Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירת גולשים - פורד פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקסים היה בחו"ל ושכר את אחת ממכוניות הסופר מיני שכולנו באופן גורף כנראה הכי מבואסים שלא נמכרת (ואולי לא תימכר גם?) בישראל.

MAIN-פורד-פיאסטה-2020.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

חוץ מהמסך, האוטו נראה מצויין... ועוד ידני עם 6 הילוכים.

עריכה: נכנסתי עכשיו לאתר של פורד ישראל, וראיתי שיש רק מסחרי, ג'יפים וג'יפונים... פשוט עצוב.

עריכה אחרונה על ידי Ldh_88
פורסם
ראיתי פיאסטה כזו כחולה עם רישוי ישראלי בתל אביב...

כמו שכתבתי, נמסרו 7 יחידות בארץ.

אני ראיתי אחת לבנה ואחת אדומה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
ראיתי פיאסטה כזו כחולה עם רישוי ישראלי בתל אביב...

הגיעו לפני כשנה שבע יחידות ברמות גימור שונות עם מנוע 999 סמ"ק 100 כ"ס וגיר אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים - רובן (ויתכן שכולן) נמכרו לאלבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כבעל פיאסטה מהדור האחרון בישראל אני מבואס לחלוטין שזאת לא מגיעה. אם היה אותה בארץ היא בוודאות היתה גם הרכב הבא שלי

פורסם

תודה על הסקירה.

משהו מוזר עובר על דלק כבר תקופה. מישהו החליט שנכון למכור מכוניות כמו Edge ST ואקספלורר בהמתי, מאשר פוקוס או פיאסטה להם מן הסתם קהל גדול יותר. לך תבין.

פורסם

כבעלים של פיאסטה דור קודם,חיכיתי לרכב הזה.

חבל שהיבואן מתייחס למותג שהוא מייבא בצורה הזו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מבין שהיבואן לא מקדם את המותג מכל מיני סיבות.

ועדיין איך זה שמביאים 7 יחידות כאלו?

מה שבע????

הייתי מבין אם לא היו מביאים בכלל. או מביאים משהו למכירה. אבל שבע?

נשמע כמו טעות

למישהו יש הסבר?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

היחסים בין היבואן ליצרן בעייתיים בגלל סיפור הגיר של הפוקוס שגרם נזק גדול לתדמית של פורד בארץ (וכנראה) נזק כלכלי לא קטן ליבואן.

כנראה שהביאו מס' יחידות של פיאסטה כסוג של פיילוט, והגיעו למסקנה שלא כדאי להביא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

והאמת היא שאני מבין את היבואן ולא רואה סיבה להביא לארץ רכב שלא יהיה שובר שוק ולא רב מכר, וכנראה אין לו שום יתרון משמעותי על מתחריו.

במקרה זה ולאור ההיסטוריה שעם ישראל זוכר היטב (מהפוקוס) הוא יחפש ויביא או יצירות מיוחדות ולחלופין אני מניח שהוא מחפש ב"מחסן" של פורד איזה רכב שיוכל להיות רב מכר במחיר שובר שוק לזקוף שוב את הגב של פורד (כפי שקרה עם הפוקוס דור ראשון שהייתה להיט בארצינו).

פורסם

ממש מבאס וחבל גם על הפוקוס החדשה שהיא פשוט רכב מצוין.

יש לי את דור 3.5 טורבו טיטניום ואני מאוד נהנה ממנה.

שכרתי לפני חודש בברצלונה ליומיים פוקוס החדשה 1.5 טורבו 3 צילינדרים 182 כ"ס עם גיר אוטומט 8 הילוכים רכב פשוט מעולה ושדרוג ענק ביחס לדור הקודם. מרחב הפנים שופר משמעותית, הגיר מגיב הרבה יותר טוב והחיבור למנוע מוצלח. מערכות בטיחות מלאות ועל הנוחות וביצועי המתלים / שלדה של פורד אין עוררין. לדעתי אחת המשפחתיות הטובות שיש. חבל.

• תוכן חדש...