Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הנורית תקלה ברכב שלי דולקת.

הלכתי לחשמלאי רכב והוא גילה שצריך להחליף את אחד מתוך ארבעת חיישני חמצן ברכב.

כי הוא מחומם.

הוא אמר שהחלפתו של החיישן כדאי מאוד שתהיה במקורית, אחרת כל חודש-חודשיים אני אצטרך להחליף חדש.

ועלות החלפה פלוס עבודה ומע"מ 1900 ש"ח.

ואני יודע שאני יכול לקנות מחו"ל ביותר זול.

אשמח לתשובה על כמה שאלות:

1.האם כדאי באמת לקנות מקורי או לא נורא כ"כ לקנות חילופי?

2.איזה חיישן בדיוק אני צריך לחפש?(קדמי, אחורי, שמאל, ימין,)ואפילו מק"ט{הוספתי תמונה של הבדיקה}

3.איזה אתרים לחפש?

4.ומה המחיר שצריך לעלות בערך כולל המוצר ומשלוח?

IMG_20170910_092207.jpg

נא רק מקצוענים לענות.

תודה רבה.

פורסם

יש חיישנים אוניברסליים חליפיים של denso, מצריכים חיבור של ארבעת החוטים לפלאג המקורי של החיישן. כמובן דורש מעט עבודה, אבל עולה +-250 שקל באיביי.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם (נערך)

בבקשה:

http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-AVENSIS-89465-05110-lambda-sensor-2-0-1AZFSE-2AZFSE-2003-2008-BANK-2-RH-/262807481292?hash=item3d308bebcc:g:TGcAAOSwZQRYeiGv

אם אתה מסתכל על סעפת הפליטה (כלומר היא מולך) - זה החיישן שיושב בצד שמאל, העליון.

s-l500.jpg

תזמין גם בוקסה לחיישן חמצן:

http://www.ebay.com/itm/22mm-1-2-Drive-Lambda-Oxygen-Sensor-Wrench-Offset-Removal-Nut-Socket-Tool-New-/192233816244?hash=item2cc20740b4:g:0RAAAOSwceNZVtmR

ותחליף אותו בעצמך. אל תשכח להתיז ספריי שמן לילה לפני הפירוק, ולעבוד על מנוע קר.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם (נערך)

מקורי.

לפעמים כדאי להזמין DENSO שזה היצרן של החיישן הזה, הרי לא טויוטה מייצרת אותם באמת.

במקרה הזה מק"ט דנסו DOX-0238, אבל ההפרש ביניהם לא כזה גדול במקרה הזה, אז תזמין מקורי.

אני מתכוון כמובן ל-DIRECT FIT שזה חיישן שמגיע כבר עם הקונקטור, במקום להתחיל להתעסק עם החיבורים.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

הכול פשוט כאשר ניתן לפרק את החיישן בקלות. בחלק גדול מהמקרים החיישן מסרב להפתח בגלל היתפסות שנוצרת בגלל הטמפ' הגבוהות שבהם עובד החיישן ואז אתה תצטרך לאלתר פיתרון לפירוק החיישן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...