Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Falou, אני חושב שקטלת מהר מדי.

פעם אחרונה בארהב לבן המשפחה אצלו שהייתי מת המצבר. כאשר הגיע הAA להחליף הוא שם מצבר עם חמש שנות אחריות ועם מחיר דומה לסדרות הרגילות בארץ.

לא היה ויכוח שבארה"ב מצברים זולים יותר, אולי גם איכותיים יותר (וזה מאפשר מתן אחריות מקיפה יותר, בלי להפסיד כסף). בכלל, להשוות שוק של מאות מיליוני בני אדם לשוק של 8 מיליון בני אדם שחיים של אי, זה לא נכון.

בהמשך הוסבר במהלך השרשור למה המצברים בארץ יקרים. כמו שהיה עם היין, כשאתה יוצר מכסים כדי להגן על תוצרת מקומית נחותה, כולם נדפקים. הייבוא יקר והמצאי מחורבן. והנה, הפלא ופלא, הורידו מכסים, צריכת היין עלתה, האיכות והמגוון השתפרו לעין שיעור, נוצרה תעשייה מקומית של יין בכל הרמות, מיקבים גדולים ועד ייקבי בוטיק איזוטריים... וכולם הרוויחו.

לכן הסיבה ששוק המצברים נראה כמו שהוא נראה לא קשורה ליבואנים/מוכרים, היא קשורה לרגולציה שחונקת את השוק.

אבל זה אפילו לא שורש העניין. שורש העניין הוא שנכנס מישהו למקום מסויים, לא מקבל את התגובות שהזמין לעצמו בראש, ובעקבות זה מחליט "להיכנס" באלו שענו לו, שהם משכילים ומבינים ממנו בתחום.

שיילך להתנפח על חברים שלו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא בטוח למה הבנת שמהות ההודעה שלי היא תלונה על מחיר כאשר בפועל לא היה רשום שום דבר בנוגע לכך.

התגובה שלי מהותה היא באיכות המצברים שמשווקים כאן שמחזיקים בממוצע פחות מ3 שנים כאשר קיימים מצברים שמחזיקיםהרבה יותר.

ולא, לא מדובר על מצברים מיוחדים, אני סבור שאם על סוזוקי אלטו הגיעו מצברים כאלה אז לא מדובר במצבר שהוא עילוי טכנולוגי או בעל עלות גבוה.

פורסם

טוב ידידי, לך תהיה ספק מורשה של סוזוקי ותמכור לו זבל, נראה כמה שעות תחזיק בתור ספק בתעשיה.

נכון שהמצבר עצמו הוא לא בטכנולוגיה הכי עילית שיש בתחום, אבל זה בגלל שיקולי עלות תועלת. ורטא כחול נחשב מצבר מעולה בטכנולוגיה הזו. מצבר בטכנולוגיה של שנפ למשל לא ייכנס כרכיב oem אצל אף יצרן רכב עולמי.

פורסם

מצברים תוצרת VARTA/בוש/פאנאסוניק המותקנים על-ידי ייצרן הרכב קרי מקורים הם בדרך כלל מתוכננים לעמוד בדרישות ייצרן הרכב וגם בקרת האיכות שלהם קפדנית יותר לכן הם מחזיקים לרוב יותר זמן.

איזה כייף לי :)

פורסם
מצבר של ורטה כחול מסיים את חייו אחרי שנתיים, האחריות ל 20 חודשים אז אין מה לעשות.

ניסיתי לפנות לחברה אך ללא הועיל.

מאד מעניין שבבדיקה בגוגל בחול המצבר הזה נמכר בחצי מחיר, עלותו סביב 350 שח כולל מיסים ועם ארבע שנות אחריות.

״תודה״ לכם טלרון על השירות , על המחיר ההוגן ועל האחריות.

https://www.amazon.co.uk/D24-Varta-Blue-Dynamic-Battery/dp/B007NY5YW0/ref=sr_1_2?s=automotive&ie=UTF8&qid=1524730000&sr=1-2&keywords=varta+d24&dpID=51Td7tL%252BHDL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

תתפלא, אבל מי שאשם כאן זה אתה. אופי השימוש שלך ברכב והשימוש בו הם האחרים לכך.

אחותי עובדת במרחק 50 ק"מ כל כיוון מהבית. כן, היא נוסעת כל יום 100 ק"מ. כל המצברים שהיו לה החזיקו לפחות 5 שנים. האחרון עכשיו שברכב מחזיק כבר השנה השישת שלו. כן, כן, ואו דה פאק? מצבר בן 6?

אם אתה נוסע נסיעות קצרות בעיר, התנעות מרובות המצבר לא נטען וזה מקצר את חייו. מה עושים? אם לא נוסעים נסיעות ארוכות פשוט מתעינים את המצבר עם מטען חכם.

אבל זה הכי קל להאשים את כל העולם ואחותו.

לגבי ייבוא של המצבר מחו"ל? נראה אותך מייבא מצבר בכזה משקל, יטחנו אותך עד העצם בעלות המשלוח. אתה חושב שיבואן מביא לארץ מצבר המשק זה לא פונקציה מהמחיר?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• ספונסר פורום
פורסם

אנחנו שמחים להביא את מצברי ורטה שידועים כמצברים הטובים בעולם לישראל במחירים תחרותיים,

מרבית המצברים הנמכרים היום בישראל נמכרים עם 12 חודשי אחריות בלבד.

ההשוואה בין מחירי מוצר זהה במדינות שונות אינה רלבנטית בגלל מבנה עלויות שונה בכל מדינה

הכולל למשל בישראל מס קניה גבוה מאוד (קרוב לעלות המצבר עצמו),

עלויות תקינה על מנת לעמוד בדרישות מכון התקנים הישראלי,

עלויות איחסון חומרים מסוכנים ועוד ...

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...