Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 38 דקות, stx כתב:

יש לישראל משהו שיכול לסחוב פצצה של 11 טון?!

למיטב ידיעתי לא.. אם הפצצה הזו לא תגיע עם טייסת מפציצים צמודה, זה יהיה אחלה מייצג מוזיאוני.

לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

לפי הבנתי הרקולס

איך מטוס תובלה קשור עכשיו. פצצות מטילים ממפציצים. 

כלומר אפשר לפתוח את הרמפה מאחורה ולגלגל אותה החוצה, אבל זה לא רציני..

יום טוב גם לך

פורסם

זה מצריך פצצה חודרת. ה-MOAB מיועדת לפגוע בגייסות על פני השטח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 42 דקות, Igalz כתב:

מסתבר שבדיוק ככה משתמשים בה, גם האמריקאים.

לפחות לטענת ויקיפדיה.

פורסם

אין מפציץ עם דלתות חימוש גדולות מספיק להטיל את הדבר הזה, הפצצה תוכננה להטלה מהרקולס. (כדי לסבר את האוזן, ל b52 הדלתות הכי ארוכות מבין המטוסים האמריקאים, 8 וחצי מטר בערך. הפצצה הזו באורך של מעל 10.)

פורסם
לפני 3 שעות, mikyl כתב:

קראת את הכתבה? לא מדובר באנטישמי אלא בסתם גזען.

לא חושב שהיה צריך להחזיר אותו אבל זה חלק מהשגעונות של מאסק שהופכים אותו למאסק.

פורסם

קראתי. סתם גזען זה בסדר? גם נאצים היו סתם גזענים. למשאל היו משמידים צוענים בדיוק כמו יהודים. חבל שלא היו להם יותר מדי כושים מתחת ליד. גם תמיכתו במפלגה נאו נאצית בגרמניה והתבטאויותיו שהיגיע זמן לשכוח את הפשעים של נאצים זה בסדר גמור כי הוא מאסק.   

פורסם
לפני 12 שעות, Igalz כתב:

למיטב ידיעתי לא.. אם הפצצה הזו לא תגיע עם טייסת מפציצים צמודה, זה יהיה אחלה מייצג מוזיאוני.

איך מטוס תובלה קשור עכשיו. פצצות מטילים ממפציצים. 

אנחנו מדינת החלטורה, אבל חיל האוויר הוכיח שהוא מקצועי.

אם הוא מבקש אותה, הוא יידע להטיל אותה. מבחינתי שישים 4 מחבלים קשורים אליה שידחפו אותה מרמפה ויפלו איתה.

חברו של @פינדר עמית סגל מפרסם שטראמפ הצהיר בראיון שיש 2 אפשרויות, או תקיפה ישראלית או פירוק איראן מגרעין. בשילוב עם הפצצה, יש פה איום אמיתי על האיראנים.

להזכירכם, הוא זה שחיסל להם את הרמטכל בלי לחשוב פעמיים, בתקופה שהציר האיראני היה שלם.

הימור שלי למרות שאני לא מנסה בדרך כלל לנבא את העתיד - אם תהיה תקיפה זה ייקרה לפני שיוצבו מערכות נ"מ טורקיות בסוריה שיוכלו להוות איום.

לפני שעה, mikyl כתב:

קראתי. סתם גזען זה בסדר? גם נאצים היו סתם גזענים. למשאל היו משמידים צוענים בדיוק כמו יהודים. חבל שלא היו להם יותר מדי כושים מתחת ליד. גם תמיכתו במפלגה נאו נאצית בגרמניה והתבטאויותיו שהיגיע זמן לשכוח את הפשעים של נאצים זה בסדר גמור כי הוא מאסק.   

אתה לא קורא את התגובות אהה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מרגיש כמו בלבולי מוח של כתבים עם דד ליין קצר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אנחנו מדינת החלטורה, אבל חיל האוויר הוכיח שהוא מקצועי.

שירתתי 6 שנים בתפקיד מהנדס חומרה בחיל האויר, פיתחתי לא מעט מערכות אלקטרוניות שטסות עד היום.

אני אסכם ברמיזה, פני הצבא כפני המדינה... לטוב ולרע.

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 11 שעות, mikyl כתב:

למען ההגינות הוא כותב ישראל ועזה.

אני משער שיש כאלו בארה"ב שהסכסוך באיזו מדינה קטנה מול איזו עיר שנמצאות בסוף העולם שמאלה לא ממש בראש סדר העדיפויות שלהם.

פורסם
לפני 8 דקות, mikyl כתב:

אני כן, למה?

כי אם אני רושם "לא חושב שהיה צריך להחזיר אותו" ככל הנראה אני לא מסכים איתו או עם ההחזרה שלו.

בבחירה בין הדברים הרעים של מאסק/טראמפ לדברים הרעים של ביידן/האריס, מעדיף את טראמפ ומאסק בקלות.

מעדיף מישהו שמאמין בחופש הביטוי ומחזיר לעבודה גזען מ"ליברלי" שמטיל עלינו עיצומים וסנקציות, או מאיים לעצור אותנו מכניסה לרפיח.

והביקורת שלי היא נגד הכותרת, שמנסה להציג את אותו אדם כנטו שונא ישראל כאשר הוא סתם עוד גזען אמריקאי.

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

למען ההגינות הוא כותב ישראל ועזה.

ומה זה משנה? יש מצב שבשבילו ערבים ויהודים זה אותו ח@ה. הרי הוא סתם גזען.

לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

אני משער שיש כאלו בארה"ב שהסכסוך באיזו מדינה קטנה מול איזו עיר שנמצאות בסוף העולם שמאלה לא ממש בראש סדר העדיפויות שלהם.

הוא לא סתם "כאלה". מדובר בעובד בכיר ב-"מחלקה ליעילות ממשלתית" בראשות אילון מאסק. ואתה יודע, על ה**ן שלי מה הבחור אמר. בטוח יש שם מלא כאלה. הבעיה זה הבוס שלו, שבמקרה גם יד ימין של טראמפ.

• תוכן חדש...