Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, gadik6 כתב:

בכל מקרה, התכנית המלאה הוצגה לפני כחודש וחצי על ידי טרודו, ממש במקרה זה קרה אחרי הפגישה שלו עם טראמפ

מגניב, אז גם אתה אומר שהקטע עם המכסים היה הצגה.

יובל, נשארת לבד.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ההצגה עבדה? זה מה שחשוב. אם הבלאף עובד, מה זה משנה שהיו לך 2 ו-4 ביד?

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבל הוא לא עבד. זה כבר היה.... ההצגה היא על חשבון יובל שמאמין שמשהו קרה פה וטראמפ כופף אותם. 

- By lifting money bags

פורסם

לדעתך. כעניין שבעובדה שום דבר לא זז לפניו, והכל זז יפה לאחר שהוא נבחר, ועוד יותר יפה לאחר שהושבע. 

אני מבין שכדי להיחשב לאנין טעם כנראה צריך לשנוא את טראמפ, אבל וואלה, הבנאדם נותן.

• אהבתי 4

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, RK כתב:

ההצגה עבדה? זה מה שחשוב. אם הבלאף עובד, מה זה משנה שהיו לך 2 ו-4 ביד?

נראה שעל סין הבלאף פחות עבד...

פורסם
לפני 6 דקות, RK כתב:

לדעתך

מה לדעתי רומן?

יש הסכמה שהתוכנית של קנדה הוכרזה בדצמבר. 

עכשיו הוא עשה את כול ההצגה עם המכסים, שבסופה מספרים לנו פה (ובמקומות אחרים) שהנה קנדה התקפלה. אבל היא לא, כי ההסכם כבר היה במקום. 

איפה פה ה "דעתי"? 

קבעת שיהיה X, צעקתי שאני ארביץ לך, הודעת שהגענו להסכמה ויהיה X ושאני לא ארביץ לך בינתיים. מה בדיוק השתנה מעבר לזה שאני יצאתי בהמה?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 42 דקות, flytomars כתב:

נראה שעל סין הבלאף פחות עבד...

שמת לב על מה הם שמו מכסים? הם לא משק אוטורקי והם מסתמכים על הרבה דברים מארה"ב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, PinkDolphin כתב:

מתוך 21889 ליברות של פנטניל שנתפסו על גבולות ארה״ב ב-2024, 43 היו על הגבול הקנדי. זה 0.2%...

שנתפסו... על זה בדיוק מדובר.
לו טראמפ היה מיישם את המכסים, תעשיית הרכב בארה״ב היתה מתמוטטת תוך חודשיים. מעבר לזה שרבע מהרכבים החדשים שנמכרים מיובאים, גם באלה שמורכבים בארה״ב יש אחוז גבוה של רכיבים מיובאים. נמינימום של דגם כלשהו הוא 25%, אבל ברובם זה 40-50%. ויש מקרים רבים שחלקי רכיבים עוברים את הגבול 6-7 פעמים הלוך ושוב בין יצרני תת-המערכות...

שוב נראה שאתה לא מבין מה קורה פה. הכלכלה האמריקנית לא הייתה מתמוטטת. הם היו מתחילים לייצר בעצמם! המון מכוניות מיוצרות בקנדה כי הרבה יותר זול לייצר שם, זה חלק ממה שטראמפ רוצה למנוע.

וגם אם זו הצגה, יש לה תכלית והיא כנראה התממשה.

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
פורסם
לפני כשעה, פיני חד כתב:

הם היו מתחילים לייצר בעצמם!

לייצר רכבים זה לא משהו שקורה ביום אחד, זה עניין של מספר שנים טובות עד להקמת פס ייצור חדש. 

פורסם (נערך)

קודם כל, לא בדיוק. יש מפעלים ויש פסי ייצור, פשוט לא משתלם לייצר שם.

דבר שני, כלכלה בכלל זה תחום שעובד לטווח רחוק.

אני כעת קורא שוב מה שכתבתי קודם, מאוחר לתקן: המון מכוניות מיוצרות במקסיקו, לא בקנדה.

סליחה.

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
פורסם
לפני 5 שעות, EliC25 כתב:

לטראמפ יש הרבה הבטחות לקיים אחרי המסיבת עיתונאים הזו

התעוררתי ב-5 בבוקר, רפרפתי כרגיל בחדשות, והייתי כ"כ בשוק שחשבתי שאני עדיין בתוך חלום.

אהיה נחרץ: אני לא חושב שיש שום סיכוי להוציא לפועל תוכנית שכולל גירוש של 1.8 מיליון בני אדם מעזה, וסיפוח של יוש, בלי להרוס את ישראל בלונג טרם.

אני גם לא חושב שיש סיכוי להוציא תוכנית כזו לפועל הרבה לפני - דיבורים זה זול, אבל לא חושב שיש לטראמפ כלים לטרנספר את העזתים. וגם אם יעביר אותם למצרים או ירדן, תוך איומים, בסופו של דבר, זה יגמר בזה שירו עלינו משם, וזה יהיה יותר גרוע מהיום. מדינות אחרות זה בכלל לא אופציה. 

אבל נחיה ונראה. אולי אני טועה וסוף סוף, בפעם הראשונה בהיסטוריה של ישראל, נראה הצלחה של מדיניות ימין מלא על מלא על מלא.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

טראמפ לא צריך להוכיח לנו שהוא מגלומן ופסיכופת, אבל הוא מתעקש לעשות את זה. חושב שארה"ב עדיין אימפריה בסגנון של בבל או רומא, או שאפשר לעשות כאן בעידן המידע מה שסין הרשתה לעצמה לפני 70 שנה על הרבה פחות אנשים.

מישהו ספר כמה חיילים הוא יצטרך כדי לעשות העברה כוחנית של 2 מיליון איש? 

יבטיח למתנדבים בצבא שלו נחלות בעזה? 

יאיים על מצרים ואז מה? מצרים תבטל את הסכם השלום ותתחמש בנשק סיני, וחזרנו 50 שנה אחורה.

נקבל פה "ריביירה". ברור. 

יותר סיכוי שתהיה שוב קדחת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, David32 כתב:

מגניב, אז גם אתה אומר שהקטע עם המכסים היה הצגה.

יובל, נשארת לבד.

לא...

האיומים על 25% מכסים עלו כבר בסוף נובמבר, לא הרבה לפני שטרודו מיהר להיפגש עם טראמפ.

שבועיים אחרי הפגישה, "פתאום" קנדה מציגה את התכנית המדוברת.

כלומר, ההתקפלות הנוכחית של קנדה היא חלק מאותו סיפור, וקרתה בזכות או בגלל טראמפ.

לצורך העניין, אם האריס הייתה נבחרת, סביר להניח שהתכנית המדוברת לא הייתה אפילו מוצגת כאופציה.

לפני 12 דקות, פריג'י כתב:

טראמפ לא צריך להוכיח לנו שהוא מגלומן ופסיכופת, אבל הוא מתעקש לעשות את זה. חושב שארה"ב עדיין אימפריה בסגנון של בבל או רומא, או שאפשר לעשות כאן בעידן המידע מה שסין הרשתה לעצמה לפני 70 שנה על הרבה פחות אנשים.

יום אבל לשמאל, הא?

פתאום יש ממשל בארה"ב שמבין ש"שלום" או מדינה פלשתינית זה פיקציה, ושהדרך היחידה לפתור את הסכסוך זה להעיף אותם מפה קיבינימאט.

אחרי שביידן ואובמה סיפרו לנו שלא יהיה שלום במזרח התיכון בלי מדינה פלשתינית, פתאום מגיע טראמפ ומשנה סדרי עולם.

ועוד יותר גרוע זה שמזמינים את ביבי לבית הלבן. יום אבל לאומי.

אגב, שארה"ב תשתלט על עזה?   נראה לי ביבי עצמו כמעט נפל מהפודיום כששמע את זה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2
  • מצחיק 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איכשהו אנשים מתרגשים כל כך מהדיבורים האלה כאילו פעם ראשונה שהם שומעים פוליטיקאים מדברים ומבטיחים דברים.

לא משנה כמה אתם חושבים שהוא צודק ושהרעיונות שלו טובים, עדיף להקטין ציפיות כי המציאות לא תרחם. הפוליטיקאים לא חברים שלכם.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...