Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תגיד, אתה במקרה מרכיב משקפיים? יש לך בעיות שכיחה? רשימה של מעשים  של ביידן? מי החזיק אותך בחיים במשך שנה אחרונה? מי שלך ח"א וחיל הים אמריקאים להגן עליך? סוללות THAAD? קרוב ל-20 מיליארד דולר שחברים שלך התנגדו להבערתם? אתה משווה הכל זה עם בלה בלה בלה של טראמפ שהזכרת, שערי הגהנום וקזינו בעזה? D9? משלוח 1 של פצצות? אתה משלם עליהם בכסף שקיבלת מביידן. כמו שכתבתי Show me the money.

על הז&ן שלי דמוקרטים ורפובליקנים גם יחד, זה עניינם פנימי של האמריקאים. בקשר לפשיסטים צדקת, זה לא סוד שנאו נאצים בארה"ב תומכים בטראמפ, שיד ימינו תומך בנאו נאצים בגרמניה וקורא לשכוח מפשעים של אבותיהם. וזה לא סוד שסגנו של טראמפ תומך בו. אבל נראה לי שלך הכל זה לא מפריע ואני לא מתפלא.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 1
פורסם

רשימה מכובדת. הנה עוד כמה "הישגים" של הממשל שלו:

*הוריד סנקציות על איראן, הפשיר להם מיליארדי דולרים, הנהיג מדיניות חוץ רופסת/שגויה, שתרמה להתחזקות משמרות המהפכה, ובסופו של דבר, הביאה כנראה, בעקיפין, גם ל-7 באוקטובר.

*חירבן את היחסים עם סעודיה, ואז רץ להתחנן ששוב יהיו חברים שלו (שוב, קשור בעקיפין לדינמיקה באזור - יחסים רעים של ארה"ב וסעודיה אומר פחות סיכוי להסדרה מול ישראל).

*מנע מאיתנו לצאת למתקפה על חיזבאללה, מצד שני לא מנע מחיזבאללה לתקוף אותנו במשך קרוב לשנה.

*התנגד/עיכב כניסה לרפיח, ועוד בדרך אסר עלינו להיכנס לחיפה.

*הטיל סנקציות על מתנחלים, בלי לבדוק לעומק (למשל, אזרחים אמריקאים שהוטלו עליהם סנקציות, למרות שהם "פטורים" מכך), ובאותה העת הסיר סנקציות על גופים או ארגונים פלשתיניים שאינם בדיוק "שוחרי שלום".

להמשיך?

ונאו נאצים תומכים בטראמפ?   בינתיים מי ששורף דגלי ישראל (וארה"ב), תוקף סטודנטים יהודיים, קורא להשמדה של ישראל ועוד ועוד זה לא נאו נאצים, זה מצביעי הדמוקרטים וחבריהם.

אז תודה באמת לביידן, שהמדיניות הרופסת של הממשל שלו הביאה עלינו כנראה את ה-7 באוקטובר, תודה שאחרי זה הוא שולח לנו מלא פצצות, מה שהיה ככל הנראה קורה גם עם כל נשיא אחר (בוש, אובמה, קלינטון, טראמפ וכדומה) באותו מצב.

בכהונת טראמפ, בינתיים, לא היה צריך לשלוח כל כך הרבה פצצות כי לא היינו צריכים להילחם על החיים שלנו במהלך כהונתו.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 51 דקות, mikyl כתב:

תגיד, אתה במקרה מרכיב משקפיים? יש לך בעיות שכיחה? רשימה של מעשים  של ביידן? מי החזיק אותך בחיים במשך שנה אחרונה? מי שלך ח"א וחיל הים אמריקאים להגן עליך? סוללות THAAD? קרוב ל-20 מיליארד דולר שחברים שלך התנגדו להבערתם? אתה משווה הכל זה עם בלה בלה בלה של טראמפ שהזכרת, שערי הגהנום וקזינו בעזה? D9? משלוח 1 של פצצות? אתה משלם עליהם בכסף שקיבלת מביידן. כמו שכתבתי Show me the money.

על הז&ן שלי דמוקרטים ורפובליקנים גם יחד, זה עניינם פנימי של האמריקאים. בקשר לפשיסטים צדקת, זה לא סוד שנאו נאצים בארה"ב תומכים בטראמפ, שיד ימינו תומך בנאו נאצים בגרמניה וקורא לשכוח מפשעים של אבותיהם. וזה לא סוד שסגנו של טראמפ תומך בו. אבל נראה לי שלך הכל זה לא מפריע ואני לא מתפלא.

והנה הוכחה בלייב.

ביידן מעביר כסף - תגיד תודהה.

טראמפ מי כסף - מי הוא בכלל תראה כסף יא אפס.

אולי תחשוב על זה שעם טראמפ לא היית צריך את כל זה? אולי טראמפ ורוביו *לא* היו מתעקשים על דלק לרצועת עזה? 

אולי לא היית צריך סוללות טילים כי אחרי ההתקפה הראשונה של איראן מתקני הגרעין והנפט היו עולים באש?

וקח עוד משהו:

להזכירך, הלחץ הזה מגיע אחרי שישראל השאירה 5 מוצבים *בתוך לבנון*.

עזוב גבר אתה לא מחובר למציאות

Screenshot_20250227_092115_Telegram.jpg

לפני 28 דקות, gadik6 כתב:

ונאו נאצים תומכים בטראמפ?   בינתיים מי ששורף דגלי ישראל (וארה"ב), תוקף סטודנטים יהודיים, קורא להשמדה של ישראל ועוד ועוד זה לא נאו נאצים, זה מצביעי הדמוקרטים וחבריהם.

https://www.ynet.co.il/news/article/hyfyopt5jx#autoplay

בדוק הם תומכי טראמפ.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

והנה דוגמה, כי נראה שלחברנו כאן יש בעיות זכרון:

https://www.maariv.co.il/news/military/article-1101640

קודם מתנגדים (ממשל ביידן), אחרי זה מאיימים, אחרי זה מחרטטים, ובסוף עוד מנסים לקחת "קרדיט" על ההצלחה.

ככה מתנהגים חברים?

https://www.mako.co.il/news-military/2024_q2/Article-d6a504e097b5f81027.htm

אבל העיקר טראמפ זה "בלה בלה".

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

רשימה מכובדת. הנה עוד כמה "הישגים" של הממשל שלו:

*הוריד סנקציות על איראן, הפשיר להם מיליארדי דולרים, הנהיג מדיניות חוץ רופסת/שגויה, שתרמה להתחזקות משמרות המהפכה, ובסופו של דבר, הביאה כנראה, בעקיפין, גם ל-7 באוקטובר.

*חירבן את היחסים עם סעודיה, ואז רץ להתחנן ששוב יהיו חברים שלו (שוב, קשור בעקיפין לדינמיקה באזור - יחסים רעים של ארה"ב וסעודיה אומר פחות סיכוי להסדרה מול ישראל).

*מנע מאיתנו לצאת למתקפה על חיזבאללה, מצד שני לא מנע מחיזבאללה לתקוף אותנו במשך קרוב לשנה.

*התנגד/עיכב כניסה לרפיח, ועוד בדרך אסר עלינו להיכנס לחיפה.

*הטיל סנקציות על מתנחלים, בלי לבדוק לעומק (למשל, אזרחים אמריקאים שהוטלו עליהם סנקציות, למרות שהם "פטורים" מכך), ובאותה העת הסיר סנקציות על גופים או ארגונים פלשתיניים שאינם בדיוק "שוחרי שלום".

להמשיך?

בלה בלה בלה כמו הטראמפ עצמו. היום כבר ידוע שדווקא בקדנציה של טראמפ איראן עשתה קפיצה הכי משמעותית לפצצת גרעין בגלל הסרת הפיקוח.

סעודיה? מה לעשות, רצח עיתונאים מתנגדי משטר לא אצל כולם עובר חלק בגרון. אבל ברור שאצל תומכי פוטין כמוך וחבריו כמו טראמפ זה בסדר גמור.

חיזבאללה? טעית בכתובת. שמעת מה אמר לגלנט ביבי מלך ישראל?   

לפני שעה, gadik6 כתב:

זאת אומרת נאו נאצים זה בסדר גמור? כמו שאמר טראמפ "יש שם גם אנשים טובים"? בעצם למה אני מתפלא כאשר שומע את זה מתומך פוטין חברו הקרוב של טראמפ. 

לפני שעה, gadik6 כתב:

בכהונת טראמפ, בינתיים, לא היה צריך לשלוח כל כך הרבה פצצות כי לא היינו צריכים להילחם על החיים שלנו במהלך כהונתו.

🤣🤣🤣🤣🤣

אתה עדיין מחכה לשערי הגהנום? או שכבר הכנת קרם שיזוף וכסף לקזינו?

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

והנה הוכחה בלייב.

ביידן מעביר כסף - תגיד תודהה.

טראמפ מי כסף - מי הוא בכלל תראה כסף יא אפס.

אולי תחשוב על זה שעם טראמפ לא היית צריך את כל זה? אולי טראמפ ורוביו *לא* היו מתעקשים על דלק לרצועת עזה? 

אולי לא היית צריך סוללות טילים כי אחרי ההתקפה הראשונה של איראן מתקני הגרעין והנפט היו עולים באש?

גם אתה מחכה לשערי הגהנום? לא מתפלא שהצבעת לבן גביר.

לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

עזוב, קח את זה:

Screenshot_20250227_104842_Telegram.jpg

בן גביר לא הספיק לך? אתה עדיין מאמין לשופר של ביבי? ישנו חוק הפיקוח על ייצוא נשק (Arms Export Control Act - AECA) שמסדיר את המעקב על השימוש בנשק אמריקאי שנמכר למדינות זרות ומגביל את השימוש בו.

פורסם
לפני 4 דקות, mikyl כתב:

היום כבר ידוע שדווקא בקדנציה של טראמפ איראן עשתה קפיצה הכי משמעותית לפצצת גרעין בגלל הסרת הפיקוח.

ידוע?!

לפני 4 דקות, mikyl כתב:

כמו שאמר טראמפ "יש שם גם אנשים טובים"?

הוא לא אמר את זה.

לפני 5 דקות, mikyl כתב:

אתה עדיין מאמין לשופר של ביבי?

לכנות פרשן מהשורה הראשונה, כמו סגל, "שופר", זה להשתמש בשפה ביביסטית כדי לפסול מבלי להתייחס לתוכן.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 33 דקות, mikyl כתב:

בלה בלה בלה כמו הטראמפ עצמו. היום כבר ידוע שדווקא בקדנציה של טראמפ איראן עשתה קפיצה הכי משמעותית לפצצת גרעין בגלל הסרת הפיקוח.

סעודיה? מה לעשות, רצח עיתונאים מתנגדי משטר לא אצל כולם עובר חלק בגרון. אבל ברור שאצל תומכי פוטין כמוך וחבריו כמו טראמפ זה בסדר גמור.

חיזבאללה? טעית בכתובת. שמעת מה אמר לגלנט ביבי מלך ישראל?   

זאת אומרת נאו נאצים זה בסדר גמור? כמו שאמר טראמפ "יש שם גם אנשים טובים"? בעצם למה אני מתפלא כאשר שומע את זה מתומך פוטין חברו הקרוב של טראמפ. 

🤣🤣🤣🤣🤣

גם אתה מחכה לשערי הגהנום? לא מתפלא שהצבעת לבן גביר.

בן גביר לא הספיק לך? אתה עדיין מאמין לשופר של ביבי? ישנו חוק הפיקוח על ייצוא נשק (Arms Export Control Act - AECA) שמסדיר את המעקב על השימוש בנשק אמריקאי שנמכר למדינות זרות ומגביל את השימוש בו.

בינתיים אתה מתחמק מתשובות כשקיבלת הוכחות.

פורסם
לפני 33 דקות, mikyl כתב:

לא, זה לא ידוע. אתה שוב כותב שטויות שלא מגובות בעובדות. 

וגם איזה "פיקוח" בדיוק?   זה כמו הפיקוח של כח האו"ם בלבנון, שלא רק שלא עצר את התחמשות חיזבאללה, אלא אף סייע לו, לכאורה. לא שווה את הנייר עליו הוא כתוב.

לפני 33 דקות, mikyl כתב:

סעודיה? מה לעשות, רצח עיתונאים מתנגדי משטר לא אצל כולם עובר חלק בגרון. 

עובר או לא עובר, ביידן טס אליהם להתפייס, אחרי שתקף אותם, רק שעל הדרך הוא גרם להם להתקרב לאיראן. ממש הישג. 

ובוא נבטל אז את הסכם השלום עם מצרים, עם ירדן, ואת ההסכמים עם הרשות הפלשתינית. הרי כולם זה דיקטטורות ללא זכויות אדם.

לפני 33 דקות, mikyl כתב:

שוב, לא נכון. טראמפ לא אמר את זה בהקשר שאתה מנסה להציג.

שנית, נאו נאצים זה לא טוב, אבל זאת לא הייתה הטענה שלי. הטענה היא שאצל הדמוקרטים, השוליים גרועים לא פחות, אולי אף יותר, באנטישמיות וביחס העוין כלפי ישראל והיהודים.

כל ההודעות שלך זה אותו פורמט - אין מה להגיב לגופו של כתוב, אז עובר לגופו של כותב.

אם אני תומך פוטין אז אתה מה, ליצן כמו זלנסקי, או מבולבל כמו ביידן?

פורסם

אין ספק שממשל טראפ מכיל פחות מתנגדים לישראל או למדיניות שלה לעומת הממשל הדמוקרטי כך שמהבחינה הזו יש כאן משהו חיובי. זה שיש כאן אנשים שטוענים שביידן הוא בכלל שונא ישראל, זה קשקוש מוחלט, האיש הזה אוהב את ישראל יותר מביבי ורוב הביביסטים. אבל כן, עוטפים אותו פה ושם אנשים שהם לא ידידותיים במיוחד לישראל וצריך גם לזכור שלא מעט דברים היו לקראת תקופת בחירות שאין ספק שהייתה חלק מהשיקולים. 

פורסם
לפני 40 דקות, mikyl כתב:

הגיונית. איך "פיקוח" בכאילו מנע מאיראן קפיצה משמעותית?

לפני 42 דקות, mikyl כתב:

בסופו של דבר אתה יכול להוביל את הפרה (נתניהו) לשוקת אתה לא יכול להכריח אותה לשתות. 

אמנם ביידן נתן סיוע כספי אבל מצד שני גם לחמאס הוא נתן סיוע ככה שזה מתקזז. 

טראמפ נותן סיוע לישראל ומצד שני לא דוחק בנו לתת להם סיוע

פורסם

אני בספק אם טראמפ לא יאפשר הכנסת מזון וכו' לעזה אם הלחימה תתחדש, בסופו של דבר זה אומר שצריך לדחוף את התושבים שם לסיני, לתקופת הלחימה לפחות, וכמובן שיש לזה משמעויות מול מצרים. יש גם פתרונות יצירתיים אחרים אבל... 

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

לכנות פרשן מהשורה הראשונה, כמו סגל, "שופר",

אולי פעם הוא היה פרשן בכיר.

כבר שנתיים לפחות שהוא מפרשן לפי האינטרסים של לשכת ראש המשפחה ושל השאיפות הימניות דתיות שלו עצמו.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, falou כתב:

ידוע?!

או קי, יש אומרים. בדיוק כמו שיש אומרים שהסרת סנקציות עזרה לאיראן להתקדם לפצצה יותר מהסרת פיקוח.

לפני שעתיים, falou כתב:

הוא לא אמר את זה.

כן אמר. שמעתי וראיתי. "היו אנשים טובים בשני צדי המתרס". מצד אחד של מתרס היו נאו נאצים.

לפני שעתיים, falou כתב:

לכנות פרשן מהשורה הראשונה, כמו סגל, "שופר", זה להשתמש בשפה ביביסטית כדי לפסול מבלי להתייחס לתוכן.

התייחסתי לתוכן. והוא כן שופרת של משפחת המלוכה. רק שהוא לא טיפש ותמיד עושה את זה בצורה מעודנת. ראיתי אותו מלא פעמים בערוץ 12.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

בינתיים אתה מתחמק מתשובות כשקיבלת הוכחות.

קיבלת 20 מיליארד תשובות עם הרבה תוספות. 

איזה הוכחות? בלה בלה בלה ירושלים ואם לסבתא היו גלגלים? 

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

לא, זה לא ידוע. אתה שוב כותב שטויות שלא מגובות בעובדות. 

בלכתוב שטויות לא מגובות בעובדות אתה המלך. קשה להתחרות איתך.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

שוב, לא נכון. טראמפ לא אמר את זה בהקשר שאתה מנסה להציג.

אמר. חד וחלק. ראיתי ושמעתי. וכל פעם שביקשו ממנו לגנות את הנאו נאצים התחמק. וזה ברור כי הם חלק מהבייס שלו.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

שנית, נאו נאצים זה לא טוב, אבל זאת לא הייתה הטענה שלי. הטענה היא שאצל הדמוקרטים, השוליים גרועים לא פחות, אולי אף יותר, באנטישמיות וביחס העוין כלפי ישראל והיהודים.

מה אתה כל הזמן בורח לדמוקרטים? כבר אמרתי שהם ביחד עם רפובליקנים על ז&ן שלי. אנחנו כרגע מדברים על טראמפ.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

כל ההודעות שלך זה אותו פורמט - אין מה להגיב לגופו של כתוב, אז עובר לגופו של כותב.

אם אני תומך פוטין אז אתה מה, ליצן כמו זלנסקי, או מבולבל כמו ביידן?

תמיד מגיב לגופו של כתוב, אבל לפעמים גם של כותב כי אי אפשר להפריד. זלנסקי לא ליצן (עוד ביטוי מתעמולה רוסית) ואני לא מעתיק כאן את הודעות של ביידן כמו שאתה מעתיק את כל החומר מערוצי תעמולה רוסית. עד כדי כך שלפעמים אני שואל את עצמי האם אתה מקבל דף מסרים, זה הובי או עבודה?

לפני שעה, עדי-אל כתב:

אמנם ביידן נתן סיוע כספי אבל מצד שני גם לחמאס הוא נתן סיוע ככה שזה מתקזז. 

זה הזוי להשוות בין דלק ובין כל מה שישראל קיבלה במהלך המלחמה. 

לפני שעה, עדי-אל כתב:

טראמפ נותן סיוע לישראל ומצד שני לא דוחק בנו לתת להם סיוע

איזה סיוע? בלה בלה בלה? שערי גהינום? כבר כתבתי show me the money. עוד לא ראיתי שקל אחד. עד היום אנחנו משלמים (גם על פצצות ו-D9) בכסף שקיבלנו מביידן האנטישמי ושחברים של טראמפ עיכבו את העברתו.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד אחד יחשפו את הפרטים על האנס והפדופיל אפשטיין, מצד שני משחררים את האנס והפדופיל האנטישמי אנדרו טייט ואחיו מהכלא ברומניה.

האם עדיף לנו עם ממשל טראמפ? כרגע נראה שכן.

האם לממשל טראמפ אכפת מצדק ומוסר? כנראה שלא.

פוליטיקאים הם לא חברים שלכם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...