Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

When Gödel was studying to take his American citizenship test in 1947, he came across what he described as an "inner contradiction" in the U.S. Constitution. At the time, he was at the Institute for Advanced Study in Princeton, New Jersey, where he was good friends with Albert Einstein and Oskar Morgenstern. Gödel told Morgenstern about the flaw in the constitution, which, he said, would allow the United States to legally become a fascist state. Morgenstern tried to convince Gödel that this was very unlikely to happen, but Gödel remained very concerned about it. He was an Austrian by birth and, having lived through the 1933 coup d'étatand escaped from Nazi Germany after the Anschluss, had reason to be concerned about living in a fascist dictatorship. Morgenstern had a number of discussions with Gödel about his concerns and told Einstein about them.[2][3]

When the date of the examination came some months later, Gödel was being driven to the courthouse in Trenton, New Jersey, by Morgenstern and Einstein, who were to be his witnesses. Both had already taken the citizenship test and become naturalized United States citizens. At one point during the drive, Einstein, in the front seat, turned to Gödel in the back and – knowing about Gödel's concerns – asked, "Now, Gödel, are you reallywell prepared for this examination?" According to Morgenstern, Einstein's purpose in asking this was to rattle Gödel, whose reaction amused him.[2][3]

At the courthouse, witnesses would normally remain outside of the room during a citizenship examination, but because Einstein, a celebrity, was involved, and because the judge, Phillip Forman, had administered the oath of citizenship to Einstein, all three men were invited in. In the course of the examination, Forman asked Gödel what the government of Austria was, to which he replied: "It was a republic, but the constitution was such that it finally was changed into a dictatorship." The judge commented that this could not happen in the U.S., and Gödel responded, "Oh, yes, I can prove it"; but the judge declined to pursue the matter.[2][3][4]

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gödel's_Loophole

IMG_9752.thumb.jpeg.e3fe4688b7758369b941f3548dd82f18.jpeg

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מרוב שאנשים תקועים בקונספציה של טראמפ דיקטטור/לא יציב/לא טוב, הם כבר לא מסוגלים להבין הומור.

אולי הוא גס או לא "ממלכתי", אבל לפחות הוא בעל חוש הומור וחד. זאת להבדיל מהנשיא הקודם, שלקראת אמצע/סוף כהונתו לא ידע כנראה שהוא עוד נשיא.

אגב, המסרים של חלק מהמגיבים כאן שנגד טראמפ, תואמים כמעט אחד לאחד לכל מיני חשבונות פייסבוק עם שמות בערבית, שמספרים איך טראמפ יזרוק אותנו כמו את אוקראינה, איך טראמפ לא יצליח להעביר את תושבי עזה, שטראמפ דיקטטור ועוד ועוד. נקודה למחשבה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 20 דקות, gadik6 כתב:

המסרים של חלק מהמגיבים כאן שנגד טראמפ, תואמים כמעט אחד לאחד לכל מיני חשבונות פייסבוק עם שמות בערבית, שמספרים איך טראמפ יזרוק אותנו כמו את אוקראינה, איך טראמפ לא יצליח להעביר את תושבי עזה, שטראמפ דיקטטור ועוד ועוד. נקודה למחשבה.

והמסרים שלך עם חשבונות פרו רוסים פרו איראנים... 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

נכון, כי פרו איראנים הרי מתים על טראמפ. על הסנקציות, על האיומים בהפצצה ועוד.

כנ"ל לגבי "פרו-רוסים" - זה בורות שאנשים יונקים מהתקשורת, כאילו טראמפ "נכנע" לפוטין.

כמו הסיפור עם רוסיה-גייט בכהונה הראשונה, שהסתיים בערך בכלום.

טראמפ אומנם רוצה להגיע להידברות עם רוסיה, אבל עושה את זה מעמדה של כח.

Screenshot_20250220-100052_Samsung Internet.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה ברור שהוא מנסה לסיים את המלחמה הזאת באמצעות לחץ על הצד החלש וסבבה, נתעלם מהצחוקים שלו על הנשיא שלהם. אבל בן אדם, מי תקף את מי? מה המותקף אמור לעשות? לוותר על הכל בלי להילחם? באמת...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה השערה שלך.

בפוסט שהבאתי הוא מאיים על רוסיה, לא על אוקראינה.

אפשר רק לשער שהטון התקיף כלפי זלנסקי הוא תוצאה של חוסר שיתוף פעולה שלו, וכן דברים שהוא עצמו אמר.

עכשיו האם זה "הוגן"?   אולי לא, אבל מה האלטרנטיבה?   לתת לרוסיה להמשיך לטחון את אוקראינה?   בשלב הזה כבר אין מנצחים במלחמה, רק מפסידים, ואוקראינה מפסידה יותר כל יום.

אני מציע לחכות לפרטי העסקה לפני שקופצים למסקנות.

פורסם

לא הבנתי מה האיום שלו על רוסיה. שהוא יטיל מיסים על מה שרוסיה מוכרת לאמריקאים?

מה בדיוק הם מייבאים מרוסיה, אחרי כל הסנקציות הקיימות?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

מה המותקף אמור לעשות? לוותר על הכל בלי להילחם? באמת...

לפעמים כן! בהיסטוריה המקומית נלחמו פעם אחר פעם באשור/בבל כשלא היה שום סיכוי מלכתחילה, למרות אזהרות הנביאים ("תיכנעו ומלך בבל אמנם יכבוש אתכם אבל לא ישמיד"). באותן הזדמנויות כמובן שהנביאים הפכו מיד ל"אויבי העם" מטעם השלטון המקומי... שתמיד ניסה לברוח למצרים עם כישלון ההתקוממות... מוכר מאיפה שהוא.

ספציפית לגבי אוקראינה - אני לא יודע אם זה מה שנכון לעשות. פשוט לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני לא יודע.

מצד שני אני בטוח שיש אנשים מעבר לים שרואים את הסכסוך שלנו עם הערבים באותו אופן. מה אתם מתעקשים להישאר שם, תתנו להם את השטח ותחזרו לאירופה. יהיה שלום עולמי והדלק יהיה זול.

אם האוקראינים מוכנים למות על זה ומחזיקים מעמד שנים מול מדינה חזקה בהרבה, כנראה זה מספיק חשוב עבורם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 42 דקות, SlowRide כתב:

מה אתם מתעקשים להישאר שם, תתנו להם את השטח ותחזרו לאירופה. יהיה שלום עולמי והדלק יהיה זול.

ישנם כאלה באירופה וגם בפורום, גז יקר להם וקר בחורף. ברוסית אומרים "מי שאינו מאכיל את צבא שלו, סופו שיאכיל צבא זר".

פורסם
לפני 20 שעות, gadik6 כתב:

אגב, המסרים של חלק מהמגיבים כאן שנגד טראמפ, תואמים כמעט אחד לאחד לכל מיני חשבונות פייסבוק עם שמות בערבית, שמספרים איך טראמפ יזרוק אותנו כמו את אוקראינה, איך טראמפ לא יצליח להעביר את תושבי עזה, שטראמפ דיקטטור ועוד ועוד. נקודה למחשבה.

המסרים הכי חדים נגד המדיניות החדשה של טראמפ באוקראינה שקראתי, נכתבו ע"י אנשי ימין ישראלים, שרואים בטראמפ אגואיסט לא יציב.

הטרנספר כבר בוטל, אם לא שמעת. וויטקוף סיפר אתמול באיזה ראיון או שיחה שזה סתם רעיון שנזרק באוויר כדי לעורר דיון. העיקר שהורדוס כבר הכין מנהלת טרנספר.

על אגרת הגודש גם כבר כתבתי בעבר. 

חלק מהדברים אגב אפשר להסביר כמדיניות, שיכולה להיות אפילו הגיונית. נניח אני לא יודע אם לארה"ב יש אינטרס אמיתי להשקיע באוקראינה ככ הרבה כסף. הבעיה הקטנה שלנו היא שזה גם נכון לגבינו. אם כי פה אולי עוד יש הצדקה - בכל זאת, יש פה מרכזי פיתוח חשובים של חברות אמריקאיות וכו'. וגם מימלא לא ברור אם מה שמוביל את טראמפ זה משהו שאתה יכול להגדיר כ"הגיוני".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, יבגניפ כתב:

המסרים הכי חדים נגד המדיניות החדשה של טראמפ באוקראינה שקראתי, נכתבו ע"י אנשי ימין ישראלים, שרואים בטראמפ אגואיסט לא יציב.

אז הם לא פחות מטומטמים מהמגיבים מהשמאל, לצערי.

לפני 49 דקות, יבגניפ כתב:

הטרנספר כבר בוטל, אם לא שמעת. וויטקוף סיפר אתמול באיזה ראיון או שיחה שזה סתם רעיון שנזרק באוויר כדי לעורר דיון. העיקר שהורדוס כבר הכין מנהלת טרנספר.

לא, הוא לא. אם לסמוך על אתרי חדשות ישראלים, אז ההסתייגות היחידה היא שזה לא יהיה "בכפייה".

אגב, אחרי אתמול, אני גם בעד לבטל את הטרנספר. אוטובוסים ששוב התחילו לעוף באוויר, ובנס לא גרמו למגה פיגוע, עם עשרות או מאות הרוגים, או מפגן השמחה של תושבי עזה ה"בלתי מעורבים" במהלך החזרת הגופות, בדיוק כמו ב-7 באוקטובר, או העובדה שאחת הגופות היא לא של מי שהם הבטיחו, לכאורה.

צריך לחזור לעזה, לסגור להם את אספקת החשמל, האוכל והמים, ולהתחיל לכתוש אותם ללא הבחנה, עד שמצרים (או מדינה אחרת) יפתחו להם את הגבול או עד שלא ישארו שם סימני חיים. אחרי זה צריך לחזור על זה ביהודה ושומרון.

אלו פראי אדם, שבכל פעם שעולים אצלי קצת רחמים כלפיהם וכלפי המצב שלהם, הם מצליחים להתעלות על עצמם ועל מידת האכזריות וחוסר אנושיות שלהם.

פורסם
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

ז הם לא פחות מטומטמים מהמגיבים מהשמאל, לצערי

לא, הם לא מטומטמים. יש להם פשוט יושר אינטלקטואלי בסיסי. נדיר גם בימין וגם בשמאל, ובכל זאת, קיים לפעמים.

לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

הוא לא. אם לסמוך על אתרי חדשות ישראלים, אז ההסתייגות היחידה היא שזה לא יהיה "בכפייה".

זה נגמר לפני שזה התחיל גדי. מצטער לאכזב אותך. וזה היה ברור גם דקה אחרי הנאום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

המצב באוקראינה ובישראל, וכן היחסים בין שתי המדינות לארה"ב, שונים בכל כך הרבה פרמטרים, שלא צריך "יושר אינטלקטואלי" כדי להבין את זה.

שלא לדבר על ההבדל בהשקפות העולם של חברי ה"מעגל" הקרוב של טראמפ ביחס לשתי המדינות (מאוד חיובית, שלא לומר "משיחית" כלפי ישראל, וסוג של נייטראלית כלפי זלנסקי והממשל שלו).

בשורה התחתונה, המדיניות של טראמפ כלפי אוקראינה לא קשורה ואי אפשר להשליך ממנה על המדיניות הנוכחית או העתידית שלו כלפי ישראל.

לעניין הטרנספר - נחיה ונראה.

פורסם

ומה לגבי טייוואן?

אם אני אזרח שם, עושה הכל בשביל לברוח. כי אם סין תחליט לכבוש אותם, טראמפ לא הבן אדם שימנע את זה.

ועדיין לא הבנתי מה האיום של טראמפ על רוסיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...