Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם QB3001 או דגם ה-BL480.

אני יודע שהראשון 700 וואט והשני 1000 וואט. מה היתרונות אם בכלל במכשיר החזק יותר והאם הוא מצדיק את תוספת המחיר.

תודה :)

פורסם

אני קניתי לאמא שלי את ה1000 וואט, לא יודע להשוות בין מכשירים אחרים אבל יכול להגיד לך שהיא מאוד מאוד מרוצה ממנו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש דגם BL642 שעולה בזאפ 1120 ,באמזון ה-600 שקל. זה בלנדר 1500W.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שאל את היצרן :)

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

וזאת התשובה היותר רצינית שלי :

"עוצמה גבוהה של w1500 המתאימה לריסוק וטחינה של מוצרי מזון קפואים, קרח ומוצרי מזון הקשים ביותר, כגון: פירות קפואים, גזר, כרוב על וזרעים.

המנוע בעל בסיס יציב למניעת החלקה ומקום אחסון נוח לכבל בגוף המכשיר.."

Sent from my Le X820 using Tapatalk

פורסם

בכל זאת זה פורום אוף טופיק - המיניונים מדגימים בשביל מה בלנדר טוב

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לי היה מקרה שה 480 לא הצליח לחתוך (תפוח עם קרח היה על הסכין ופירות יותר רכים למעלה)

בסוף הוצאתי ניערתי קצת והתחלתי לתת פולסים עד שהצליח.

אין לי השוואה מול ה 700W אבל בגלל שיש לי את ה 1000W אני ממליץ עליו, אגב הוצאתי אותו ב 50 פאונד מאמזון בגלל קטע מצחיק (עכשיו נמכר ב 70 שכשאני קניתי היה נמכר ב 90 פאונד)

Miata ND2

• תוכן חדש...