Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - סקודה קודיאק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם באופן פלאי כלשהו זה גורם להם לקנות מכוניות בטוחות יותר - אשרינו.

אני הגבתי לאלון שמודד עם מטר את רוחב הספסל האחורי בכל רכב, כדי לבדוק אם יכנסו 3 כסאות בטיחות ואז טוען שרכב נחות בטיחותית הוא רכב משפחתי טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי erezarmo
טעות כתיב
פורסם
לשאלתך, יש לי סקודה (סופרב) כבר 5 שנים.

במהלכן, פרט לטיפולים שוטפים, ביקרתי פעם אחת לתיקון.

תודה רבה על תגובתך! מה היה התיקון? ואם כבר, מה חוות דעתך על הרכב?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

איך חוות דעתו על סופרב דור קודם, תעזור לך בהחלטה לגבי הקודיאק? (שואל ברצינות...).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)
תודה רבה על תגובתך! מה היה התיקון? ואם כבר, מה חוות דעתך על הרכב?

אני לא זוכר בדיוק את שם החלק שהוחלף אבל התקלה היתה שהרכב "לא סחב".

התקלה תוקנה והכל בסדר.

לגבי הרכב עצמו, אני מאוד מרוצה, רכב שמשרת אותי נאמנה. בהקשר של הקודיאק, המרווח לרגליים בסופרב גדול יותר מאשר בקודיאק. אגב, זה הדבר הראשון שבני משפחתי העירו לי כאשר הלכנו לבחון את הקודיאק.

אכן המגיב למעלה צודק בהערתו. מידע זה לא יעזור לך לקבל תמונה כלשהי לגבי הקודיאק עצמו.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

אני שומע ורואה כל הזמן תלונות של בעלי סקודה וזה מפחיד. לפני שאני זורק כמה עשרות אלפי ש"ח, אני רוצה להיות בטוח שהרכב אמין. לכן גם סופרב רלוונטי.

הבוקר ראיתי אוקטביה 2015 60,000 ק"מ שהלך גיר...

גם סקודה נותנים שנתיים אחריות וזה אומר שהם בעצמם מאמינים שהרכב יחזיק שנתיים. זה הזוי. הייתי מצפה לאחריות 5 שנים על רכב אמין (במיוחד כששוחטים בטיפולים במוסך היבואן).

לגבי החוות דעת על סופרב, סתם סקרנות לשמוע על האיכות של דגמי סקודה.

פורסם (נערך)

אם מדברים על ציפיות...

אני הייתי מצפה שמחיר הקודיאק יהיה נמוך יותר...

לגבי אמינות תברר עם נהגי מוניות..

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם
אני שומע ורואה כל הזמן תלונות של בעלי סקודה וזה מפחיד. לפני שאני זורק כמה עשרות אלפי ש"ח, אני רוצה להיות בטוח שהרכב אמין. לכן גם סופרב רלוונטי.

הבוקר ראיתי אוקטביה 2015 60,000 ק"מ שהלך גיר...

גם סקודה נותנים שנתיים אחריות וזה אומר שהם בעצמם מאמינים שהרכב יחזיק שנתיים. זה הזוי. הייתי מצפה לאחריות 5 שנים על רכב אמין (במיוחד כששוחטים בטיפולים במוסך היבואן).

לגבי החוות דעת על סופרב, סתם סקרנות לשמוע על האיכות של דגמי סקודה.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל הקודיאק מגיע עם מצמדים רטובים, משהו שלא קיים בשאר רכבי סקודה שנמצאים כרגע על הכביש.

לא זכור לי ששווק רכב עם מצמדים רטובים לפני הקודיאק.

ואם אני צודק, אז אתה מחפש את אמינות המותג במקומות לא נכונים. הגירים הרטובים אמינים מאוד לעומת הגיר היבש שמצוי ברוב הוואגיות.

פורסם

בעקרון, עד לפני הגעת הקודיאק,

איך ששמתי לב, כל רכב מקבוצת וואג עם מומנט מעל 26-27 (מנוע 1.8 ומעלה) יגיע עם DSG רטוב, 6-7 הילוכים.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
אוקטביה 2.0 דיזל , סופרב דיזל מגיעות עם DSG6 ,באוקטביה זה כבר כמה שנים.

סליחה רגע שאני גולש מהנושא, כל הDSG6 זה רטוב? אם כן, השכלתי :)

רק ידעתי שהגיר הזה אמין יותר, לא התעמקתי למה.

פורסם

הרבצתי 140 בעליות של הכניסה לירושלים, המנוע צרח ואז נהג מונית (איך אומר ההוא משנות השמונים? כלב בן כלב) עקף אותי בנונשלנטיות עם סקודה אוקטביה. אני מתחיל להבין למה אנשים קונים סקודה שוב ושוב, למרות שהם אוכלים אותה פה ושם עם מכות קשות. הם פשוט נהנים להם.

פורסם

בלי קשר כרגע לתקלות גיר מנוע, פשוט כיף לנהוג ברכב עם מנוע טורבו. למרות שאני נוסע על פולו 1.2 פעם בשבוע שאני עולה את העליות לירושלים אני ממש נהנה ומי שהורס ההנאה אלו אותם נהגים שטסים על 110 בנתיב בשמאלי.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לפנח כשבוע נהגתי על איביזיה 1.2 טורבו, דגם חדש לפני מעבר למנוע 1 ליטר, במצב רגיל של הגיר הרכב לא זז, הגיר נמצא כנראה בשני הילוכים גבוה מדי בכל מצב, במצב ספורט ניסיתי רק לזמן קצר כך שלא הספקתי להתרשם.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...