Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החלק שרוצה לעזוב הוא לא הבעיה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, gadik6 כתב:

אי אפשר להשוות את עזה לאפגניסטן או לעיראק.

נחיה ונראה.

לשמוח כשהוא נכשל ברמה הבינלאומית, או לשמוח כשהוא מקבל כתף קרה מהבית הלבן זה טמטום בעיניי.

בוודאי. אני לא רוצה שהוא יכשל במה שאני חושב שמשרת את האינטרס הישראלי. סיפוח זה רעיון רע בעייני. לדעתי גם גירוש של פלסטינאים יתנקם בנו - הוא לא יהיה נשיא לנצח, ואמברגו חלקי על ישראל וחרמות מצד אירופה אנחנו רואים כבר עכשיו. ולפני כל זה, אני רוצה שהממשלה שלו תתפרק, כי היא מזיקה לישראל.

מי דיבר על סיפוח?   גם טראמפ, כמדומני, לא הצהיר שיהיה סיפוח.

ראיתי משהו כזה היום בחדשות, אבל כנראה שזו פרשנות.

אם התכנית בעזה תצא לפועל, ביהודה ושומרון אפשר להמשיך, בינתיים, באותו מוד של ניהול הסכסוך - חיזוק הרש"פ והפצצות ממסוקי קרב.

מה נעשה איתם בהמשך?   נחיה ונראה. אולי מאסק ייקח אותם ליישב את מאדים. 

סבבה.

לפני 29 דקות, EliC25 כתב:

חלק גדול רוצה לעזוב

תשמע, בכנות, לא כזה איכפת לי מהם. הם איבדו את הזכות לאמפתיה מצידינו. אם הם יעברו לאינדונזיה וזה לא יעלה לנו בכלום ביחסים בינלאומים וטרור - יופי. אבל חלק גדול רוצה לעזוב כי עזה הוחרבה. ואוהבים להשוות אותם לאוקראינים - אני מניח שרוב האוקראינים ישמחו לחזור הביתה אם המלחמה תגמר (ואת הסורים האירופאים מתחילים לגרש בחזרה)

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ישמחו, לא ישמחו, זה לא מעניין.

בסופו של דבר, הרצון צריך לפגוש את המציאות.

עזה הוחרבה כי עזה התקיפה את השכנה שלה, זה לגמרי עליהם.

כל מה שהעולם צריך לעשות כדי שהעזתים יהגרו משם זה להפסיק עם ההנשמה המלאכותית. מספיק שלא יאפשרו כניסת דלק ומלט ואין לעזתי שוחר חיים מה לחפש שם, בין כל ההריסות.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, stx כתב:

כל מה שהעולם צריך לעשות כדי שהעזתים יהגרו משם זה להפסיק עם ההנשמה המלאכותית.

קודם כל אתה חייב למצוא מישהו שמוכן לקבל אותם. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וכמה לדעתך עזתים שוחרי חיים יש שם?

שוב, אלה שרוצים לברוח משם הם לא הבעיה. תפתח להם פתח והם יתנדפו משם בלי לבקש שקל. אחרי שהם יעזבו תישאר עם מליון וחצי אנשי חמאס.

פורסם

אני מאמין שהרוב שם רוצים לחיות.

כנראה שהם רוצים גם להרוג אותי אבל זה לא סותר אחד את השני.

מה אתה אומר בעצם? שאם עזה נשארת איך שהיא עכשיו ולא נכנס יותר כסף מקטאר ולא בונים שם מחדש, אז כל השני מיליון יישארו שם לגור בין ההריסות?

ממה הם יתקיימו אם אין סיוע בינלאומי?

לפני 33 דקות, mikyl כתב:

קודם כל אתה חייב למצוא מישהו שמוכן לקבל אותם.

לא חושב שהעולם סגור בפני עזתים.

זה לא שהם יהודים בשנות השלושים או משהו כזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ממה שהם התקיימו עד עכשיו.

יש סיוע של מזון ומים ותרופות שנכנס לשם כחלק מהעסקה.

יש חשמל ואינטרנט בשביל לצלם ולהפיץ פרופגנדה אז אני משער שיש להם חשמל גם עבור חימום או בישול. ישראל תמשיך לספק להם כל מה שהם צריכים כרגיל, מה חשבת? 

יחיו שם בחרא שהם עשו, ישקמו את הבתים שלהם עם צדפים וחול מהים. למי אכפת?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 15 דקות, stx כתב:

לא חושב שהעולם סגור בפני עזתים.

בינתיים ראיתי רק דיבורים. מי מוכן לקבל אותם? ואם זה לא מדינות שכנות, מה הם יעשו שם?

פורסם (נערך)

אני חושב שהקונספט, השגוי יש לציין, כאילו לפלשתינים אין לאן "ללכת", נוצר בעיקר מהסיבה הפשוטה שהם לא יכלו לצאת פיזית בהמוניהם, הן בגלל מדיניות חמאס והן בגלל מדיניות מצרים לאורך השנים.

תוסיפו לזה את ההתעקשות המערבית על "מדינה פלשתינית", ותקבלו מתכון בטוח להישארות מאולצת של פלשתינים רבים.

כעת, ברגע שההצעה להעביר אותם למקום אחר הונחה על השולחן על ידי לא אחרת, מאשר ארה"ב, ואחרי שחמאס ומצרים יתקפלו בנושא, יתחילו לדעתי להופיע לא מעט יעדים "אקזוטיים" שישמחו לקבל את הפלשתינים, תמורת התשלום הנכון.

ובאופן כללי, התעוזה או הטירוף של טראמפ להציע דבר כזה, מכווץ את הביצים להרבה מאוד מנהיגים מסביב לעולם, הן "חברים" והן אויבים, כולל פוטין, נשיא סין ומנהיגי איראן.

מבחינה מדינית, ישראל צריכה לתמוך בתהליך, אבל בשקט. אם נתניהו רוצה ללכת על חבל דק מאוד, הוא יכול לצאת בהצהרה לתקשורת הבינלאומית כי ישראל מתנגדת לעקירה של פלשתינים, כעמדה רשמית, אך למרות חילוקי הדיעות, היא מוכנה לעבוד עם ידידתה הטובה, ארה"ב, על פתרון לנושא.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

לדעתי יותר קל ומהיר ופשוט לטרנספר מרצון 8 מליון יהודים לאמריקה, מאשר למצוא חורי תחת שגם יסכימו לקבל 2 מליון עזתים ושגם העזתים ירצו לעבור לשם.

אם היה מציע את זה, הייתי מביא לו בעצמי את פרס נובל לשלום.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מבחינתי בכיף, אבל אל תהיה אגואיסט.

אם ישראל תעשה רילוקיישן לארה"ב, מה ישאר פה?   עוד דיקטטורה ערבית מפגרת, שמקסימום תתרום לרווחים של תעשיות בטחוניות ברחבי העולם?

ישראל, ביחס לגודלה ולגילה, תורמת תרומה עצומה לעולם, במדע, ברפואה, ביזמות ובחדשנות ובעוד מגוון תחומים. חבל לפרק דבר כזה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

וכמה לדעתך עזתים שוחרי חיים יש

אל תבלבל בין שוחרי שלום לשוחרי חיים.

זה שהם שונאים אותנו ונהנים לראות יהודי נשרט במחיר של 10 עזתים מתים, זה לא אומר שברמת הפרט הם לא ישמחו לחיות חיים יותר טובים עבור עצמם.

• תוכן חדש...