Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בדיון משעשע ברדיט שיכול להתאים גם לפה - איזה 'שקרים' (ללא כוונת זדון) אתם מספרים בבית שבנות או בני הזוג שלהם לא חושדים בהם, אבל תורמים לשלוות נפשם וליציבות היחסים? למשל:

אני מחליף את הפילטר בריטה פעם בחצי שנה אבל מאפס אותו כל חודש. אשתי לא מרגישה בהבדל גם כשאני ממלא את הקנקן במי ברז, אבל דואגת להזכיר לי כל פעם שהגיע הזמן להחליף.

בעלי נרדם מול הטלוויזיה כל ערב, אבל כשאני מכבה אותה (כדי שאוכל להתרכז ולעשות דברים אחרים ברקע) הוא מתעורר וטוען בתוקף שאינו ישן. כשקנינו טלוויזיה חדשה תכנתתי אותה להיכבות אחרי שעה של חוסר פעילות, לכן היום כשזה קורה באופן אוטומטי הוא פשוט חוזר לישון כי זה 'מגבלת מערכת' ואין לו כוח לחפור בתפריטים כדי לשנות אותה או לקום ולחפש את השלט.

זוגתי (לא בישראל) אוהבת לדעת איפה אני והילדים נמצאים בכל רגע נתון, לכן המיקום אצל כולנו בטלפון משותף אוטומטית. היא הביאה את ההרגל הזה מההורים שלה, אבל אני רואה בו חוסר אמון וחדירה לפרטיות. ע"מ להימנע מקונפליקט חזיתי, כשקיבלתי טלפון חדש מהעבודה סיפרתי לה ששירותי המיקום שלו חסומים עקב מדיניות ה-IT של המעסיק, לכן (בלב כבד...) לא אוכל יותר לשתף את המיקום שלי. היא קיבלה את זה בהבנה ומאז שנינו מרגישים יותר בנוח. 

אני מניח שבכל משק בית משותף יש קטעים כאלה, ואולי אתם דווקא בצד המקבל ולא הנותן. זו ההזדמנות שלכם לשתף. 

פורסם

אני עושה כביסה כל יום לא משנה כמה יש. כל בגד שלא נמצא בארון הולך לכביסה. אשתי לא אוהבת לכבס פיג׳מה שהיא לבשה רק בלילה כל יום כי לדעתה זה שימוש לא הוגן במשאבים, היא יוצאת בבוקר לפני וחוזרת אחרי, עד שהיא מגיעה הביתה הפיג׳מה שלה כבר על המיטה אחרי מייבש והיא חושבת שהיא מכבסת אותם כל 3-4 ימים 

• אהבתי 1
  • מצחיק 7

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אולי זה הגיל והיכולת לקבל את הסריטות והמעצבנות בלי שזה יפריע, אבל הפסקתי.

"השמנתי?"

"כן"

"איך החולצה הזו?"

"של דודות"

"זכרת לעשות כביסה?"

"לא. שכחתי. עושה עכשיו"

אני פאקיונר גדול בדברים קטנים של יומיום, מה שאומר שיש לי הרבה דברים לנסות להחליק. במקום, אומר את האמת ומנסה לתקן. 

חייב לציין שזה משחרר, בעיקר בגלל שהזוגה יודעת שלא צריך לבדוק אותי.

כלומר, לא צריך לבדוק שאני משקר, צריך לבדוק שעשיתי...

מה שאני לא רוצה לעשות (מקרה הבריטה), אני משאיר לה לעשות. מה שהיא לא... אני יכול לקחת על עצמי או אני יכול לוותר.

זה גם עובד הפוך.

בקיצור, לא לשקר, לשחרר.

איפה שלא משחרר, להתעמת.

לשקר זה הרגל מעייף.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אני מחביא בשושו חבילות מעלי,

היא מחביאה בשושו חבילות מנקסט,

שנינו רואים היטב את המדפים הרלוונטיים תופחים מעצמם כמו קסם ולא אומרים כלום,

קשר משותף של שתיקה בהסכמה... 😜

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • מצחיק 9
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אמנם זה לא בדיוק מה שהתכוונת אליו, אבל עדיין, 

יש לי חבר(באמת חבר, לא מדבר על עצמי בגוף שלישי) נשוי באושר, ובזמן שאישתו יצאה לשניה מהבית, חברה טובה שלה משום מקום באה ונישקה אותו. 

הוא עצר אותה, היא הבינה אחרי שניה מה היא עשתה, הצטערה מאוד, ובשיחה איתה הוא גילה שהיא בתקופת גירושים, מרגישה מאוד בודדה וכו' וכו'. 

אף אחד מהם לא סיפר על זה לאישתו, כאילו זה מעולם לא קרה,

עברו מאז שלוש שנים אני מניח, הם עדיין נשואים, והיא עדיין חברה טובה של האישה הזאת. 

פורסם
לפני 28 דקות, davemustaine87 כתב:

אמנם זה לא בדיוק מה שהתכוונת אליו, אבל עדיין, 

יש לי חבר(באמת חבר, לא מדבר על עצמי בגוף שלישי) נשוי באושר, ובזמן שאישתו יצאה לשניה מהבית, חברה טובה שלה משום מקום באה ונישקה אותו. 

הוא עצר אותה, היא הבינה אחרי שניה מה היא עשתה, הצטערה מאוד, ובשיחה איתה הוא גילה שהיא בתקופת גירושים, מרגישה מאוד בודדה וכו' וכו'. 

אף אחד מהם לא סיפר על זה לאישתו, כאילו זה מעולם לא קרה,

עברו מאז שלוש שנים אני מניח, הם עדיין נשואים, והיא עדיין חברה טובה של האישה הזאת. 

אכן לא אותו הדבר...

פעם הייתי אומר להחליק מקרים.

היום... כבר לא סלחן.

החיים לימדו, מי שהוא אדם אמין לא מתחלקים לו כאלו דברים. 

אם הוא היה מנשק אותה בחזרה, גם אז היא הייתה מצטערת?

הייתה אחת בחבר'ה שהתפלק לה ניסיון לנשק בן זוג של אחרת (הייתה שיכורה). אחרי זה התפלקו לה צ'יפים של אחרים לערימה שלה בפוקר. 

נזרקה מהחבורה. 

לדעתי, מספר במקום ושאשתו תחליט מה היא עושה איתה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

היה לי מקרה דומה עם אימא של חברה של הבת שלי (אלמנה צעירה) ומיד סיפרתי לאשתי בגאווה שעצרתי אותה. אשתי ממש לא עשתה מזה עניין.

פעם אדתיבאה אליי בטענות למה לא סגרתי את הארון. ממש לא היה לי כוח לקום אז אמרתי לה שזה בשביל שיתאוורר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

פעם אדתיבאה אליי בטענות למה לא סגרתי את הארון. ממש לא היה לי כוח לקום אז אמרתי לה שזה בשביל שיתאוורר.

אם אני אסגור את הארון זו תהיה הפתעה...

• רעיון טוב! 1

פורסם

שלי חיה עם זה, אבל במלחמה תמידית.

למדתי לקבל באהבה את זה שהיא מתקנת אותי, כי מגיע לי.

זה מה שאני אומר, לשחרר...

פורסם

זה לא שאני לא משתדל אבל אני באמת לא רואה את הבלגאן. לא מצליח להבין מה לא בסדר בקיפול הכביסה או למה המפתחות לא במקום כשהיא שמה אותם בדיוק באותו המקום.

בהתחלה היא ניסתה להילחםבזה אבל עם השנים למדנו לקבל שלכל אחד מאיתנו יש את הדברים שהוא בחיים לא יעשה בסטנדרטים של השני ופשוט אותו אחד לא עושה את הדברים האלה.

• אהבתי 3

פורסם
לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

זה לא שאני לא משתדל אבל אני באמת לא רואה את הבלגאן. לא מצליח להבין מה לא בסדר בקיפול הכביסה או למה המפתחות לא במקום כשהיא שמה אותם בדיוק באותו המקום.

בהתחלה היא ניסתה להילחםבזה אבל עם השנים למדנו לקבל שלכל אחד מאיתנו יש את הדברים שהוא בחיים לא יעשה בסטנדרטים של השני ופשוט אותו אחד לא עושה את הדברים האלה.

כנ"ל. אני גם לא יודע "לסדר".

אני יודע לעשות כלים. לתלות כביסה. משימות מוגדרות.

גם ב-לעצבן אני יודע בדיוק מה צריך לאמר. אבל זה כישרון מולד.

• אהבתי 1

פורסם

גם כלים אני לא עושה. לטעמה אני לא שוטף את הכלים מספיק טוב לפני שאני מכניס למדיח.

אני אחראי על ניקיון המרפסת, על הזבל ועל הקניות.

פורסם

"למה לא הרמת את הקרש"? הילד עשה פיפי, לא אני

• מצחיק 3

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...