Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

זה באמת ויכוח מיותר אם אתה לא יודע אפילו על מה אתה מתווכח.

התיאוריה (והיא לא שלי) לא כוללת את אילת.

השינוע אומנם עובר דרך ישראל (ודרך ירדן), אבל יש גם משמעות (או בעיקר) לבעלות על הנמל ומי מפעיל אותו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 שעות, יובל .מ. כתב:

אז זהו, שלא.

בתור סנטור הוא תמיד דאג לתקוף אותנו שנייה אחרי החיבוק, וגם בתור נשיא לא הייתה לנו תמיכה מלאה ממנו.

תגיד תודה על מה שקיבלת. אף אחד לא חייב לך כלום. אף נשיא אמריקאי לא תמך בישראל בשעות הקריטיות כמו ביידן. לא יודע איפה היינו היום בלי תמיכה מסיבית של ארה"ב מהיומים הראשונים של המלחמה. וזה לא רק כסף, נשק, תחמושת ומודיעין. חיל הים וח"א אמריקאים הגנו על ישראל מפני התקפות טילים של אירן ותימנים. גם סוללות THAAD בארץ.

אני בטוח ב-100 אחוז שאם הוא היה נשיא היום הוא היה משחרר קריאה "לחזור למשא ומתן", ולא היה מאיים על חמאס.

בניגוד לביידן, טראמפ לוקח את הצד של ישראל באופן מוחלט נגד ציר הרשע. טראמפ הוא זה שהעביר את השגרירות לירושלים כשכולם, כולל אנשי שמאל/מרכז בארץ איימו שזה יבעיר את המזרח התיכון, הוא זה שהכיר בריבונות הישראלית על רמת הגולן, הוא זה שתוקף את האג וחבריהם, והוא לא זה שהטיל על ישראל סנקציות או אמברגו נשק. עזוב את הפצצות, שנייה אחרי שנכנס לתפקיד כל ה-D9 החדשים הגיעו לארץ.

כבר כתבתי שלא מתרשם מהחלפת שלט קונסוליה לשגרירות. גם מהכרה בריבונות. לא עלה לו כלום ותועלת מעשית עד היום - אפס. גם כל השאר זה אפס מול העזרה שקיבלנו בשנה האחרונה.

אולי הוא חרא של בן אדם, שובניסט, לא יודע איזה כינוי נותנים לו היום. בסופו של יום אני לא ישן איתו בלילה וזה לא מעניין אותי.

אכפת לי שיהיה טוב במדינת ישראל, והוא עושה הרבה יותר מכל נשיא אחר בהיסטוריה. גם רפובליקנים וגם דמוקרטים.

דיברנו ככה כאשר התחבקנו עם משטר אפרטהייד בדרום אפריקה, משטר צבאי בטורקיה ושאה באיראן. אוכלים את זה הים. בהצלחה  

*ואזכיר שוב - הוא הנשיא היחיד ב-30 שנה האחרונות שבמהלך כהונתו השווי הנקי שלו ירד לעומת האחרים שגדלו במאות אחוזים.

איך זה קשור אלינו? אמריקאים (כמו כולם) דואגים קודם כל לכיס שלהם. 

לפני 19 שעות, gadik6 כתב:

עזוב, כמו לדבר אל קיר.

למה, אני חייב להסכים עם כל הבולשיט שאתה כותב בפורום? 🤣🤣🤣

לפני 19 שעות, gadik6 כתב:

הרי ביידן לא עושה מה שטוב לביידן חלילה. החנינה לבן שלו, כל מיני עסקים מפוקפקים שהמשפחה שלו הייתה מעורבת בהם, לכאורה, בסין, עשרות או מאות מיליארדי הדולרים לאוקראינה, שלא כולם כנראה מצאו את דרכם לשם, כל זה זה כי ביידן חסיד אומות עולם.

נתחיל לספור כמה חנינות נתן טראמפ בקדנציה קודמת ועכשיו מרגע שנכנס לתפקיד? 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, gadik6 כתב:

לפני שעה, gadik6 כתב:

נכון. עדיף טוויטר או פייסבוק.

מילה אחרונה שלי בנושא כי זה גולש לעוף של האוף - אין שום הבדל בין הרשתות. אולי בימים הראשונים לינקדאין הייתה פחות מקושקשת, נכון לעכשיו כל הטרשות החברתיות זהות לחלוטין מבחינת השטויות המופצות בהן והכוחות הפסיכולוגיים שמאפיינים אותן.

• רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 30 דקות, mikyl כתב:

נתחיל לספור כמה חנינות נתן טראמפ בקדנציה קודמת ועכשיו מרגע שנכנס לתפקיד? 

אם משעמם לך אז תספור.

כרגיל, פספסת את הפואנטה - זה לא שאני טוען שטראמפ מושלם או מלאך, אלא שביידן גם דואג לאינטרסים של עצמו, לעיתים על חשבון בעלות ברית או אפילו על חשבון אמריקה "כולה".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אתה פספסת את הפואנטה. אף פעם לא אמרתי שביידן מלאך. אבל עד היום שום נשיא אמריקאי לא תמך בישראל מעשית ולא בלה, בלה, בלה ירושלים, רמה, עזתים בגרינלנד כמו ביידן. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שאמרת:

לפני 22 שעות, mikyl כתב:

אני מאמין שטראמפ יעשה מה שטוב לטראמפ. אם זה יהיה טוב גם לישראל - הרווחנו. אם לא - אנחנו בבעיה רצינית. 

והטענה שלי היא שביידן לא שונה, לא ביחס לישראל ולא ביחס למדינות אחרות.

מבחינתך המעשים של טראמפ זה בלה בלה?

לדעתי המעשים של ביידן זה בלה בלה - החיזבאללה שם עליו פס, איראן שמו עליו פס וגם חמאס שם עליו פס, בגלל זה קיבלנו את 7 באוקטובר.

הוא הביא לנו הכי הרבה נשק?   אולי כי היינו במלחמה שלא חווינו כמוה עשרות שנים.

רוצה לומר, אם 7 באוקטובר היה מתרחש כשטראמפ נשיא, או בוש, או אולי אפילו אובמה, אז היינו מקבלים את אותה כמות ואולי יותר.

ואני מעדיף את טראמפ שעושה מה שטוב לו, מאשר את ביידן "תומך ישראל" (כל כך תומך שאפילו לחיפה הוא לא מאשר לנו להיכנס), כי נכון לעכשיו, מה שטוב לטראמפ מצוין לישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחודש האחרון טראמפ עזר למדינת ישראל הרבה יותר ממה שביידן עשה כל השנה וחצי האחרונות. הבעיה שלנו זה לא נשיא ארה"ב הבעיה שלנו זה נשיא ישראל 

עזוב את זה שאני חושב שכל הסיוע הצבאי האמריקאי הוא מלכודת דבש 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, mikyl כתב:

תגיד תודה על מה שקיבלת. אף אחד לא חייב לך כלום. אף נשיא אמריקאי לא תמך בישראל בשעות הקריטיות כמו ביידן. לא יודע איפה היינו היום בלי תמיכה מסיבית של ארה"ב מהיומים הראשונים של המלחמה. וזה לא רק כסף, נשק, תחמושת ומודיעין. חיל הים וח"א אמריקאים הגנו על ישראל מפני התקפות טילים של אירן ותימנים. גם סוללות THAAD בארץ.

להזכירך ממשל ביידן הטיל אמברגו נשק על ישראל שטראמפ שיחרר ברגע שנכנס למשרד, בנוסף רצה לעצור את ישראל מכניסה לרפיח עם קריאת מפות וקרא להימנע מתקיפה משמעותית באיראן כדי להימנע מעליית מחירי הדלק.

אז שוב, אמנם צריך להגיד תודה (אף אחד לא אמר שלא), אבל אם מסתכלים על התמונה הגדולה ממשל ביידן עשה את ה"מקסימום המינימלי", לעומת טראמפ שעושה את ה"מקסימום המקסימלי".

עריכה:

בחייאת, תראה מה קורה עכשיו. ההסכם קרוב להתפוצץ, וארצות הברית מפעילה אפס לחץ על ישראל. אפס.

הדבר היחידי שטראמפ אומר למצרים,ירדן ולמתווכות זה שחמאס הולך לקבל בראש ושימצאו בית לעזתים.

אם לפני שנה הייתי אומר לך שזאת תהיה התגובה האמריקאית היית אומר שאני הוזה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, hans כתב:

מילה אחרונה שלי בנושא כי זה גולש לעוף של האוף - אין שום הבדל בין הרשתות. אולי בימים הראשונים לינקדאין הייתה פחות מקושקשת, נכון לעכשיו כל הטרשות החברתיות זהות לחלוטין מבחינת השטויות המופצות בהן והכוחות הפסיכולוגיים שמאפיינים אותן.

האמת זה מציק ממש. מצד אחד הייתי רוצה להתנתק, מצד שני מבחינת קריירה זה קריטי. מבאס..

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

להזכירך ממשל ביידן הטיל אמברגו נשק על ישראל שטראמפ שיחרר ברגע שנכנס למשרד, בנוסף רצה לעצור את ישראל מכניסה לרפיח עם קריאת מפות וקרא להימנע מתקיפה משמעותית באיראן כדי להימנע מעליית מחירי הדלק.

אז שוב, אמנם צריך להגיד תודה (אף אחד לא אמר שלא), אבל אם מסתכלים על התמונה הגדולה ממשל ביידן עשה את ה"מקסימום המינימלי", לעומת טראמפ שעושה את ה"מקסימום המקסימלי".

עריכה:

בחייאת, תראה מה קורה עכשיו. ההסכם קרוב להתפוצץ, וארצות הברית מפעילה אפס לחץ על ישראל. אפס.

הדבר היחידי שטראמפ אומר למצרים,ירדן ולמתווכות זה שחמאס הולך לקבל בראש ושימצאו בית לעזתים.

אם לפני שנה הייתי אומר לך שזאת תהיה התגובה האמריקאית היית אומר שאני הוזה.

טראמפ חזק בדיבורים, זה נכון. כדאי לראות את הקטע המלא ממסיבת העיתונאים לפני יומיים שבה הוא העלה בפעם הראשונה את שבת ב-12 בצהריים כדד ליין - הוא אומר בריש גלי, החטופים שנשארו אצלם חמאס הם מתים דה פקטו מבחינתו (או כמו שהוא אמר, "הם גם ככה לא ישרדו לאורך זמן"). אין שום דבר מתוחכם בגישה שלו, הוא בסך הכל אומר "או שתחזירו אותם עד שבת, או מה שיהיה יהיה" - זו גישה שישראל יכלה לנקוט בה מתי שהיא רק רצתה (ובפרט בתחילת המלחמה) ולא נקטה בה, כי אחת ממטרות המלחמה היא להחזיר את החטופים בחיים. לטראמפ אין שום מטרה כזאת.

ולגבי ביידן אני חושב שהוא עשה את המיטב שהוא יכל בקונסטלציה הפוליטית שהוא נמצא בה (לאור תוצאות הבחירות האחרונות, לטראמפ אין שום מגבלות כאלו).

אני לא אשכח את הנאום של ביידן ב-11 באוקטובר שצפינו בו כולנו בשידור חי מהחמ"ל, נאום שבהחלט הפיח תקווה ונתן לכולם תחושה שיש לנו "גב", אחרי ימים קשים מאוד שבהם רק ראינו את מספרי ההרוגים הולכים ועולים ועולים והיינו בטוחים שאנחנו הולכים למלחמה בהיקף מלא עם חיזבאללה.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 8 דקות, MiniMiz3r כתב:

אני לא אשכח את הנאום של ביידן ב-11 באוקטובר שצפינו בו כולנו בשידור חי מהחמ"ל, נאום שבהחלט הפיח תקווה ונתן לכולם תחושה שיש לנו "גב", אחרי ימים קשים מאוד שבהם רק ראינו את מספרי ההרוגים הולכים ועולים ועולים והיינו בטוחים שאנחנו הולכים למלחמה בהיקף מלא עם חיזבאללה.

זה בלט במיוחד לאור חוסר התגובה מהממשלה שלנו.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, hans כתב:

מצטרף לתהייה. נשמע כמו הנפצה מופרכת להפליץ. אפילו אילו הייתה לנו תיאורטית רכבת מנמל אשדוד לאילת.

לפני השביעי בעצם היה ובעצם עדיין יש הסכמה לבנות נתיב שעובר מסעודיה עד לאירופה של קו גז וגם רכבת. הסכמי אברהם בנויים בדויק על הקונספט הכלכלי.

טראמפ רואה את זה כמה צעדים קדימה. 

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

ולגבי ביידן אני חושב שהוא עשה את המיטב שהוא יכל בקונסטלציה הפוליטית שהוא נמצא בה (לאור תוצאות הבחירות האחרונות, לטראמפ אין שום מגבלות כאלו).

לגבי הקונסטלציה הפוליטית - אשמתו. הוא הפקיר את האזרח האמריקאי הממוצע לטובת אג'נדת woke קיצונית, בגלל זה היה כל כך תלוי בהם. ולא רק בהקשר הביטחוני.

לגבי הנאום - נכון, מרשים.

אבל אתה יודע מה היה יותר מרשים? אם ב13.10 היה נותן גב אמיתי, אולי אפילו תקיפות בלבנון. "אתם נכנסתם אני נכנס".

הdont היה אזהרת שווא בסופו של דבר.

וכמו שרשמתי למיכאל, בסך הכל הוא אוהב את ישראל, גם אם הוא טעה בדרך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הdont היה אזהרת שווא בסופו של דבר.

בזמן אמת לא האמנתי לו אבל גם עכשיו קשה לי להאמין לטראמפ, אם כי באינרציה שלו, הדברים זזים אחרת לגמרי.

התוכנית נבנת תו"כ ולכן משתנה כל הזמן. התוצאה הסופית יכולה להיות זהה למצב הנוכחי ויכולה להיות לפי מה שהוא מוציא כל יום מהפה שלו.

נחיה ונראה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...