Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בטוח שנשיא אחר היה רוצה או צריך ברית עם אירופה נגד איראן. היו יכולים להמשיך באותה דרך של מריחה פייסנות והתרפסות עוד 4 שנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

לא יודע אם לא היו מצליחים. מול דעש הרימו קואליציה לא רק אירופאית אלא כולל מדינות ערביות.

כשיש שיתוף הרבה יותר קל להקים קואליציות אבל כשאתה נלחם בבעלות הברית שלך ובשותפים העסקיים שלך אל תצפה מהם לסיוע.

לדעאש היו טילים בליסטיים ואפשרות למקש את מיצרי הורמוז?

הדבר היחידי שדעאש איימו עליו זה על ערבים אחרים, רובם ממדינות כמו עיראק, סוריה ולבנון. לאף אחד לא אכפת מהם, הקואליציה סתם שיחקה איתם מהאוויר ונתנה לכורדים להילחם על הקרקע.

הבעלות ברית של ארצות הברית הפכו להיות בעלות ברית של איראן חמאס וטורקיה, שהופכת להיות איראן 2.

פורסם
לפני 41 דקות, פינדר כתב:

זה לא משנה. ואני בכלל לא נכנס לויכוח אם אתה צודק או לא.

ארה״ב הגיעה לגדולתה כי ידעה להיות חזקה ועשירה ובמקביל לנהל פוליטיקה עדינה ולטוות בריתות, בגלוי ובסתר.

אי אפשר להסתמך רק על כח. ומי שרמס והשפיל את בעלי הברית הטבעיים שלו, שידר לבעלי הברית החדשים שלו, בדיוק מה הוא שווה. וזה בדיוק מה שאתה כתבת, רק שאתה החלטת שקודם זה היה מוצדק ועכשיו לא.

וכמובן שכל הדיון הזה קצת מקדים את זמנו, עוד לפני שאנחנו יודעים אם בכלל יהיה הסכם ומה יהיה הנוסח שלו.

הבאת טיעון , הערתי שמי שמערער על הברית הם מדינות אירופה אשר אינן טורחות לשאת בעלות אחזקת הברית ואף יורקות לארה"ב בפנים , בהצלחה לבריטניה שלמעשה נטולת צבא היום וכל אירופה למעט פולין שהצבאות הם רק לטקסים ולא מעבר.

לא פלא שרוסיה מנהלת כבר 4 שנים מלחמה באירופה ללא תגובה אמיתית אירופאית, הם מזהים את הרפיסות ואין אונות אירופאית לעשות מה שהם רוצים, לסמוך על אירופה זה משענת קנה רצוץ.

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

לדעאש היו טילים בליסטיים ואפשרות למקש את מיצרי הורמוז?

הדבר היחידי שדעאש איימו עליו זה על ערבים אחרים, רובם ממדינות כמו עיראק, סוריה ולבנון. לאף אחד לא אכפת מהם, הקואליציה סתם שיחקה איתם מהאוויר ונתנה לכורדים להילחם על הקרקע.

הבעלות ברית של ארצות הברית הפכו להיות בעלות ברית של איראן חמאס וטורקיה, שהופכת להיות איראן 2.

לדעש היה צבא, שטח ענק ופעילים בכל העולם. 
מיקוש מיצרי הורמוז והטילים הבליסטיים לא איימו לא על מערב אירופה, לא על קנדה ולא על אוסטרליה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מיקוש הורמוז משבש את הכלכלה העולמית והטילים ארוכי הטווח שלהם מאיימים על כל העולם בערך, בעיקר אם ירכיבו עליהם נשק גרעיני.

גם דעאש איימו על העולם המערבי, הם היו מכשירים טרוריסטים ממדינות מערביות לבצע פיגועים ולהתפשט למדינות אחרות.

אי אפשר לדעת מה עובר לטראמפ בראש, הוא הבן אדם הכי לא צפוי שיש.

אנחנו שומעים את ה"מחר חותמים הסכם" הזה כבר כמה חודשים. המצב הנוכחי לא רע לו. מה אכפת לו להישאר ככה שנה גם?

אפשר לומר שהסיכוי שהוא מקפל את הכל וחותם על הסכם כניעה שלו (שתכלס זה די מה שזה, אם תוכן ההסכם שמפרסמים בתקשורת נכון) שווה ערך לסיכוי שעוד שעה פורצת המלחמה מחדש.

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

אפשר לטעון שגם אילו תיאורטית היו נבחרים בעשור האחרון בארה״ב

נשיא(ים) אחר(ים) עם התנהלות מתורבתת, תקינה, עדינה, חכמה, ומה לא -

שום נשיא ב-2025/2026 לא היה מצליח להרים ברית עם אירופה נגד איראן.

שוב טענה מסוג: נניח A ואז נניח שהתוצאה היחידה של A היא B, כי ככה זה מסתדר לי עם מה שאני רוצה לטעון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לא הבנת את מה שאני מנסה לומר. ניסוח חלש שלי.

זה לא טיעון. זה ברמת ה״אילו״ וה״לדעתי״. אני לא מנסה להוכיח כלום,

רק לפזר אפור בין השחור-לבן-הכול-ביקום-נקבע-על-ידי-ביבי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ביבי הוכיח שוב שהוא בעיצומו של קמפיין ובמקום לאכול עוד שטח ועוד כפר בלבנון בתגובה על הכטבמים בבוקר, הוא בחר לפוצץ עוד בניין בביירות. 

נו טוב, לפחות בניראות איראן לא הצליחו עם משחקי המשוואות שלהם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

*בינתיים. 

תן לזה קצת. 

כשימשכו בדש המעיל של טראמפ ויעירו אותו, גם לא נוכל להגיב לטילונים שאיראן תשגר עלינו בתגובה. 

מקווה שאני טועה. מקווה שאיראן לא תנסה ולא תיפול בפח של 0K. בכנות נשבר לי כבר, הגיע הזמן שמישהו אחר יוביל את כל העסק עד לסיומו. 

עריכה. 

קפיצה קלה קדימה בזמן לקמפיין הבחירות:

"הליכוד! כי טראמפ הרשה לי לרוץ".

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

נו טוב, לפחות בניראות איראן לא הצליחו עם משחקי המשוואות שלהם

אם ההסכם כמו שהודלף, אני מהמר שלא. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

ביבי הוכיח שוב שהוא בעיצומו של קמפיין ובמקום לאכול עוד שטח ועוד כפר בלבנון בתגובה על הכטבמים בבוקר, הוא בחר לפוצץ עוד בניין בביירות. 

צה"ל נמצא כבר ברמת נבטיה וממשיך להתקדם, כמובן על פי מקורות לבנונים .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

אם ההסכם כמו שהודלף, אני מהמר שלא. 

האמת, קשה להאמין לכל דבר שקשור להסכם הזה. אם הוא הולך להיכנע ככה לאיראן השבורה שאין לה חיל ים ואין לה חיל אויר (לדבריו) אחרי כל המאמצים שהפעיל, הוא יצא אפס ברמה שהאגו שלו לא מסוגל להתמודד איתה.

לפני 10 דקות, 3n כתב:

צה"ל נמצא כבר ברמת נבטיה וממשיך להתקדם, כמובן על פי מקורות לבנונים

מקווה שזה נכון ושיכבשו את נבטיה בקרוב, למרות שלפי מה שראיתי הבוקר אנחנו עוד רחוקים משם. זאת תהיה מכה אמיתית לחיזבלה, לא עוד פירוטכניקה בדאחיה לבייס.

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

האמת, קשה להאמין לכל דבר שקשור להסכם הזה

נכון, גם לי, בגלל זה אמרתי בואו נחכה שיחתם. וגם בפעם השניה "אם ההסכם כמו שהודלף"

כי אם הוא כמו שהודלף, במקום האיראנים הייתי שותק, או יוצא בהצהרת כבוד לטראמפ. 

לגבי האגו שלו, לא יודע, תלוי גם מה הוא עוד יכול לעשות...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הבעיה היא שההסכם הוא רק מסגרת להסכם סופי שמי יודע מתי יגיע אם בכלל, 60 יום עקרונית אבל כפי שראינו עם הפסקות האש של טראמפ, 60 יום יכולים להיות גם 600 יום. לצד זה, לכולם כבר ברור שבהסכם הנוכחי אין מילה על הטילים והפרוקסי של איראן כך שבשורה התחתונה, ביבי עשה לנו עוד סבב, רק שזה סבב של שלוש שנים ללא תוצאות ראויות של ממש. לגבי הגרעין? נמתין להסכם הסופי. 

פורסם

בוקר טוב, הבריטים נזכרו אחרי 4 שנים לפגוע בעורק החיים של מוסקבה...

ynet.co.il/news/article/syp11srj11mx#autoplay

• תוכן חדש...