Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי היה מקרה שה 480 לא הצליח לחתוך (תפוח עם קרח היה על הסכין ופירות יותר רכים למעלה)

בסוף הוצאתי ניערתי קצת והתחלתי לתת פולסים עד שהצליח.

אין לי השוואה מול ה 700W אבל בגלל שיש לי את ה 1000W אני ממליץ עליו, אגב הוצאתי אותו ב 50 פאונד מאמזון בגלל קטע מצחיק (עכשיו נמכר ב 70 שכשאני קניתי היה נמכר ב 90 פאונד)

איך ב 50 פאונד? זה מוריד את עלויות המכס אני חושב

פורסם

זה היה 60 ואז אמזון החזירו לי את העלות של המכס. עשיתי להם איזה קטע שתפס כשאני חדש (לא רמאות חלילה)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Miata ND2

פורסם
זה היה 60 ואז אמזון החזירו לי את העלות של המכס. עשיתי להם איזה קטע שתפס כשאני חדש (לא רמאות חלילה)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

יש לינק? אפילו אם זה המחיר החדש.

פורסם (נערך)

שאלה... מה קורה עם אחריות כשמזמינים את הנינג'ה מאמזון בריטניה? זה שנה אחריות? אם יש תקלה במהלך השנה ניתן לממש את האחריות מולם?

אגב, ליד כל אחת מהאפשרויות שם כתוב ENERGY CLASS 0 ורק בצבע האדום כתוב

[h=1]Energy Class A++ TO G[/h]

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם

בכל זאת הזמנתי מאמזון לפני כמה ימים. באותו יום שהזמנתי נודע לי שיש לי אפשרות להשיג את אותו הבלנדר מהיבואן בארץ באותו מחיר כמו אמזון. כיוון שכבר לא הייתה לי האפשרות לבטל את העסקה, יצרתי איתם קשר בצאט. הנציג אמר לי לא לדאוג, ושלמרות שלא ניתן לבטל את העסקה, הוא יצור קשר עם חברת השליחויות על מנת שיחזירו את המוצר אליהם ולא ישלחו אותו ועל כך יעדכן אותי במייל. הוא אכן עידכן אותי במייל שביקש להחזיר את המוצר אליהם ואמר לי שבמקרה שבכל זאת ישלחו את המוצר, פשוט לסרב לקבל אותו והמוצר יחזור אליהם.

לא יודע אם המוצר באמת חזר אליהם בסוף, אבל שלושה ימים אחרי זה הודיעו לי שאני מקבל החזר מלא על כל הסכום.

בשירות לקוחות כזה לא נתקלתי בארץ. החל מהרצון למצוא פיתרון ועד הניסוחים במייל

פורסם
בכל זאת הזמנתי מאמזון לפני כמה ימים. באותו יום שהזמנתי נודע לי שיש לי אפשרות להשיג את אותו הבלנדר מהיבואן בארץ באותו מחיר כמו אמזון. כיוון שכבר לא הייתה לי האפשרות לבטל את העסקה, יצרתי איתם קשר בצאט. הנציג אמר לי לא לדאוג, ושלמרות שלא ניתן לבטל את העסקה, הוא יצור קשר עם חברת השליחויות על מנת שיחזירו את המוצר אליהם ולא ישלחו אותו ועל כך יעדכן אותי במייל. הוא אכן עידכן אותי במייל שביקש להחזיר את המוצר אליהם ואמר לי שבמקרה שבכל זאת ישלחו את המוצר, פשוט לסרב לקבל אותו והמוצר יחזור אליהם.

לא יודע אם המוצר באמת חזר אליהם בסוף, אבל שלושה ימים אחרי זה הודיעו לי שאני מקבל החזר מלא על כל הסכום.

בשירות לקוחות כזה לא נתקלתי בארץ. החל מהרצון למצוא פיתרון ועד הניסוחים במייל

מדובר על אמזון אנגליה?

אם כן, צחוק הגורל אבל המנהל הוא ישראלי :)

פורסם
מדובר על אמזון אנגליה?

אם כן, צחוק הגורל אבל המנהל הוא ישראלי :)

אכן אמזון אנגליה. יפה שהמנהל ישראלי. כנראה הוא מתאים את עצמו לסטנדרטים שהם לא בישראל. העובדים שם יודעים לתת שירות.

אגב, המכשיר באמת מדהים. כלכך קל ופשוט להגיד שייקים. גם אני מוצא את עצמי כמעט כל יום מכין איזה שייק ומחפש באינטרנט כל מני מתכונים

• תוכן חדש...