Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שממשל טראמפ עושה או חושב על דברים מסוימים באופן נכון, אבל צריך גם לקחת בחשבון שיש בממשלה הזה לא מעט אנשים, כמו סגן הנשיא, שהם מאוד בדלנים בחשיבה שלהם ומבחינתם גם ישראל היא מעמסה שלא ממש צריך אותה. בכלל, מדינה צריכה לחשוב גם על עוד 100 שנה אחרי טראמפ והעבודה לדוגמה שעד היום ישראל לא חשפה ועצרה את קטאר זה מקור לצרות לעוד שנים רבות קדימה. 

פורסם

ואנס בדלן אבל בשום מקום לא תמצא איזה שהוא ציטוט שמתקרב בכלל למה שכתבת בנוגע ל"מעמסה". עמדתו לגבי ישראל חיובית ותומכת באופן עקבי.

יש ציטוט שלו, וסליחה על אי הדיוק, אין לי כוח לזה עכשיו, שמדבר על הימנעות מ-micro-management בכל הקשור לאופן שבו ישראל נלחמת בחמאס, אפשר לפרש את זה כ"אני מעדיף לתת חופש פעולה/שיקול דעת לישראל בנושא הזה" אבל זה מספיק עמום כדי לתמוך בפרשנויות אחרות 🙂

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

@mikyl זה נחשב מאני?

https://www.ynet.co.il/news/article/b11y4mgo1e

לפעמים זה יותר חשוב מעוד משלוח.

ראית שקל אחד? אם לא, אז לא נחשב. בינתיים זה נראה כמו תרגילים של ביבי כדי להחזיק את סמוטריץ ולהחזיר את בן גביר לסגור את התקציב עד סוף החודש. ושימותו החטופים. לפי הדיווחים יש בעזה הספקה ל-4 חודשים קדימה ולחמאס עוד יותר. אתה מאמין שיתנו לך לסגור את ההספקה ל-4 חודשים? אתה יודע שאפילו לא סגרו מעבר רפיח ומחבלים פצועים ממשיכים לעבור למצרים? אתה חושב שלחמאס איכפת מתושבים? להפך, זה כלי תעמולה הכי חזק שלו. כמה שיותר גרוע, יותר טוב. אתה לא בורח, נכון? נחיה ונראה.

פורסם

טראמפ מביא כסף - לא טוב

ביידן לא מביא כסף - טוב

ביידן מפעיל לחץ על ישראל - טוב

טראמפ תומך בצורה מלאה - לא טוב, הצגה בשביל בן גביר

נשבע שזה לנהל דיון עם ילד בן 6/דמוקרט עפ שיער סגול באוניברסיטת ניו יורק.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, hans כתב:

ואנס בדלן אבל בשום מקום לא תמצא איזה שהוא ציטוט שמתקרב בכלל למה שכתבת בנוגע ל"מעמסה". עמדתו לגבי ישראל חיובית ותומכת באופן עקבי.

חיובי ותומך באופן כללי? כן, אבל זה מתוך אינטרס קר בלבד ואם יהיה פסיק שיפגע בארה"ב, הוא לא יהיה שם בשבילנו. אם ביבי יעשה פסיק ממה שעשה למנהיגים דמוקרטים, לא תהיה לו שום בעיה לזרוק אותנו מתחת לגלגלי האוטובוס. זה לפחות מה שאני הבנתי מהראיון שנתן אשתקד בועידה הרפובליקנית. 

ובלי קשר לטראמפ, בוטים רוסיים החלו לאחרונה לפרסם את זה בפייסבוק: 

Screenshot 2025-03-03 at 6.38.06.jpg

Screenshot 2025-03-03 at 6.51.43.jpg

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם
לפני 9 דקות, Supertigre כתב:

חיובי ותומך באופן כללי? כן, אבל זה מתוך אינטרס קר בלבד ואם יהיה פסיק שיפגע בארה"ב, הוא לא יהיה שם בשבילנו. אם ביבי יעשה פסיק ממה שעשה למנהיגים דמוקרטים, לא תהיה לו שום בעיה לזרוק אותנו מתחת לגלגלי האוטובוס. זה לפחות מה שאני הבנתי מהראיון שנתן אשתקד בועידה הרפובליקנית. 

ובלי קשר לטראמפ, בוטים רוסיים החלו לאחרונה לפרסם את זה בפייסבוק: 

Screenshot 2025-03-03 at 6.38.06.jpg

Screenshot 2025-03-03 at 6.51.43.jpg

למה לריב עם מישהו שלא נותן לך שום סיבה לריב איתו?

פורסם

נושא איראן לדוגמה? לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים כמובן אבל זה נושא מאוד עקרוני שאני לא בטוח שארה"ב רואה את הפתרון באותה דרך בה ישראל רואה אותו. ביבי בהחלט הרשה לעצמו לנסות לגרור את ארה"ב לתקיפה בזמן הממשל הדמוקרטי, לא רואה את זה קורה עם הממשל הזה. 

פורסם
לפני 9 דקות, Supertigre כתב:

נושא איראן לדוגמה? לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים כמובן אבל זה נושא מאוד עקרוני שאני לא בטוח שארה"ב רואה את הפתרון באותה דרך בה ישראל רואה אותו. ביבי בהחלט הרשה לעצמו לנסות לגרור את ארה"ב לתקיפה בזמן הממשל הדמוקרטי, לא רואה את זה קורה עם הממשל הזה. 

כי לפי התנהלות המשטר הנוכחי יש כמה טייסי חיל אויר אמריקאי שמתחיל לקרצף את הפצצות כנראה.

פורסם (נערך)
בתאריך 2.3.2025 בשעה 07:58, יבגניפ כתב:

איך אתה מדמיין את העתיד גדי?

בשביל ישראל?   די ורוד ביחס ל-4 השנים האחרונות.

חושב שמישהו מהרשימה שלך מורתע עי טראמפ? שהאמירות שלו על זה שארהב בגדול צריכה להיות מחויבת למערב כפונקציה של כסף משיגות הרתעה?

מורתע הרבה יותר ממה שהוא היה מורתע בתקופת ביידן.

צחוק בצד, ביידן הוא קשיש שאומנם צעק "בן זונה, דיקטטור" ועוד, אבל אף אחד לא לקח אותו ברצינות.

למשל פוטין - האם בתקופת ביידן הוא היה מורתע, למרות "ניתוק היחסים" עם ארה"ב, ההצהרות הלוחמניות והגיבוי לאוקראינה ולאירופה?   ממש לא.

עם ממשל טראמפ הוא גם יכול להיות מורתע וגם להיות ביחסים טובים איתו.

לגבי אירופה - הם כל כך פוחדים מרוסיה שהם ממשיכים לקנות גז ושאר דברים ממנה. הם כל כך פוחדים ממנה, שכשבכהונה הקודמת טראמפ "תקף" אותם על זה שהם תלויים יותר מדי בגז הרוסי, הם די צחקו לו בפנים.

טראמפ צודק שאירופה צריכה להשתתף יותר. זה לא סותר את המחויבות שלו כלפיהם, פשוט המסר הוא שאין ארוחות חינם.

תמיד יש אינטרסים כלכליים בכל דבר. אני מתקשה לדמיין עולם מנוהל כאילו הכל זה עסקת נדלן. דוגמא לכישלון של זה ראינו כבר בהצעת הכאילו טרנספר. ונדמה לי שהיו עוד ברדנציה הקודמת אבל אולי אני טועה

ואתה חושב שממשל ביידן זה לא אינטרסים?   זה לא פחות אינטרסים מטראמפ, רק שהתקשורת מאוד אוהבת להראות כאילו זה מ"אהבת ישראל" או איזה אלטרואיזם.

הכל זה אינטרסים, כסף, שליטה.

לגבי טראמפ - אני חושב שנדלן אצלו זה אמצעי, לא מטרה. אם אפשר לפתור את הסכסוך ולהרוויח מזה כסף אז אחלה, ולא לפתור את הסכסוך כדי להרוויח כסף.

לגבי כשלון הטרנספר - נחיה ונראה, הוא בקושי חודש בתפקיד.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

טראמפ מביא כסף - לא טוב

טראמפ מביא כסף? ראית ממנו שקל? בינתיים הוא רק אומר תעשה מה שבראש שלך. עד שזה מתאים לו. ראינו מה קרה בלבנון ועם ההסכם שביבי מרח יותר מחצי שנה.

ביידן לא מביא כסף - טוב

אתה עיוור? או ש-33 מיליארד דולר זה לא כסף בשבילך?

ביידן מפעיל לחץ על ישראל - טוב

לא אמרתי שזה טוב. אמרתי שאין ארוחות חינם.

טראמפ תומך בצורה מלאה - לא טוב, הצגה בשביל בן גביר

או שיש לך באמת בעיות ראיה, או שאתה לא מבין מה שאתה קורא. תעבור עוד פעם. כתבתי ביבי, לא טראמפ.

נשבע שזה לנהל דיון עם ילד בן 6/דמוקרט עפ שיער סגול באוניברסיטת ניו יורק.

כבר פעמיים הבהרתי את יחס שלי לכל הבולשיט הזה דמוקרטים/רפובליקנים. אם לא תפסת אנסה בפעם האחרונה. הדברים האלה מעניינים אותי כמו את אמריקאי ממוצה מהרחוב ביבי/טיבי/גנץ/לפיד. לכן "ילד בן 6/דמוקרט עפ שיער סגול באוניברסיטת ניו יורק" תגיד לילדים שלך. לא אוהב? תשמור על הפה שלך והכל יהיה בסדר.

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

טראמפ מביא כסף? ראית ממנו שקל? בינתיים הוא רק אומר תעשה מה שבראש שלך. עד שזה מתאים לו. ראינו מה קרה בלבנון ועם ההסכם שביבי מרח יותר מחצי שנה

טראמפ אישר בחודש מכירה של 12 מיליארד דולר כולל הסרת אמברגו של ביידן.

לפני שעתיים, mikyl כתב:

אתה עיוור? או ש-33 מיליארד דולר זה לא כסף בשבילך?

שוב אתה בוחר מה שבא לך.

לפני שעתיים, mikyl כתב:

כבר פעמיים הבהרתי את יחס שלי לכל הבולשיט הזה דמוקרטים/רפובליקנים. אם לא תפסת אנסה בפעם האחרונה. הדברים האלה מעניינים אותי כמו את אמריקאי ממוצה מהרחוב ביבי/טיבי/גנץ/לפיד. לכן "ילד בן 6/דמוקרט עפ שיער סגול באוניברסיטת ניו יורק" תגיד לילדים שלך. לא אוהב? תשמור על הפה שלך והכל יהיה בסדר.

שוב אתה מדבר על ילדים של אדם אחר כי אתה מוגם מאחורי מסך.

• מצחיק 1
פורסם

נכון, הוא אישר. אבל עדיין לא תרם שקל אחד. הכסף מגיע מתקציב של משרד הביטחון וממה שכבר קיבלנו קודם.

שוב אתה מדבר על ילדים של אדם אחר כי אתה מוגם מאחורי מסך.

לא אמרתי מילה אחת רעה על הילדים שלך. רק הסברתי עם מי אתה יכול לדבר בטון הזה.

פורסם
בתאריך 3.3.2025 בשעה 09:25, יובל .מ. כתב:

אאל"ט זה רה-אישור של העסקה שביידן כבר אישר בשלהי כהונתו.

פורסם

ממשל טראמפ מנהל מגעים ישירים עם החמאס להשבת חטופים אמריקאים וסיום המלחמה.

לא שאני נגד סיום המלחמה, אבל במבט על, אם זה מצליח - זו מכה אנושה לישראל ולציונות. והאמת שאין דבר מפתיע בזה שדווקא טראמפ יעשה כזה דבר

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...