמהפוסט של בליצר אתמול די ברור שאף אחד לא שואל את הרופאים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

טרנספורטר, יש מדד אחר לא פחות חשוב - מספר החולים הקשים החדשים. שלשום 139, אתמול 136. די דומה למה שהיה בשבוע שעבר. 

לגבי החרדים - כתבתי אתמול, נראה שיש אצלם הרבה פעילות מחתרתית.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

טנרספורטר, נראה לי שמהפוסט של בליצר אתמול די ברור שאף אחד לא שואל את הרופאים.

עוד יותר גרוע

הכי קל להציע הצעות שאתה יודע שאף אחד לא יישם

ואז כשיש עליה בתחלואה לבוא ולהגיד "אמרתי לכם שהייתם צריכים לעשות 1 2 3"

לפני 6 דקות, sperial כתב:

טרנספורטר, יש מדד אחר לא פחות חשוב - מספר החולים הקשים החדשים. שלשום 139, אתמול 136. די דומה למה שהיה בשבוע שעבר. 

לגבי החרדים - כתבתי אתמול, נראה ש⁶ש אצלם הרבה פעילות מחתרתית.

אם יש חולים קשים חדשים

אז אנחנו לא אמורים לראות ירידה במספר החולים הקשים הכללי

הרי יצאו 10 נכנסו 20, לא יכולה להיות ירידה

גם  אם יצאו 10 ונכנסו 10

בינתיים רואים ירידה שנמשכת כבר כמה ימים וזה טוב

היינו על ממוצע של 170-190 ביום

עכשיו אנחנו על 120-140

וכנראה שכל יום שעובר יהיו פחות לפחות לפי התקדמות החיסונים

פורסם (נערך)

כתבתי "מדד אחר לא פחות חשוב". מספר הקשים הכולל תלוי גם במספר המתים ומספר המחלימים. אם ביום מסויים יחלימו או ימותו רבים הרי שבאותו יום נראה מספר כולל קצת יותר קטן של קשים.

סנונית אחת לא מביאה את האביב, ויש מספיק מדדים שמראים שאנחנו רחוקים מיציאה מהמשבר הנוכחי. מי שחגג על מספר המאומתים הקטן לפני יומיים שלושה קיבל עכשיו ריבאונד. בואו נמתין עוד יומיים - שלושה.

פורסם (נערך)

מראיינים עכשיו את יואב קיש

לגבי "הארכת הסגר עד יום ראשון"

אומרים לו בדיוק מה שכתבתי פה אתמול

עוד יומים לא יתנו שום דבר מבחינת תוצאות ואם כבר הם לא מרוצים ממצב התחלואה צריך פה עוד שבוע שבועיים-חודש

אז למה להגיד  יומיים? אם באמת מתכוונים ליומיים אין שום טעם לזה

ואם מתכוונים לשבועיים בוא נגיד שבועיים

לפני 7 דקות, sperial כתב:

כתבתי "מדד אחר לא פחות חשוב". מספר הקשים הכולל תלוי גם במספר המתים ומספר המחלימים. אם ביום מסויים יחלימו או ימותו רבים הרי שבאותו יום נראה מספר כולל קצת יותר קטן של קשים.

סנןני  אחת לא מביאה את האביב, ויש מספיק מדדים שמקאים שאנחנו רחוקים מיציאה מהמשבר הנוכחי. מי שחגג על מספר המאומתים הקטן לפני יומיים שלושה קיבל עכשיו ריבאונד. בואו נמתין עוד יומיים - שלושה.

גם לפני שבוע היו מתים ומחלימים בדיוק כמו שהיום יש

ועדיין ראינו טוטאל חולים קשים שעולה מיום ליום

כרגע רואים ירידה מיום ליום

אז משהו השתנה לטובה

מגיעים פחות חולים קשים אז באופן טבעי יש ירידה

השאלה אם ימשיכו להגיע פחות או שהמספר הזה יעלה

בינתיים יום שני שעבר היה היום עם הכי הרבה מאומתים בשבוע 8700

ואתמול בדיוק שבוע אחרי עמדנו על 8200

בוא נראה

פורסם

מעדכן פה משהו

מעל 6 הודעות על בידוד נשלחות לי.

על ה24.1 על ה26.1 ואז שוב על ה24.1 ואז ה 25.1

אי אפשר לעקוב!

פניתי אליהם בהודעה,

אני אלעד מספר תעודת זהותXXXXX

מה אתם רוצים מחיי? תגידו לי ואעשה. עשיתי בדיקת קורונה ביום שני 25.1 ויצאתי שלילי. אתם מזיזים לי את ימי הבידוד כל שעה.

אמרו לי אני בבידוד עד ה8.2

סבבה. ביי

ראשון בערב שיחת טלפון מ0733879100 משרד  הבריאות. שאלו מלא פרטים על מה קרה בהידבקות ההמונית בעבודה.

טוב, לך לבדיקת קורונה מחר. הלכתי. רכב לא מניע כי עמד מעל שבוע. לוקח אופנים חשמליות נוסע לעין יעל- סליחה לא מקבלים פה אופניים\אופנועים\הולכי רגל. סע להר הרצל. שם מקבלים.

נוסע הר הרצל- מה אתה עושה פה? לפי הרישומים שלנו רק מחר {כאילו היום} עלייך להגיע לבדיקה ויום אחרי לעוד בדיקה.

יד ימין לא יודעת מיד שמאל.

הבידוד הוא עד ה8.2 כולל כרגע.

עוד מעט אסע להר הרצל.

• מצחיק 1
  • מבאס 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

איכון שב"כ או תחקיר אפידמיולוגי?

איכוני השב"כ הם ברדק מוחלט. תחקיר אפדמיולוגי יותר אמין, כמובן בהנחה שהמתוחקרים דוברי אמת. מכל מקום - אם תאריך החשיפה 24.1 אתה צריך להבדק היום כדי לקבל שחרור מחר (בחצות ממחר למחרתיים). אם החשיפה יותר מאוחרת כך גם צריך להזיז את הבדיקה.

@Transporterבשום פנים ואופן לא. זה נגד ההוראות, כי אם הוא יצא חיובי הוא יכניס את המוביל או המסייע לבידוד, ועלול להדביק אותו. ההוראה החד משמעית היא להגיע לבד. היוצא מהכלל היחיד הוא אם מדובר בבני אותו משק בית שנחשפו יחד.

פורסם

פרק המצבר מה זה פרק. גרם חשמל ל היה בו.

סידרתי את החשמל בוולוו ובטעות השארתי חוט אחד LIVE שעובד 24 -7 עם מצלמת דרך

לא נורא, כבר מחכה לי מצבר משומש מ2019 סטארט אנד סטופ אצל אחד המוסכים בתלפיות.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

מברך על היום שקניתי טוקמן

לפני 4 דקות, sperial כתב:

@Transporterבשום פנים ואופן לא. זה נגד ההוראות, כי אם הוא יצא חיובי הוא יכניס את המוביל לבידוד ועלול להדביק אותו. ההוראה החד משמעית היא להגיע לבד. היוצא מהכלל היחיד הוא אם מדובר בבני אותו משק בית שנחשפו יחד.

איזה שטויות

הוא יגיד לאותו שכן  שהוא בדרך לבדיקת קורונה ושישמור מרחק

בשביל להניע רכב לא צריך להיות קרובים אחד לשני אתה יכול לשבת ברכב שלך עם חלון סגור

מספיק עם התרחישי אימה האלה

• מצחיק 2
  • תוכן חדש...