Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

הלו.. עד פה…

חימוש זה גאווה, לא עונש.

ג.נ. 4 שנים חובה וקבע + מילואים עד גיל 40 חימושניק 

מסכים שבלי חימוש אין צבא, שירתתי בהנדסה תאמין לי מכיר את התלות בחימוש איכותי.

פשוט כשאתה שם מישהו במחנה חיון ל3 שנים פתאום הוא יסכים לשרת עם כל בחורה שתשים איתו בטנק..

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל תפקיד בצבא זה לא עונש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, רוןS כתב:

סליחה ליקודס.

תיקנתי לך

לפני 40 דקות, SlowRide כתב:

זה מאוד תלוי בסביבה שאתה נמצא בה.

אם הסביבה מנסה כל הזמן לעקוץ גימלים או לנסות להיות הכי חפ"שים אז זה ההרגשה תהיה שונה אם כולם יהיה נחמדים ונעימים או סתם אנשים נורמליים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נראה לי אני חוזר בתשובה. מסתבר שאם מתפללים חזק חזק, הקב״ה נותן לכם 16 נכסי מקרקעין והכנסה שנתית משכירות של 1.6 מליון שקל.

נפלאות דרכי השם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 10.6.2026 בשעה 16:58, יבגניפ כתב:

והנה עכשיו משהו שיעצבן אותך: אני לא חושב שלחרדים מגיע אותו היחס שמגיע לי או לך לביביסט הבודד מהשרשור פה, אם נצא להפגין. אני חושב שצריך להתייחס אליהם כמו לאריתראים בדרום ת"א. ואני לא חושב שמגיעות להם זכויות אזרחיות. ואני חושב שזה מופרך לנהל דיון מה מגיע להם כאזרחים, כשכל המהות שלהם היא להראות פעם אחר פעם אחר פעם איך הם מנגבים עם כל חובה אזרחית בסיסית את התחת, ועוד מתבכיינים בכל הזדמנות שיש, כאילו כל ניסיון להפעיל עליהם את החוק הוא מינימום קבר אחים ליד אושוויץ. ואם צריך, אני כרגיל מוכן לוותר על הפריוולגיה המאוד חשובה שאנשים כמו ידידי n3 פה ירו בי "ליברל" או כל דבר אחר שאין לו משמעות פרקטית, אם זה מה שצריך כדי שחרדים יפסיקו להרוס לי את המדינה. בכיף, עלי. קחו.

אמיתי, מעריך אותך!

הדעות שלנו מנוגדות בכמעט כל נושא, אבל לפחות אתה (ואני משתדל גם להיות כזה) לא חוזר על מסרים "מסובנים" כמו תוכי.

"סבון" יש למכביר בדיונים בתקשורת אפילו כדיון זה לא יעיל.

אגב גם מהצד החרדי כמעט אף לא תשמעו בתקשורת טענה עניינית, כמעט הכל מריחות.

ת'כלס היחס בהפגנות חרדים מצד המשטרה הוא כמעט הכי ברוטאלי שקיים מאז ומעולם. ראיות למי שפוקח עיניים ולא מתבונן מפוזיציה יש מכאן עד ירושלים.

ואגב מישהו חייב לעצור את הטירוף הזה, ההפגנות כרגע הם עדיין רק של הפלג הירושלמי והקנאים זה אולי בהגזמה 10% מהציבור החרדי.

כל הפגנה נגמרת בכמעט הרוגים ושהסכר יפרץ (משתי הצדדים אגב) זה יהיה סף מלחמת אזרחים דה פקטו.

ראיתי מישהו שכתב ברשת בהצלחה למפגינים עם לעכב את הטיפוסים שבדרך להופעה של אייל גולן, מהיכרותי את 2 תתי המגזרים הנ"ל טוב מאוד, הוא צודק דם היה נשפך.

המעצרים גם ככה לא יעילים, וגם אם כן עוצרים תמיד את הטיפוסים הלא נכונים. שמישהו יפסיק עם הבדיחה הזו.

טיפוסים לא נכונים- אברך נשוי +3 שבמבצע הירואי עוצרים אותו באמצע הלילה בביתו. זה דבילי כי במילא זה לא הטייפקאסט שהצבא צריך (העלות שלו יותר מהתועלת)

כבר החלטתם ללכת ראש בקיר תעצרו את המפגינים של הפלג בגילאי ה18-20 שמסתובבים שם בהמוניהם, לא כאלו שאין שום היתכנות בעולם לגייס אותם. 

אבל חכמה זה לא צד חזק במערכות הציבוריות בישראל.

פורסם
לפני 12 דקות, yd b-4 כתב:

טיפוסים לא נכונים- אברך נשוי +3 שבמבצע הירואי עוצרים אותו באמצע הלילה בביתו. זה דבילי כי במילא זה לא הטייפקאסט שהצבא צריך (העלות שלו יותר מהתועלת)

כבר החלטתם ללכת ראש בקיר תעצרו את המפגינים של הפלג בגילאי ה18-20 שמסתובבים שם בהמוניהם, לא כאלו שאין שום היתכנות בעולם לגייס אותם. 

אבל חכמה זה לא צד חזק במערכות הציבוריות בישראל.

אי אפשר להגיד שהם לא מתאימים אם הם נמצאים במסגרת הזו עד גיל 26. זו לא בעיה שלי אלא של אותו חרדי עם 3 ילדים.

ילדים זה לא מדד לאושר ועוד יותר לא מדד שלא מאפשר לאותו חרדי להתגייס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 10.6.2026 בשעה 14:09, 3n כתב:

עזוב , יש פה מגיבי גמל ודבשת , הם כמובן נאורים ונכונים תמיד , ההפגנות שלהם ליגיטימיות, האחר הוא הבעיתי ...

הם כרגיל לא מבינים שזה שני הצדדים של אותו המטבע.

אם המדד שלך זה שהילדים שלי ישפכו את הדם להגנת המדינה ואחרים יהיו פטורים מכך וגם יקבלו על כך הטבות לעומת משרתים שמפגינים כי הממשלה הזו מייצרת רק זבל, אז יש לך בעיה קשה של מוסר וערכים. 

פורסם (נערך)

בקבוצות ווטצאפ מגזריות מסתובבת שמועה שהמשטרה הגיעה להסדר עם מארגני ההפגנות. שמעכשיו לא יבוצע מעצר עריקים אלא רק זימון.

זה מסתדר לי עם זה שהמשטרה יחסית הכילה את ההפגנות והם מראש היו תחומות בזמן.

אם זה נכון וואלה מישהו קיבל שכל.

עכשיו אני רואה דיווח של יואלי ברים על זה זה נכון

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם
לפני 59 דקות, yd b-4 כתב:

כל הפגנה נגמרת בכמעט הרוגים ושהסכר יפרץ (משתי הצדדים אגב) זה יהיה סף מלחמת אזרחים דה פקטו.

ובאיזה צד האזרחים עם הנשק וההכשרה הצבאית?

אני קצת הקצנתי, אין מה לעשות, בלי קשר לחרדים אגב, כי ההפגנות שלכם לא עושות לי פקקים.

אבל מי שמחליט להפגין על מסילת רכבת, מבחינתי שישחק צ'יקן עם הרכבת. full speed ahead ובוא נראה מי ינצח. האמת שאת זה החלטתי על אקסטינקשן רבליון שהחליטו לחסום בהולנד מספר פעמים מסילות רכבת. בוא נראה מי פה גבר מול מאות טונות.

זכות להפגין? בטח. אבל הרכבת נוסעת. מוזמן להפגין מהצד. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 30 דקות, David32 כתב:

זכות להפגין? בטח. אבל הרכבת נוסעת. מוזמן להפגין מהצד. 

שיפגינו על החוטים מעל לרכבת שכולם יוכלו לראות את ההפגנה שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 40 דקות, David32 כתב:

מבחינתי שישחק צ'יקן עם הרכבת. full speed ahead ובוא נראה מי ינצח

זה מופיע כבר בפרק הראשון..

image.thumb.png.07fc12c5b41f4829404c1fbcaedd2a05.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

טיפ קטן למי שנתקל בהפגנות לא משנה של מי.

אל תהיה גיבור כי זה יגמר או בכלא או בנזק לרכב, או בתחנונים.

כמו הנהגת מקלנסווה שיצאה מהרכב קיללה ניסתה להכות מפגינים וחטפה כהוגן, ולקינוח דרסה מפגין נעצרה והרכב שלה הושחת.

או הסצנה של סופרב עולה באש בת"א עם נהג שניצל מלינץ' בשניה האחרונה.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם
לפני 49 דקות, David32 כתב:

אם הייתי אתה הייתי מתבייש לכתוב את זה. אבל אתה לא, וזה מעיד על הכול.

אין חובה להתלהם סתם.

לא כתבתי את זה בהקשר למפגינים חרדים כתבתי את זה לגבי הפגנות בכלל,

גם אם אתה צודק תהיה חכם.

במקומות כאלו שיש אנרגיה של כעס עצבים וזעם לא משנה למה, איך, וכמה היא צודקת. להתעמת עם מפגינים זה טקטיקה מפגרת ברוב מוחלט של המקרים.

מנחש שגם בהולנד אותו הכלל תקף.

פורסם
בתאריך 10.6.2026 בשעה 20:12, SlowRide כתב:

נשמע הגיוני בזמן מלחמה מפוארת או בקארספורום, אבל בוא. כשאומרים לסגור יום כיפור ואתה עולה שמירה בשעה 2 בלילה באיזה חור תחת איפשהו זה קצת פחות מחמם את הלב ומלטף את האגו.

• תוכן חדש...