Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצבר של ורטה כחול מסיים את חייו אחרי שנתיים, האחריות ל 20 חודשים אז אין מה לעשות.

ניסיתי לפנות לחברה אך ללא הועיל.

מאד מעניין שבבדיקה בגוגל בחול המצבר הזה נמכר בחצי מחיר, עלותו סביב 350 שח כולל מיסים ועם ארבע שנות אחריות.

״תודה״ לכם טלרון על השירות , על המחיר ההוגן ועל האחריות.

https://www.amazon.co.uk/D24-Varta-Blue-Dynamic-Battery/dp/B007NY5YW0/ref=sr_1_2?s=automotive&ie=UTF8&qid=1524730000&sr=1-2&keywords=varta+d24&dpID=51Td7tL%252BHDL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

עריכה אחרונה על ידי sagico
פורסם

https://www.amazon.co.uk/D24-Varta-Blue-Dynamic-Battery/dp/B007NY5YW0/ref=sr_1_2?s=automotive&ie=UTF8&qid=1524739330&sr=1-2&keywords=VARTA+D24

הקישור הקודם לא עבד.

אם היה אפשר הייתי מזמין מאמזון, כמו שהרבה דברים מזמינים היום.

חבל מאד שהמגיבים פה לא מגלים סולידריות.

וחושבים שהתנהלות היבואנים מוצדקת.

מאד חבל.

ואולי בגלל זה אנחנו משלמים ביוקר על כל דבר ומקבלים שירות רע...

פורסם

לא קיבלת שירות רע, ידעת מראש שהאחריות של המצבר היא ל 20 חודשים.

קיים פה שוק חופשי, עכשיו אתה יכול לקנות של חברה אחרת אם אתה לא מרוצה ואפילו ביותר זול.

פורסם

מזכיר לי את תגובות ב ynet בכל כתבה על רכבים - תמיד מישהו רושם שם, כמה הרכב המדובר עולה בארצות הברית ( שזה חצי מחיר ).

באמת ציפית לקבל מצבר חילופי 4 חודשים אחרי תום האחריות? על סמך מה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ציפיתי לקבל איזו התייחסות מהחברה.

אולי הנחה בקניית מצבר חדש.

אם אתם חושבים שמצבר שמסיים את חייו אחרי שנתיים זה תקין, אז כנראה אני לא במקום הנכון.

כל הכבוד לכם.

הדוגמא לגבי חול באה להמחיש את הפער בין המחיר (שבשונה מרכבים נובע ממיסוי)

הפער באחריות - 4 שנים!

והשירות המצויין שמעניקים שם לצרכן.

אבל לפי התגובות פה אני רואה למה אנחנו רחוקים מזה.

עצוב מאד.

פורסם
https://www.amazon.co.uk/D24-Varta-Blue-Dynamic-Battery/dp/B007NY5YW0/ref=sr_1_2?s=automotive&ie=UTF8&qid=1524739330&sr=1-2&keywords=VARTA+D24

הקישור הקודם לא עבד.

אם היה אפשר הייתי מזמין מאמזון, כמו שהרבה דברים מזמינים היום.

חבל מאד שהמגיבים פה לא מגלים סולידריות.

וחושבים שהתנהלות היבואנים מוצדקת.

מאד חבל.

ואולי בגלל זה אנחנו משלמים ביוקר על כל דבר ומקבלים שירות רע...

1. אם תזמין מצבר מארה"ב לא תוכל לממש את האחריות.

2. תצטרך להתקין את המצבר בעצמך.

3. עלויוות משלוח מאוד מאוד גבוהות.

4. תצטרך לקבל אישור ממכון התקנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הדוגמא לגבי חול באה להמחיש את הפער בין המחיר (שבשונה מרכבים נובע ממיסוי)

.

אני ניסיתי לייבא מחו"ל מצבר AGM עבור המיאטה שלי בשעתו.

כשניהלתי את מועדון הרודסטרים הישראלי, עברתי את כל הויה-דולורוזה מול משרד התחבורה, היבואן, חברת שילוח ומכון התקנים והרמתי ידיים.

דווקא טלרון הסכימו להרים את הכפפה ובזכות פנייתי הם החלו לייבא את מצברי אופטימה אדום הקטנים, פיתרון שפתר את הבעיה לכל המיאטות בהן מורכב מצבר בתא המטען.

בישראל יש הגנה על שני היצרנים המקומיים, וולטא ושנפ. את ההגנה הם השיגו באמצעות יצירת "תקן ישראלי למצברי התנעה לרכב" מכס גבוה ומס קניה.

ישראל, שהיא כידוע לכולנו מעצמת רכב בינלאומית יודעת יותר טוב מכולם איך צריך לייצר מצבר התנעה לרכב.

בזכות התקן הזה, חייב כל יבואן להעביר את המצברים שהוא מייבא בדיקות תקינה במכון התקנים ולשלם הון קטן על כל מכולה שהוא מייבא.

עלות התקינה, מכס ומס קניה ומע"מ על הכל יחד (מס על מס על מס) שמושתים על יבוא מצברי רכב עושים את ההבדל מול העלות בחו"ל.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
מצבר של ורטה כחול מסיים את חייו אחרי שנתיים, האחריות ל 20 חודשים אז אין מה לעשות.

ניסיתי לפנות לחברה אך ללא הועיל.

מאד מעניין שבבדיקה בגוגל בחול המצבר הזה נמכר בחצי מחיר, עלותו סביב 350 שח כולל מיסים ועם ארבע שנות אחריות.

״תודה״ לכם טלרון על השירות , על המחיר ההוגן ועל האחריות.

https://www.amazon.co.uk/D24-Varta-Blue-Dynamic-Battery/dp/B007NY5YW0/ref=sr_1_2?s=automotive&ie=UTF8&qid=1524730000&sr=1-2&keywords=varta+d24&dpID=51Td7tL%252BHDL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

מה אתה רוצה ? שיחליפו לך מצבר אחרי שנגמרה האחריות ? כבר קיבלת תשובה.

ההשוואה לחו"ל לא רלוונטית, אתה חי כאן - לא שם.

בעבר קיבלתי שירות טוב מטלרון (החליפו לי מצבר באחריות בלי בעיה - ותכל'ס הבעיה לא היתה במצבר אלא ברכב... אם לדייק אז ברדיו, שפרק את המצבר יום-יום בצורה איטית עד שאחרי 10 חודשים גמר אותו).

תבדוק את הרכב היטב לפני שאתה מתקין את המצבר הבא שלך, כי ייתכן והבעיה לא במצבר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הפער באחריות - 4 שנים!

האחריות שם היא 4 שנים, איך בדיוק הגעת לכך שהפער בין שם לארץ הוא 4 שנים?

אם צריך להחרים חברות זה שנפ, לא טלרון

"שנפ" תשלם למדינה 1.1 מיליון שקל בגלל פגיעה בתחרות

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

מעבר לדבריו הנכונים של primekart, התקן הישראלי המטופש למצברים מאפשר ליצרנים הישראלים לא להתקדם בטכנולוגייה ולהמשיך לייצר מצברים דורשי טיפול, כמו של פעם, במחירים של עכשיו ואף יותר.

אני כבר שנים עם מצברי טלרון. התמחור של סטארט אפ הוגן וסביר, אני רק מקווה שיורידו טיפה את מחירי מצברי AGM.

פורסם

אם אתם חושבים שמצבר שמסיים את חייו אחרי שנתיים זה תקין, אז כנראה אני לא במקום הנכון.

לא מותק, אתה במקום הנכון, אבל מתנהל כמו הדיוט שהפה שלו גדול מההבנה.

מקווה שלמדת מהמבינים בשרשור למה מצבר עולה כמו שעולה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Falou, אני חושב שקטלת מהר מדי.

פעם אחרונה בארהב לבן המשפחה אצלו שהייתי מת המצבר. כאשר הגיע הAA להחליף הוא שם מצבר עם חמש שנות אחריות ועם מחיר דומה לסדרות הרגילות בארץ.

יתרה מכך, הוא היה נראה מאוד מופתע מכך שאמרתי לו שבארץ המצברים מתים אחרי שנתיים שלוש. (הייתי במדינת ניו-יורק, כך שתנאי הסביבה לא ממש קלים על המצברים).

ברכב הקודם שלי, סוזוקי אלטו הגיע מהיצרן מצבר של חברה הודית שהחלפתי בצורה יזומה לאחר חמש וחצי שנים. בקהילת האלטו נראה שזה פלוס מינוס מה שהחזיק המצבר לרוב האנשים.

נראה שהמצברים שהתרגלנו אליהם בארץ הם זבל מארץ הזבלים, ואנו לא ממש מודעים לכך ופשוט חיים עם זה בסבבה שמצבר מחזיק בערך שנתיים שלוש

פורסם

אבל מדובר פה במצבר ורטא כחול, וידוע שהם מצברים טובים, אז להגיד "זבל שבזבלים" זה קשקוש ולא המקרה.

ישראל מבחינה צרכנית היא לא קרובה אפילו לארה"ב. אין לך כצרכן את מגוון האפשרויות, המיסוי פה זה שם דבר, וההתקנות המקומיות ידוע ששותות את המצבר במקרים (הרבים) שהותקנו לא כפי שצריך.

• תוכן חדש...