Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

גם ארה"ב לא ממש התערבה עד 1941. מה הקשר?

ארה"ב שלחה נשק ואספקה לבריטניה גם לפני.
ארה"ב לא חתמה על ברית עם הנאצים.

"נמר של נייר"?
אתה סותר את עצמך.
מצד אחד אומר שרוסיה פלשה לאוקראינה כי זו חששה מהצטרפות שלה לנאט"ו.
מצד שני אומר שזה נמר של נייר.
נו תחליט...
בעצם אתה לא צריך להחליט, פוטין החליט שנאט"ו זו סכנה והנה יש שתי מדינות חדשות שגובלות ברוסיה שהן חלק מנאט"ו, אז מבחינת פוטין מצבה הבטחוני של רוסיה הורע, מה זה משנה מה גדי חושב?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 18 דקות, farkash7 כתב:

"נמר של נייר"?
אתה סותר את עצמך.
מצד אחד אומר שרוסיה פלשה לאוקראינה כי זו חששה מהצטרפות שלה לנאט"ו.
מצד שני אומר שזה נמר של נייר.
נו תחליט...

תבדיל בין מה רוסיה או פוטין חושבים לבין מה שאני טוען על נאט"ו. 

אני לא חושב שהצטרפות לנאט"ו זה סיבה לפלישה, אלא זה תירוץ בשביל הרוסים.

אני גם לא חושב שהרוסים באמת חוששים מנאט"ו, אבל מצד שני הם לא מוכנים לכך שאוקראינה תצטרף לנאט"ו, בין אם בגלל שהם רואים בה חלק מרוסיה ובין אם בגלל המנטליות הרוסית (נאט"ו לא ישבו לי על הגבול האוקראיני).

דבר שני, אולי הייתי צריך לסייג את עצמי - נמר של נייר, פרט לארה"ב. כלומר, בלי ארה"ב, נאט"ו לא שווה הרבה.

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

איזה דבר רוסיה תרמה לעולם? נסה להיזכר? מדינה עם הסטוריה של מאות שנים לא תרמה כלום לעולם פרט לקומוניזים,

עם כמה שאני מתעב את רוסיה ופוטין הגנגסטר לכתוב משהו כזה לא עוזר. הם תרמו רבות לאומנות, ספרות, ארכיטקטורה, מדע וכ״ו. מטולסטוי לדוסטויבסקי, ממנדלייב לקורוליוב. 

פורסם
לפני 20 דקות, garicho כתב:

עם כמה שאני מתעב את רוסיה ופוטין הגנגסטר לכתוב משהו כזה לא עוזר. הם תרמו רבות לאומנות, ספרות, ארכיטקטורה, מדע וכ״ו. מטולסטוי לדוסטויבסקי, ממנדלייב לקורוליוב. 

בדיוק. פושקין, יסנין, פסטרנק (שהיה יהודי אגב), זו רק רשימה קטנה של "רוסים" שתרמו לעולם ב-200 השנים האחרונות.

שלא לדבר על המדענים, החוקרים, הרופאים ועוד, שחיו ברוסיה בחלק השני של המאה ה-20 (כשעוד הייתה ברית המועצות), ושלמזלנו עשרות אלפים מהם הגיעו לישראל, ותרמו תרומה עצומה למדינה ולהפיכתה למעצמה.

פורסם
לפני שעתיים, Supertigre כתב:

מה כל כך בסדר בו? מאות אלפי החיילים שנהרגו? הציוד הצבאי הנחות שלה? למעט נשק גרעיני, הצבא הרוסי התגלה כנמר של נייר, רק הכמות עומדת לו אך מעבר לכך זה צבא כושל וכך כולם רואים אותו. 

צבא כושל אבל השתלט על שטח מאוד גדול.

הדרך היחידה להרחיק את רוסיה זה בעזרת כוח, ואת זה אין לאוקראינה. כדי שזה יקרה גרמניה, צרפת, בריטניה ושאר מדינות אירופה צריכות לשלוח טנקים, חיילים ומטוסים לשדה הקרב. קצת טילים פה ושם לא עוזרים לנצח במלחמה, רק להאריך אותה.

אז מדינות אירופה פוחדות ממלחמה ושותקות, לכן המצב של רוסיה בסדר גמור. אין נגדם אף כוח שיהיה מוכן להילחם.

וגם האוקראינים לא היו נלחמים אם רוסיה לא הייתה תוקפת.

מזכיר את חמאס אפשר להגיד.

פורסם (נערך)

המצב של רוסיה ממש גרוע.

"מעצמה" שלא הצליחה להתמודד עם מדינה כמו אוקראינה..

זה כמו שארהב לא תצליח להשתלט על מקסיקו.

בזמן שיש לה עוד בסיסים ונקודות השפעה כמעט בכל פינה בעולם.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני 4 דקות, Lior_Django כתב:

המצב של רוסיה ממש גרוע.

"מעצמה" שלא הצליחה להתמודד עם מדינה כמו אוקראינה..

זה כמו שארהב לא תצליח להשתלט על מקסיקו.

בזמן שיש לה עוד בסיסים ונקודות השפעה כמעט בכל פינה בעולם.

אבל זה לא נכון.

אוקראינה חיה על הסיוע חוץ הרבה יותר מאשר רוסיה. אם ארצות הברית סוגרת את השאלטר, הם בבעיה קשה.

שוב, כמו חמאס - אם ישראל סוגרת את מעבר הדלק לרצועה (עזוב אוכל, רק דלק), הדרך לעצירת הלחימה וכניעה של חמאס מאוד מהירה.

פורסם (נערך)

ואם סין איראן וצפון קוריאה סוגרות את השאלטר?
למען השם הרוסים השתמשו בחיילים צפון קוריאנים! חיילים!
בלי האיראנים לא היו להם קטבמ"ים.
בלי הצפון קוריאנים אולי היה להם מחסור בפגזים.
בלי הסינים מפעלי הנשק שלהם כבר היו מושבתים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

פארקש, אתה פשוט טועה בכול כך הרבה דברים. 

אני גם חושב שזה בתמימות כי זה מה שהאכילו אותך.

אף טענה לא נכונה. אפשר להעביר את זה לשירשור רוסיה-אוקראינה.

ולמי שהופך את אוקראינה למדינה חלשה - אתם גם טועים ובגדול.

בכלליות ניכר שאף אחד לא רוצה להשקיע קצת לראות מה קורה לעשות ממוצע להבין ששדה הקרב הוא לא כמו שאתה מדמיינים. 

כול הסיפורי הצלחות של המערב מול עיראקים לא רלוונטיים פה בכלל. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המלחמה הזאת הגיעה למצב ששני הצדדים יוצאים מפסידים וטראמפ בסך הכל רוצה לשים סוף לזה.

ניצחון מזהיר לא יהיה פה לאף צד. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 47 דקות, Supertigre כתב:

שרוסיה רוכשת מלט"ים מאיראן? 

לא נכון. זה היה נכון לתקופה מאוד קצרה. בהתחלה. עכשיו יש להם מספר מפעלים שמייצרים את זה בתוך המדינה, כולל שיפורים, כולל דגמים להטעיה.

יותר מזה, לא היו טילים איראניים כמו שהפחידו אותנו, לא היו טילים צפון קוריאנים. פשוט לא היה.

לגבי החיילים, היו בכמות מאוד מאוד קטנה - בטח ובטח ביחס לגודל הסכסוך -  ומוגבלת. כול כך קטנה, שהשיא היה שטענו שתפסו איזה שניים. כול מלוכסן הפך להיות צפון קוריאני. כמות הפרופוגנדה סביבם הייתה מטורפת, החלט מפורנו, על התאבדויות ומה לא. אחר כך הם נעלמו, אחר כך כשהיה צריך לתרץ הפסדי שטח בקורסק הם חזרו שוב, עכשיו הם שוב נעלמו.

לא כזה פשוט, וכן היה דיון קצר בנושא בשירשור הייעודי.

בתאריך 17.2.2025 בשעה 20:48, DareDevil כתב:

הלוואי שזה היה לא נכון, יש אפילו טבלה 🙂

ווווו, WIRED עשו כתבה בה ריפרנסו ל:

https://oig.ssa.gov/assets/uploads/a-06-21-51022.pdf

בקיצור, זה נושא ידוע (כול מי שלא רשום כ מת למרות שהוא כן), בדקו והם לא מקבלים סנט, בהמלצות רשום שממליצים לתקן את זה על ידי הצלבות ואלגוריתמים.

זה שלא עשו את זה זאת בעיה, אבל מה זה מינורית לעומת הטענה של מאסק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, David32 כתב:

לא נכון. זה היה נכון לתקופה מאוד קצרה. בהתחלה. עכשיו יש להם מספר מפעלים שמייצרים את זה בתוך המדינה, כולל שיפורים, כולל דגמים להטעיה.

ממש לא נכון, זה פשוט שקר ותעמולה רוסית שאתה אוכל אותה לארוחת בוקר. 

רק למה בכלל היו חיילים מצפון קוריאה? לתפאורה? למה?!

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • תוכן חדש...