Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, garicho כתב:

בינתיים הנשיא זרק את AP מהבית הלבן ומהמטוס הנשיאותי כי הם לא מוכנים לקרוא למפרץ מקסיקו ״מפרץ אמריקה״. מענין מתי יגלו לטראמפ שגם אמריקה קרויה על שם איטלקי…

לפחות הוא זרק אותו עם מצנח?

בלי קשר לטראמפ, אני לא מבין למה צריך לשלם על טיולים של עיתונאים במטוס הנשיאותי או בכנף ציון.

עם איכות ואמינות הכתיבה שלהם, הם יכולים לעשות את זה גם מהמשרד. גם ככה חלק גדול נראה כאילו הועתק מכתבות בחו"ל. 

לפני 14 דקות, Supertigre כתב:

קשקוש בלבוש. המכה לחזיבאללה הייתה אך ורק של חיל האוויר שלא הייתה לו שום בעיה לעשות את הכל הרבה יותר מוקדם. 

כן?   ישבת בבור של חיל האוויר, על סמך זה אתה קובע שלא הייתה בעיה?

להזכירך, הפעולה הקרקעית החלה לאחר מבצע הביפרים (ועוד לא מעט פעולות קרקעיות, כולל פשיטות ואיסוף מודיעין), וכך גם חיסול נסראללה. 

עם כל הכבוד לחיל האוויר, רצועת הבטחון שנתפסה בלבנון בוצעה בסופו של דבר על ידי לוחמים על הקרקע, אחרי חודשיים של לחימה עצימה, כשחלק גדול מאותן יחידות היה עסוק עד אז בלחימה בעזה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 31 דקות, mikyl כתב:

היום אחרי 12 בצהריים נראה אם למילה של טראמפ יש ערך כל שהוא או שזה בלה בלה בלה הרגיל שכבר נרמלנו.

טראמפ? זה הכל עלינו.

הוא אמר שמבחינתו זה החלטה של ישראל איך להגיב להפרות. ישראל כרגיל מחליטה שלא להחליט וזורמת עם מה שקורה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

בלי קשר לטראמפ, אני לא מבין למה צריך לשלם על טיולים של עיתונאים במטוס הנשיאותי או בכנף ציון.

עם איכות ואמינות הכתיבה שלהם, הם יכולים לעשות את זה גם מהמשרד. גם ככה חלק גדול נראה כאילו הועתק מכתבות בחו"ל. 

כי המטוס הוא מטעם משלמי המיסים, לא מטעם הנשיא/ראש הממשלה. והוא מספיק גדול לקחת עוד אנשים פרט לראש המדינה והאגו שלו.

פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

גם ככה חלק גדול נראה כאילו הועתק מכתבות בחו"ל. 

כן.. מ AP...

לפחות  פעם אחת הסכמתי קצת עם DJ VANCE כשהוא טען אתמול שדמוקרטיה שאפשר להפיל עם כמה טיקטוקים היא דמוקרטיה חלשה. הבעיה היא שמסתבר שאת רובן אפשר להפיל עם כמה טיקטוקים

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, garicho כתב:

כי המטוס הוא מטעם משלמי המיסים, לא מטעם הנשיא/ראש הממשלה. והוא מספיק גדול לקחת עוד אנשים פרט לראש המדינה והאגו שלו.

בדיוק, מטעם משלמי מיסים. אני לא אמור לשלם על טיולים של עיתונאים סוג ז'.

זה שהוא גדול יופי, התחת שלהם על המטוס עדיין צורך עוד דלק (ואולי אוכל ועוד הוצאות).

פורסם
לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

כמו שכתב גריצו, זו מטוס של המדינה והטיסה היא מטעם המדינה. מעבר לזה עיתונאים משלמים עבור הטיסה בכנף ציון, כ550 דולר לכיוון. מניח שזה נכון גם לאיירפורס 1.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, garicho כתב:

ומדוע שלא יקח אותי איתו?

אהה, מעיתונאים הטסים במטוס הנשיאותי/מדינתי/ממשלתי מצופה לפרגן מעט לראש המדינה.

מגוף מדיה ללא משוא פנים (😆) מצופה לממן טיסת כתביו בטיסה מסחרית.

עבורי עצם הצטרפות לטיסה במטוס הנ״ל עלולה לרמז על קשר לא בריא בין עיתונות לשילטון - די דומה לכתב רכב המסקר השקת מכונית בחו״ל כ׳אורח׳ היבואן/יצרן - יתכן ומדובר בצעד תמים לחלוטין, אך אי אפשר להתעלם מהריח.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 1 דקה, waterman כתב:

מגוף מדיה ללא משוא פנים (😆) מצופה לממן טיסת כתביו בטיסה מסחרית.

כמו שאכן קורה.

image.thumb.png.e6cbc7aa4787d1712838817595f77cc6.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, waterman כתב:

אהה, מעיתונאים הטסים במטוס הנשיאותי/מדינתי/ממשלתי מצופה לפרגן מעט לראש המדינה.

למה?

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

כמו שכתב גריצו, זו מטוס של המדינה והטיסה היא מטעם המדינה. מעבר לזה עיתונאים משלמים עבור הטיסה בכנף ציון, כ550 דולר לכיוון. מניח שזה נכון גם לאיירפורס 1.

אתה צודק. לפי לשכת ראש הממשלה, הם אכן משלמים את העלות היחסית לשם כיסוי ההוצאות בלבד.

רק שזה עדיין לא עונה על השאלה למה הם צריכים לטוס במטוס שממומן מכספי משלמי המיסים, ולמה מטוס ראש הממשלה הופך לאוטובוס מעופף, בלי קשר לזהות ראש הממשלה.

פורסם

כדי שיוכלו לדווח על הנעשה עם הנשיא. 

מדובר גם על גופים שנבחרים בקפידה ובכמות מאוד מאוד מצומצמת.

אבל זה הרי לא משנה לפופוליזם פה. 

לפני 21 דקות, פינדר כתב:

כמו שאכן קורה.

לא בארהב לפי מה שאני מבין.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

בינתיים הנשיא זרק את AP מהבית הלבן ומהמטוס הנשיאותי כי הם לא מוכנים לקרוא למפרץ מקסיקו ״מפרץ אמריקה״. מענין מתי יגלו לטראמפ שגם אמריקה קרויה על שם איטלקי…

לשאלתך ׳למה?׳ נראה לי שכבר ענית לעצמך מקודם.

מי שלא מיישר קו עם ראש המדינה, עשוי למצא עצמו מצטופף בתור לעלייה למטוס עם פשוטי העם.

וזו בדיוק הסיבה שתומכי חופש הביטוי, השקיפות והעיתונות החופשית - צריכים להתנגד להצטרפות עיתונאים לטיסה מדינתית.

ונא לא להשוות למסיבת עיתונאים, אין קשר

פורסם
לפני 27 דקות, gadik6 כתב:

רק שזה עדיין לא עונה על השאלה למה הם צריכים לטוס במטוס שממומן מכספי משלמי המיסים, ולמה מטוס ראש הממשלה הופך לאוטובוס מעופף, בלי קשר לזהות ראש הממשלה.

הטיעון על המימון מיותר, כי כבר הסכמנו שהם משלמים.

שוב, זו לא נסיעה פרטית ותקשורת היא חלק בלתי נפרד מכל דמוקרטיה כיום. מעבר לזה ראש הממשלה נמצא בתפקיד גם על הטיסה ואם אני לא טועה הוא גם מקיים תדרוכים לתקשורת מדי פעם, בזמן הטיסה, אם יש אירועים מיוחדים.

לפני 24 דקות, David32 כתב:

לא בארהב לפי מה שאני מבין

אין לי מושג מה קורה שם וגם לא מכיר את פרטי הסיפור עם AP.

אם ראש הממשלה הישראלי  ינסה להעיף גוף תקשורת מהמטוס רק כי הדיווחים שלו לא מוצאים חן בעיניו, בית המשפט יכול לכפות  עליו לשנות את זה. בינתיים. כל עוד לא הצליחו להשתלט עליו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

הטיעון על המימון מיותר, כי כבר הסכמנו שהם משלמים

ממש לא.

אם ידוע לך על כרטיס טיסה ב-550$ בכוון אחד לארה״ב - אשמח לשמוע.

על פניו מדובר בסיבסוד ממשלתי.

יתכבדו הנוסעים או מעסיקיהם לשלם מחיר מקביל בטיסה מסחרית עבור טיסה במטוס הממשלתי, במקום להיות תלויים (לכאורה כמובן) בגחמותיו של מקבל ההחלטות.

פורסם

אני מתחיל להבין את הציטוט בחתימה.

לפי איזה חברה היית רוצה שהם ישלמו? אל על, לופטהנזה או איזי ג׳ט?

גופי תקשורת ששולחים עשרה עיתונאים מקבלים כרטיס חינם?

• תוכן חדש...