Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

תמונות מצורפות. 

R חדשה עם 600קמ על השעון, היום שמתי לב לסימן על אחת הצלחות הקידמיות, עומק ה״גומה״ כ2מ״מ. 

לדעתי זה נוצר בגלל אבן, או משהו שנתקע ברפידת בלם. 

השאלה היא האם להוריד את הגלגל ולפרק את הבלמים בשביל לנקות/לבדוק מה נתקע שם או פשוט לשחרר ולהמשיך לנסוע. 

מה דעתכם?

תודה

IMG_5313.jpeg

IMG_5314.jpeg

• פיתרון
פורסם (נערך)

לי זה נראה נורמלי - זה חלק מתהליך ה״bedding in״ של הרפידה על הצלחת. יכול להיות שפשוט הרפידה הייתה עם נקודה אחת גבוהה יותר משאר השטח. ככלל, הרפידה לא מכסה את כל שטח הפנים של הצלחת. 

אם אתה מרגיש ויברציות, לא הייתי מתרגש מזה. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 2

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 12 שעות, Fraysa כתב:

לי זה נראה נורמלי - זה חלק מתהליך ה״bedding in״ של הרפידה על הצלחת. יכול להיות שפשוט הרפידה הייתה עם נקודה אחת גבוהה יותר משאר השטח. ככלל, הרפידה לא מכסה את כל שטח הפנים של הצלחת. 

אם אתה מרגיש ויברציות, לא הייתי מתרגש מזה. 

תודה, אין שום רעידות בשום מהירות. 

נסעתי לאט אם חלון פתוח לוודא שאין שום רעש שמגיע מהגלגל ונשמע שאין. 

פורסם

האוטו חדש לגמרי.

שווה לחזור למקום שקנית. כדי להיות שקט. (בטח שלא לנסות לפרק בעצמך).

אותי היה מדאיג החריץ המכוער הזה.  (אם הוא עמוק מידי אז הדיסק פסול).

אחרי המוסך, נשמח להתעדכן. מעניין לדעת.

• מעניין 1
פורסם
לפני 3 שעות, IsraCar כתב:

האוטו חדש לגמרי.

שווה לחזור למקום שקנית. כדי להיות שקט. (בטח שלא לנסות לפרק בעצמך).

אותי היה מדאיג החריץ המכוער הזה.  (אם הוא עמוק מידי אז הדיסק פסול).

אחרי המוסך, נשמח להתעדכן. מעניין לדעת.

עומק החריץ כ2ממ

אכן זה מכוער וזה לא הופיע לפני (תמיד עושה סיבוב מסביב למכוניות שלי ותמיד שם לב לנזק חדש)

זה הופיע עכשיו בין 600-700 קמ

פורסם

תחזור למוסך.

ולו בשביל השקט הנפשי.

הרי האוטו חדש ובאחריות.

נשמח לדעת מה יצא בסוף.

(*) מהתמונות לא חשבתי שזה עומק 2 מ"מ. (חשבתי פחות)

2 מ"מ זה המון, בשביל חריץ על דיסק בלם. ( 2מ"מ זה כבר לא סתם סימן, ייתכן שזה נחשב כבר לפגם)

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

קרה לי דבר דומה. רכב חדש (לפני לא מעט שנים) שקיבלתי עם ברמבו ועם חריטה דומה.

לקח כמה מאות קילומטרים בודדים  וזה הסתדר.

ככל הנראה אבן קטנה שהתנחלה לה .

אכלתי גם סרטים. אבל כאמור זה הסתדר מעצמו.

אם זה לא מחריף/רועש וכו' הייתי מוריד לחץ.

יש לי תחושה שאתה מגזים לגבי כך שזה 2 מ"מ. - זה נשמע עמוק מדי. 

והכי חשוב - תתחדש ותהנה - רכב מדהים שנשמח שתייחד לו שרשור.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, מיץ פטל כתב:

קרה לי דבר דומה. רכב חדש (לפני לא מעט שנים) שקיבלתי עם ברמבו ועם חריטה דומה.

לקח כמה מאות קילומטרים בודדים  וזה הסתדר.

ככל הנראה אבן קטנה שהתנחלה לה .

אכלתי גם סרטים. אבל כאמור זה הסתדר מעצמו.

אם זה לא מחריף/רועש וכו' הייתי מוריד לחץ.

יש לי תחושה שאתה מגזים לגבי כך שזה 2 מ"מ. - זה נשמע עמוק מדי. 

והכי חשוב - תתחדש ותהנה - רכב מדהים שנשמח שתייחד לו שרשור.

אין לי חשק לשלוח את הרכב ליום למוסך בגלל זה, ואין לי רצון לפרק בעצמי בלם חדש, למרות שעשיתי את זה כבר מספר פעמים ברכבים ישנים יותר. 

קשה למדוד את השקע אבל מרגישים אותו יפה עם ציפורן, בגלל שאין שום רעש ורעידות אני פשוט אתעלם כרגע. 

לגבי שירשור לצערי אני לא יודע להתבטא מספיק טוב בכתב כמו חלק מחברי הפורום פה ואני לא יודע עד כמה הרכב הזה יעניין אנשים בפורום. 

עברתי לR החדשה מגולף GTI 24’ שהייתה ברשותי רק שנה וחצי. 

כמה שהן דומות ככה הן שונות. 

הR עם כל התוספות חוץ מחבילת ההשחרה, פשוט אהבתי את הקליפרים השחורים וה״ג׳אנטים״ (מת על המילה הזאת חח) השחורים.

וכמובן עם האגזוזים של אקרפוביץ, יכול להגיד שהסרטונים באינטרנט לא עושים איתם חסד, דבר ראשון הם בין האגזוזים הכי יפים שראיתי על רכב כלשהו והם נשמאים הרבה יותר טוב מהסרטונים, מה גם יש לך שליטה על הפתיחה של השסתומים על האגזוזים.

כמות הקוסטומזיישן על דור 8.5 של הR היא נהדרת, אתה יכול לנסוע רגוע במצב נורמאל וזה נוח מאוד ולא מרגיש שונה מכל גולף רגילה (אלה אם חלילה לחצת בצורה חדה 20% דוושה, שם הדמיון ביניהן נשאר רק במראה)

מצב ספורט אם אתה על כביש חלק מאוד או מסלול ואז הגזוזים נפתחים רק ב3 אלף סלד.  

ויש לך מצב נורבורינג שבהם המתלים בצד הרך יותר ההיגוי מאוד חד והאגזוזים פתוחים ונותנים למנוע לנשום. 

טוב חפרתי חחח

החלונות מאחורה מושחרים ל5% ומקדימה 20%, יכול להיות שמעט הגזמתי עם הקידמיים, ממליץ לא לעבור את ה35% מקדימה. 

IMG_5357.jpeg

IMG_5347.jpeg

IMG_5363.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Stangg
ניקוד
  • אהבתי 6
פורסם
לפני 44 דקות, Stangg כתב:

אין לי חשק לשלוח את הרכב ליום למוסך בגלל זה, ואין לי רצון לפרק בעצמי בלם חדש, למרות שעשיתי את זה כבר מספר פעמים ברכבים ישנים יותר. 

קשה למדוד את השקע אבל מרגישים אותו יפה עם ציפורן, בגלל שאין שום רעש ורעידות אני פשוט אתעלם כרגע. 

לגבי שירשור לצערי אני לא יודע להתבטא מספיק טוב בכתב כמו חלק מחברי הפורום פה ואני לא יודע עד כמה הרכב הזה יעניין אנשים בפורום. 

עברתי לR החדשה מגולף GTI 24’ שהייתה ברשותי רק שנה וחצי. 

כמה שהן דומות ככה הן שונות. 

הR עם כל התוספות חוץ מחבילת ההשחרה, פשוט אהבתי את הקליפרים השחורים וה״ג׳אנטים״ (מת על המילה הזאת חח) השחורים.

וכמובן עם האגזוזים של אקרפוביץ, יכול להגיד שהסרטונים באינטרנט לא עושים איתם חסד, דבר ראשון הם בין האגזוזים הכי יפים שראיתי על רכב כלשהו והם נשמאים הרבה יותר טוב מהסרטונים, מה גם יש לך שליטה על הפתיחה של השסתומים על האגזוזים.

כמות הקוסטומזיישן על דור 8.5 של הR היא נהדרת, אתה יכול לנסוע רגוע במצב נורמאל וזה נוח מאוד ולא מרגיש שונה מכל גולף רגילה (אלה אם חלילה לחצת בצורה חדה 20% דוושה, שם הדמיון ביניהן נשאר רק במראה)

מצב ספורט אם אתה על כביש חלק מאוד או מסלול ואז הגזוזים נפתחים רק ב3 אלף סלד.  

ויש לך מצב נורבורינג שבהם המתלים בצד הרך יותר ההיגוי מאוד חד והאגזוזים פתוחים ונותנים למנוע לנשום. 

טוב חפרתי חחח

החלונות מאחורה מושחרים ל5% ומקדימה 20%, יכול להיות שמעט הגזמתי עם הקידמיים, ממליץ לא לעבור את ה35% מקדימה. 

IMG_5357.jpeg

IMG_5347.jpeg

IMG_5363.jpeg

* כמובן הכוונה הייתה שלא אהבתי את הגאנטים המושחרים והקליפרים השחורים, בגלל זה לא לקחתי את החבילת ההשחרה. 

שחכתי לציין לטובה אתה המתלים האדפטיביים, ואת האפשרות סוף סוף להשתיק את הצליל מנוע מהרמקולים, מחלה של הרכבים המודרניים. 

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 20.5.2026 בשעה 01:28, מיץ פטל כתב:

תהנה. יפיפיה.

יהיה נחמד לכמה צילומים מבפנים.

פשוט תגיד שאתה רוצה לראות איך מסך 65״ אולד נראה בתוך מכונית 🤪

IMG_5387.jpeg

IMG_5386.jpeg

IMG_5385.jpeg

IMG_5383.jpeg

• אהבתי 5

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...