Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי שאלה

היום החלפתי לבד תפוח הגה , יש את האום של הציריה המתחבר לתפוח הגה, בהתחלה לא הצלחתי כי במקום פתיחה הבאתי לו סגירה לאום גם הבאתי תמיכה מפתוח נוסף על הציריה כי חשבתי שהוא חזק הכיוון מאוד מבלבל , הפעלתי הרבה עוצמה והרבה פעמים , אחר כך ראיתי ביוטיוב הכיוון שניסיתי לפתוח הפוך לאחר שראיתי את הסרטון פתחתי את האום בלי בעיה , יכלתי לעשות נזק להברגה ? או נזק אחר ?

IMG-20171229-WA0007.jpg

פורסם
תודה , לשמן אותו ב Wd 40 ?

ברגים ואומים לא משמנים ובמיוחד לא ב-WD40 אלא רק אם הייצרן ציין זאת המפורשות כמן בברגי ראש מנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

צהריים טובים לכולם בדקתי , יש על הציר שריטה שנראת לא עמוקה(בגלל שעבדתי עם כלי פחות מתאים אז הוא עשה שריטה ויש לה עומק קצת 1 mm בערך מקסימום 1.5mm ) השאלה: יכולה להתפתח עם הזמן לסדק ?

פורסם
צהריים טובים לכולם בדקתי , יש על הציר שריטה שנראת לא עמוקה(בגלל שעבדתי עם כלי פחות מתאים אז הוא עשה שריטה ויש לה עומק קצת 1 mm בערך מקסימום 1.5mm ) השאלה: יכולה להתפתח עם הזמן לסדק ?

אין לך מה לדאוג. משריטה לא יתפתח בעתיד סדק.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...