Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירת גולשים - פורד פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והאמת היא שאני מבין את היבואן ולא רואה סיבה להביא לארץ רכב שלא יהיה שובר שוק ולא רב מכר, וכנראה אין לו שום יתרון משמעותי על מתחריו.

במקרה זה ולאור ההיסטוריה שעם ישראל זוכר היטב (מהפוקוס) הוא יחפש ויביא או יצירות מיוחדות ולחלופין אני מניח שהוא מחפש ב"מחסן" של פורד איזה רכב שיוכל להיות רב מכר במחיר שובר שוק לזקוף שוב את הגב של פורד (כפי שקרה עם הפוקוס דור ראשון שהייתה להיט בארצינו).

אתה מודע לזה שמדובר בסופר-מיני הכי טובה באירופה? אין שום סיבה שלא היה הופך להיות רב מכר עם מיתוג ופרסום יעיל. סופר-מיני נמכרות פה די יפה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שבמסגרת יחסיו הלא מדהימים עם היצרן קיבל מחיר לא מאד אטרקטיבי - ולקח החלטה שלא משתלם לו להביא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה מודע לזה שמדובר בסופר-מיני הכי טובה באירופה? אין שום סיבה שלא היה הופך להיות רב מכר עם מיתוג ופרסום יעיל. סופר-מיני נמכרות פה די יפה.

מה זה הכי טובה?

הפיאסטה היא הסופרמיני הכי נמכרת באנגליה, אבל באירופה בכלל הקליאו היא הכי נמכרת בשנים האחרונות.

פורסם (נערך)

כשחיפשתי רכב, אחד הרכבים שהייתי שמח לשבת בהם באולם תצוגה, הייתה הפיאסטה החדשה, אצלי הבלבול נבע מהסיבה שדודה שלי השכירה רכב בארץ לשבוע - פיאסטה החדשה, אז בהגיון חשבתי שהרכב הזה קיים באולמות, הופתעתי לגלות שהגיעו יחידות, לאלבר.

דלק מוטורס כנראה לא מעוניינים להילחם על כל לקוח פרטי, יש את הקוגה - להיט ליסינג בחברות מסויימות, את האדג' - שגם הוא נמכר לא רע, כל המסחריות שנכנסו חזק לכמה חברות גדולות.

במוו - לא צריך להרחיב.

מיני - ת"א בעצמה מוגדרת כמיני בכל פינה.

מאזדה - ליסינג, פרטי וכו'.

אז מה הסיבה להילחם על רכבים שבארץ אין להם ביקוש אדיר כמו מאזדה 3?

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם (נערך)

מצטרף לבעלי הפיאסטות שמבואסים שהדור החדש לא הגיע. גם אני כבעל פיאסטה מהדור הקודם הייתי מאוד רוצה לראות אותה בארץ, וסיכוי טוב שגם אני הייתי קונה (במיוחד בגלל הגיר הפלנטרי!)

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
פורסם
מה זה הכי טובה?

הפיאסטה היא הסופרמיני הכי נמכרת באנגליה, אבל באירופה בכלל הקליאו היא הכי נמכרת בשנים האחרונות.

כעדוי מכירות אינו מדד לטיב רכב.

הפיאסטה היא המיני הכי טובה באירופה בגלל שיש לה שלדה שיודעת לספק נוחות גבוהה יחד עם אחיזה שלא מביישת רכבים יקרים בהרבה. אפילו המנוע שלה זכה בעבר במנוע השנה. תוסיף לזה איכות חומרים והרכבה מצוינים והרי שקיבלת את אחת ממכוניות הסופר מיני הטובות ביותר, אם לא הטובה ביותר.

אגב, אותו דבר ניתן לומר על הדור האחרון של הפוקוס שגם הוא מסרב להגיע ארצה

פורסם

ושואל שוב , הכי טובה במה? כי כמו לכל אוטו יש לה יתרונות וחסרונות ומה שמהווה עבורך יתרון יהווה עבור אחר חסרון.

להצהיר שהיא הכי טובה נקודה נראה לי חסר משמעות.

(ואני לא חולק על זה שהיא טובה, אני בהחלט מאמין שהיא טובה ברוב הסעיפים).

פורסם

אולי בעתיד יגיעו עוד, מי יודע,

כרגע את אולם התצוגה המהמם של דלק מוטורס בחרש בתל אביב, מקשטות מאזדות ופורד בצבעים לבנים בקומה התחתונה, אדג׳ וקוגה בעליונה עם מאזדות אדומות והמון במוו מסביב, אולי נזכה לראות גם רכב קטן ועממי כמו הפיאסטה.

פורסם
מה זה הכי טובה?

נכון הקליאו הכי נמכרת בהפרש אבל לדעת כתבי רכב הפיאסטה הכי טובה.

פורסם

אל תפריעו לייבואן עם הדיון - היא מעדיף למכור רק מאזדה 2.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מקסים תודה, אחלה סקירה. גם אני ראיתי בארץ לפני כשנה את הדגם הזה מסתובב ואפילו שאלתי בפורום מה קורה עם היבוא הסדיר...

אני לא מבין

לאן הדיון סטה...

האם רכב צריך להיות הכי טוב מסוגו או הכי נמכר מסוגו כדי להיות מיובא לארץ?

הרי ברור שלא כאן הבעיה

ברור שלא כאן הבעיה אלא כנראה שלא משתלם ליבואן לייבא שום דבר מפורד אירופה.

איפה פוקוס דור 4? איפה S max? איפה המסחרית קונקט? איפה פורד גלאקסי?

כל הדגמים האלו יובאו בעבר והיום לא.

למי שזוכר, פיאסטה MK 5 (נהגתי בחו"ל, מכונית נחמדה מאוד) יובאה לארץ רק שנתיים, 2003-2004. ואז הייתה הפסקה עד MK6 שהגיעה ב 2008.

פורסם

חבל שהיבואן לא יכול לפרסם עמדה ברורה בנושא הייבוא של הפיאסטה והפוקוס. הייתה כתבה בינואר השנה ששניהם עתידים להגיע בקרוב, מאז אין ציוץ, ובמקום זה צריך להעלות ספקולציות חסרות בסיס. השתיקה שלהם תמוהה.

• תוכן חדש...