Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

מספיק שרשורים בנושא הגיעו לתהומות, אין צורך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

"זה לא (הייתי) אני."

עזר / עוזר בהמון סיטואציות, חוץ מנודים....

עריכה אחרונה על ידי AmitGo

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בתאריך 10.6.2026 בשעה 15:53, פינדר כתב:

לדעתי אם בודקים מי הגברים שנשארים עד מאוחר בעבודה בגלל ״עומס״, 90% מהם אבות לילדים בגיל של ארוחת ערב/מקלחת/השכבה.

ורק בגלל זה, ושאר הזמן כיף להם בבית, עם הזוגה והילדים?

זה בדיוק כמו אלו שיש להם כלבים שמאמללים אותם.

ככה גידלת, ככה בנית את מערכת היחסים והדינימיקה, וזה עליך שלא כיף לך עם הכלב, עם הזוגה, עם הילדים ובכלל. 

יש לי מכר שכל הזמן קיטר שהוא בעצם לא רצה ילדים. אבל אין לו כוח לנהל זמן מסך ואין לו כוח לנהל בעיות התנהגות ואין לו כוח לבלות עם הילדים.

הוא באמת היה אולי מעדיף בלי, אבל הזוגה שלו רצתה והוא "זרם".

אז זה מתרגם לילדים שלא כיף איתם אף פעם וחיים שלא כיף בהם.

אז היום יש לו את הלא-כיף הזה רק חצי מהזמן, כי הזרים עצמו להתגרש, אבל יש לו אותו לבד. אז הוא הורה 100% ב-50% מהזמן.

לפחות עכשיו הוא מנהל בית יותר מסודר, כי אין לו ברירה.

לא חבל?!

במקום זה צריך להבין שהחיים זה לא כיף כל הזמן, אבל אם לא כיף לך במערכות יחסים שלך, זה קודם כל עליך. 

אם לא תעבוד בזה, לא תשנה מציאות, לא תנהל אותה, בסוף המציאות תבוא ותשב לך על הראש, אם תרצה ואם לא תרצה. 

הקרב שלא ניהלת היום זו המלחמת עולם של עוד שנתיים.

נ.ב. אפרופו שקרים, הזוג הזה היה מספר סיפורים לילדים כדי לקבל ציות. סוגשל "תמשיך ככה, יבוא שוטר" או "אני אקח לך את כל הצעצועים".

מה הילד לומד עם הזמן?

שההורים שלו מתווכים לו מציאות שקרית.

מה הוא לומד?

לא לסמוך על ההורים. 

לדעתי, אחד הדברים הגרועים שאפשר לעשות לילד, שמערער לו את כל תפיסת המציאות, כי אם אי אפשר לסמוך על מה שההורה אומר שייקרה, אז על מה ועל מי כן?

ומדובר על אנשים טובים שאוהבים את הילדים שלהם, אבל העדיפו בעקביות לעקוף התמודדיות במקום לפגוש אותן.

באיזשהו שלב הילדה מבינה שאין שוטר, אז עוברים לשוחד. ואיומים אחרים. והחיים הם מו"מ תמידי ואפס סמכות. 

אז גם לא לשקר לילדים.

על כלום.

• אהבתי 7

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם כולם היו בני זוג מושלמים והורים מושלמים, אדיר מילר היה מובטל. הוא בנה קריירה שלמה, על זה שגברים (לא כולם) מקטינים ראש בשביל להתחמק ממטלות הבית וכו׳. ולפי ההצלחה שלו, כנראה שמספיק אנשים הזדהו עם הבדיחות.

נהניתי מאוד לבלות זמן עם הילדים כשהיו קטנים. עד שזה לא היה כיף. כי פתאום אני עייף מדי או הם עייפים מדי או שנגמרה לי הסבלנות או שסתם אני צריך איזה שעה לשבת בשקט עם כוס קפה וקארספורום.

לגמרי מסכים לגבי השקרים לילידים ולבת הזוג. משתדל מאוד להיות שקוף וגלוי עם האשה. גם השתדלתי מאוד לא לשקר לילדים ואצלי אף פעם לא בא שוטר להאכיל או להשכיב לישון. מקווה שהייתי אבא מספיק טוב, כי מושלם בטוח לא הייתי.

לפני 3 שעות, falou כתב:

על כלום.

אני קצת פחות נחרץ. יש דברים שתלויים בגיל ולא תמיד ילד בשל לקבל את האמת כפשוטה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אותי אדיר מילר כבר לא מצחיק מאוד מיזוגן ולא שאני אריזה גבר מודרני שעושה ספונג'ה כל שישי אבל לוקח חלק המטלות הבית.

• רעיון טוב! 3
פורסם

"הכל בסדר, היה כיף!" כך אמרתי לאשתי כשחזרתי מטיול אופנועים.

לקח זמן עד שהעזתי לספר לה שהייתי בתוך לינץ', וזה שחזרתי זה אשכרה בגדר נס...

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, urich כתב:

אותי אדיר מילר כבר לא מצחיק מאוד מיזוגן ולא שאני אריזה גבר מודרני שעושה ספונג'ה כל שישי אבל לוקח חלק המטלות הבית.

לגמרי מסכים. אבל העובדה היא שזה היה להיט לפני עשרים שנה וגם היום יש לו קהל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פעם קניתי מיצובישי סופר-לנסר משכן שלו בגבעתיים, שהוא גם חבר פורום ותיק. לא פגשתי את אדיר אבל ראיתי את הוולוו XC90 שלו דאז בחניה וחיכיתי קרוב לעשור להזדמנות לספר על זה למישהו. 😅

אדיר מילר זכור לי מהופעה בתיכון כבדרן מוכשר שידע להתבדח באופן די אינטליגנטי גם על נושאים אחרים, פשוט זה מה שהפך אותו לפופולרי עם העמך ועל זה הוא החליט לבנות את הקריירה. קיבלתי רושם דומה מננסי ברנדס שהיה בשיא הפופולריות שלו באותן שנים. שניהם עשו הרבה כסף מקהל יעד די ספציפי, אבל זו ממש לא הייתה תקרת היכולת שלהם אלא פשוט מה שהכניס הכי הרבה כסף. אני מקווה שזה איפשר להם למצוא את הסיפוק האישי והמקצועי במקומות אחרים. 

פורסם

שונא שאדיר מילר תמיד מוציא את הנשים בסביבתו משוגעות (עושה כלים לפני ששמה במדיח וכו'..ויש ים דוגמאות מרמזור)

אבל מת על הפרק האחרון ב"ריסט" שאורי גבריאל אישה, זה ענק לדעתי.

לא ראיתי הופעות שלו כי לא נראה לי שזה כזה טוב. הורדתי לא מזמן מהרשת ולא ראיתי.

פורסם
לפני 13 שעות, פינדר כתב:

אם כולם היו בני זוג מושלמים והורים מושלמים, אדיר מילר היה מובטל

אתה צודק מאה אחוז. אף אחד לא מושלם וכמו שאני אומר לזוגה: אני תקוע עם עצמי, אבל את בחרת…

גם את האמת יש דרך להגיד לילד, שמותאמת ליכולת התפיסה שלו. אפשר גם להגיד אמת שלא משרתת את היחסים אלא נועדה לפגוע (האקס הייתה מוצצת יותר טוב) או רק נועדה לגרום לך להרגיש יותר טוב שהורדת משהו מהלב ומעמיסה על בת הזוג (כשהכרנו לפני חמש שנים, נהלתי מערכת יחסים מקבילה עם משה מהעבודה למשך שבוע). 

אמירת אמת לא הופכת כל אחד לצדיק אוטומטית. 

עדיין, לא לרצות לחזור הביתה, אני חושב שזה סימן לא טוב. לכולנו לפעמים אין חשק. זה ברור. יש תקופות יותר ופחות טובות. גם קורה. אני חושב שחיוני שלכל אחד יהיו עיסוקים ויחסים מחוץ לתא המשפחתי. 

אבל לחיות כל הזמן בבריחה. חבל. בטח אם זה בגלל רוטינות פעילות בבית. אם הן לא נעימות , אפשר לשנות דינמיקה. זה לא בשמיים. 

• אהבתי 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

נהלתי מערכת יחסים מקבילה עם משה מהעבודה למשך שבוע

מקווה שמשה התגבר

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 10.6.2026 בשעה 19:44, Derish כתב:

אפשר לפצל את זה לשרשור נפרד (או לדרדר את הקיים) לגבי ההחלטה להביא ילדים ומי באמת צריך/רוצה אותם, באופן סטטיסטי. 

איך אתה אוהב...

• מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני מנסה שלא להשתמש בשקרים. 

אני מעדיף לשנות נושא.

זה לא תמיד עובד. 

אבל מה שיפה, האמת בחלק מהמקרים נתפסת בתור התחכמות שלי למזלי. 

יש סרטון ויראלי שראיתי והשירשור הזה פוגע בו בול:

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...