Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירת גולשים - פורד פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההחלטה אם להביא דגם מסוים או לא, מורכבת ותלויה בגורמים ובראשם היכולת של היצרן לספק כמות נדרשת במחיר שיהיה ליבואן כדאי מבחינה עיסקית.

זה לא נראה זה קורה כרגע, מה גם שמדובר בשני סגמנטים שוקעים שמוטים חזק לכיוון הציים שלא רוו נחת מהמותג ב-7-8 שנים האחרונות ולא ירוצו לרכוש מכוניות אם לא יקבלו הנחה שהיבואן לא יכול לתת כי היצרן מצליח למכור את כל מה שהוא מייצר במחירים גבוהים באירופה, ולכן אין ליצרן סיבה אמיתית לתת ליבואן הנחות גדולות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל זה לא רק שני סגמנטים אלא כל הדגמים של פורד אירופה חוץ מקוגה שנמכרת בכמויות קטנות מאוד.

הופסק היבוא של מונדאו, גלאקסי, S-Max, פוקוס, פיאסטה, קונקט, טרנזיט שהייתה פעם אולי המסחרית הכי נפוצה היום בקושי נמכרת...

פורסם
אבל זה לא רק שני סגמנטים אלא כל הדגמים של פורד אירופה חוץ מקוגה שנמכרת בכמויות קטנות מאוד.

הופסק היבוא של מונדאו, גלאקסי, S-Max, פוקוס, פיאסטה, קונקט, טרנזיט שהייתה פעם אולי המסחרית הכי נפוצה היום בקושי נמכרת...

הטרנזיט דווקא נמכרת לא רע. אני רטאה הרבה רכבי הסעות כאלה

פורסם
ההחלטה אם להביא דגם מסוים או לא, מורכבת ותלויה בגורמים ובראשם היכולת של היצרן לספק כמות נדרשת במחיר שיהיה ליבואן כדאי מבחינה עיסקית.

זה לא נראה זה קורה כרגע, מה גם שמדובר בשני סגמנטים שוקעים שמוטים חזק לכיוון הציים שלא רוו נחת מהמותג ב-7-8 שנים האחרונות ולא ירוצו לרכוש מכוניות אם לא יקבלו הנחה שהיבואן לא יכול לתת כי היצרן מצליח למכור את כל מה שהוא מייצר במחירים גבוהים באירופה, ולכן אין ליצרן סיבה אמיתית לתת ליבואן הנחות גדולות.

אולי בעקבות תקנות הזיהום באירופה נוכל לקבל סופסוף את הפוקוס והפיאסטה.

פורסם
נמכרת אבל הרבה פחות מבעבר. וכאמור זה בערך הדגם היחיד של פורד אירופה (יותר נכון פורד טורקיה) שנמכר בארץ.

פורסם

אפילו לא מביאים את הטורנאו שלדעתי הוא רכב טוב מאוד עד כמה ש-Full Size Van יכול להיות טוב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
נמכרת אבל הרבה פחות מבעבר. וכאמור זה בערך הדגם היחיד של פורד אירופה (יותר נכון פורד טורקיה) שנמכר בארץ.
עוד נציגה לפורד אירופה (טורקיה?) היא פורד יורו-קרגו.

Sent from my Motorola Dynatac 8000x using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מותג "פורד יורו קרגו" כבר לא קיים, פורד מכרו את העסק הזה לאוויקו בשנות ה 90 והמשאית הזו נמכרה מאז כאוויקו יורו קרגו.

אבל כן, לפני כשנה - שנתיים חודש ייבוא משאיות פורד לארץ מהמפעל הטורקי פורד -אוטסאן.

פורסם

בתחום ההסעות פורד כבר לא מוכרים כמות כמו פעם.

הריב קונים ספרינטר והתאם לכך הוא השולט בשוק בפער אדיר - כל שאר המתחרות מתחלקות "בפירורים".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הטרנזיט מוכרת בממוצע 100 יחידות בשנה - כמות לא משמעותית לדעתי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מה גם שטרנזיט קאסטום, הגרסה הקטנה יותר בממידים של פולקסווגן טרנספורטר וסיטרואן ג'אמפ, רכב שהיה מאוד מאוד פופולרי בארץ בעבר לא מיובא בכלל.

פורסם

מיובאת ועוד איך - רוב מה שנמכר זה הקאסטום.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אולי טעות שלי במינוח, ייתכן שכל הדגמים נקראים קאסטום?

אני מדבר על הכתום, כאלה חדשים לא ראיתי בארץ. הכוונה לגרסה הקלה של הרכב, עד 3500 קילו.

מה שראיתי זה כמו הלבן, חלקם בתצורת וואן סגור אבל בגודל הזה.

ford-transit-custom-ft-320-l1,2500801_1.jpg31o-r-uqO0L.jpg

פורסם

ראיתי שניים כאלה, חדשים לגמרי, לפני חצי שעה.

לא הייתי שם לב אליהם אלמלא השרשור הזה

Sent from my Motorola Dynatac 8000x using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

טוב, זה רק מעיד עד כמה המכירות של הדגם נמוכות...פעם כל מונית שרות שניה הייתה טרנזיט.

• תוכן חדש...