Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתת לאויבים שלך לריב ביניהם, שום דבר חדש. גם חמאס הוא נכס. 70% מאמצעי הלחימה שנתפסו בדרום לבנון מקורם בתעשייה הרוסית.

פורסם (נערך)

צעד קטן בכיוון הנכון - ביטול ויזה לסטודנט זר בארה"ב, שהשתתף בהפגנות תמיכה בארגון טרור בקמפוס.

https://www.ynet.co.il/news/article/hk6en4uije#autoplay

אחת הבעיות העיקריות כיום של דמוקרטיות מערביות ליברליות, היא חוסר היכולת שלהן "להתגונן" בפני זרים, בין אם זה מהגרים, מסתננים או סטודנטים, שמנצלים את חופש הביטוי, הסבלנות וההכלה, כדי לפגוע באותם הערכים בדיוק.

זה קורה בגרמניה, בצרפת, בארה"ב, ואפילו בישראל - החל מהסתה ואלימות נגד קבוצות שונות, ניצול מערכות הרווחה במדינה, פשיעה ועוד.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

אפשר לחזלש כבר מהטרנספר ברצון והפיכתה של עזה למונקו החדשה? או שמישהו עדיין חושב שזה קורה, וif you book them, they wil come?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ראיתי היום שסמוטריץ עדיין מאמין בזה וגם עובד על זה, כולל הקצאת משאבים וכספים. אבל זה כבר לדיון בדף השני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אפשר לחזלש כבר מהטרנספר ברצון והפיכתה של עזה למונקו החדשה? או שמישהו עדיין חושב שזה קורה, וif you book them, they wil come?

חכה, היום אומרים שמפסיקים להם את החשמל, לגמרי (זה שבכלל סיפקנו להם חשמל מלכתחילה, ובטח אחרי ה-7 באוקטובר, זה נושא אחר).

זה בנוסף להחלטה להפסיק סיוע הומניטרי. השלב הבא אולי יהיה מים.

כמה חודשים כאלו, ו-90%+ משם יתחננו בעצמם לרילוקיישן.

נשאר רק למצוא מי יקלוט אותם עבור נזיד עדשים. 

יש לנו עכשיו 4 שנים למרר להם את החיים. משהו שלא היה אפשרי בתקופת הממשל הכושל, כלומר הקודם, בארה"ב. 

פורסם

כדי להילחם בעזה כמו שצריך צריך להאמין ולדעת שזה המעשה הראוי.

מה יעשו יום אחרי שטראמפ ירד? יהיו חשופים לסנקציות? זה לא משתלם

פורסם
לפני 14 שעות, gadik6 כתב:

חכה, היום אומרים שמפסיקים להם את החשמל, לגמרי (זה שבכלל סיפקנו להם חשמל מלכתחילה, ובטח אחרי ה-7 באוקטובר, זה נושא אחר).

קשקושים כרגיל. אחרי 7/10 נותקה הספקת חשמל לעזה. יותר מאוחר החזירו קו אחד (מתוך 10) שהיה מחובר למתקן התפלת מים או מתקן טיהור שפכים (ישנם דיווחים סותרים). כל שאר החשמל בא מגנרטורים וחלק גם מפאנלים סולאריים. אתמול ליצן תורן מטעם ממשלת ישראל הודיע חגיגית כדי להראות לביס שישנה ממשלת ימין על מלא מלא/טראמפ שהוא מנתק גם את הקו הזה. נותר לחכות ולראות כמה זמן יתנו לנו להשאיר 2 מיליון איש בלי מים או מתי יתחילו האפידמיות וכל הח*א מעזה תגיע לאשקלון. בקיצור טרנספר/ריביירה/שערי גהינום או במילים אחרות אזהרה סינית אחרונה מספר 884.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אמרתי לך כבר, אם אתה לא מבין מה אתה קורא אז אל תכתוב שטויות.

להפסיק את החשמל למתקן המים זה להפסיק את החשמל לגמרי. זה, יחד עם אי הכנסת הדלקים, ושאר ה"סיוע", יפגעו ברוב אמצעי ייצור החשמל ברצועה.

לעניין האפידמיות - נהיית אפידמיולוג?   מאז ה-7 באוקטובר יש מחסור במי שתייה בעזה, הן עקב תנועת האוכלוסיה והן עקב פגיעה במתקני התפלת המים (יש יותר מאחד ברצועה).

הם מוזמנים לבקש מים ממצרים או לחכות לאו"ם שיצניח עליהם בקבוקי שתייה ממטוסים.

אגב, מאז עליית חמאס לשלטון, וגם לפני למעשה, אנחנו סובלים מהחרא שלהם, תרתי משמע, למשל אי טיפול בשפכים וזיהום הים התיכון.

זאת עוד סיבה טובה להעיף אותם מפה. שילכו לזהם את הסביבה במקום אחר.

פורסם (נערך)

בסדר, "גורמים" בפיקוד דרום העריכו.

זה אותם גורמים שהעריכו שחמאס מורתע, אותם גורמים שלא התכוננו לפלישה נרחבת ונתנו לאוגדת עזה ליפול, אותם גורמים שהעריכו עוד הרבה דברים.

בוא תסביר לי גאון הדור, איך הם ישתמשו באנרגיה סולארית, כשישראל מפנה את רובם במהלך הלחימה?

הם ייקחו איתם פנלים על הגב?

כנ"ל לגבי דלק וגנרטורים.

ובכל מקרה, ניתוק החשמל, עצירת אספקת הדלק, השתלטות מחדש על שטח - כל אלו צעדים שלוקח להם זמן להשפיע, שבועות רבים עד חודשים. יש לנו 4 שנים למרר להם את החיים.

אין פתרונות קסם לישות טרור שנבנתה שם במשך 20 שנה.

פורסם (נערך)

אז אחרי שטסלה צוללת, טראמפ נעמד עם מאסק מול הבית הלבן ומפרסם את החברה...

איך זה נקרא? 

מאסק אוליגרך?

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 שעות, gadik6 כתב:

בוא תסביר לי גאון הדור, איך הם ישתמשו באנרגיה סולארית, כשישראל מפנה את רובם במהלך הלחימה?

כנ"ל לגבי דלק וגנרטורים.

אני אסביר לך פרופסור. בדיוק כמו שהם עשו את זה בשנה פלוס אחרונה. הרי הקו היחידי שישראל השאירה מחובר אך רק למתקן התפלת מים או מתקן טיהור שפכים. דרך אגב סיפור האפידמיות הוא לא שלי, אלא של תועמלנים של מלך כמך כאשר היה צורך להסביר לביס למה ביבי הגבר שלא מפחד מאף אחד ממשיך להזרים חשמל לעזה. כנראה לא היית מרוכז בזמן שקראת דף המסרים. לך תעבור עליו עוד פעם.   

לפני 22 שעות, gadik6 כתב:

יש לנו 4 שנים למרר להם את החיים.

עד כמה צריך להיות נאיבי או טיפש כדי להמשיך להאמין להתרברבות של טראמפ. את שערי הגהינום אחרי 12 ראינו יותר מפעם אחד. אני מבין שכבר הכנת קרם שיזוף וכסף לקזינו כדי לעשות חופשה בריביירת עזה? 

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

אני אסביר לך פרופסור. בדיוק כמו שהם עשו את זה בשנה פלוס אחרונה. הרי הקו היחידי שישראל השאירה מחובר אך רק למתקן התפלת מים או מתקן טיהור שפכים. 

אתה אפילו לא יודע אם זה מתקן התפלת מים או מתקן טיהור, אבל אתה קובע שזה רק זה כי קראת באינטרנט. בסדר.

ובשנה פלוס האחרונות זרם אליהם המון סיוע הומניטרי, כולל דלק ושאר דברים שמאפשרים להם לשרוד. 

ברגע שאתה מפסיק להכניס דלק, ומפנה אותם שוב מהשכונות שלהם, ואוחז בשטח, זה עניין של חודשים עד שיגמר להם החשמל בגנרטורים.

לפני כשעה, mikyl כתב:

עד כמה צריך להיות נאיבי או טיפש כדי להמשיך להאמין להתרברבות של טראמפ. 

עד כמה חסר שכל וחסר יכולת חשיבה עצמית צריך להיות כדי לחזור שוב ושוב על אותו מסר חלול של "קזינו, ריביירה" וכדומה, בלי לראות את התמונה הגדולה?

בינתיים, ובניגוד מוחלט לממשל ביידן, טראמפ לא מאלץ אותנו לספק להם סיוע הומניטרי, או מתעקש על סיום המלחמה, או חולם על מדינה פלשתינית.

מה שחשוב פה זה לא מה יבנו בעזה ביום שאחרי, אלא בגישה - תמיכה מלאה בישראל, בלי להתנות את זה בדאגה שלנו לפלשתינים.

אם ממשל ביידן לחץ על ישראל להגיע לסיום הלחימה, לדאוג לפלשתינים המסכנים ועוד, מה שבסופו של דבר השיג את המטרה ההפוכה, ורק גרם לחמאס להתבצר בעמדותיו, אז אצל טראמפ זה הפוך - קחו נשק, קחו לגיטימציה, ותשמידו את החמאס.

פורסם
לפני 10 דקות, gadik6 כתב:

אתה אפילו לא יודע אם זה מתקן התפלת מים או מתקן טיהור, אבל אתה קובע שזה רק זה כי קראת באינטרנט. בסדר.

נכון, קראתי באינטרנט וישנם דיווחים סותרים. אני מבין שיש לך מקור אמין ישירות מחברת החשמל?

לפני 32 דקות, gadik6 כתב:

בשנה פלוס האחרונות זרם אליהם המון סיוע הומניטרי, כולל דלק ושאר דברים שמאפשרים להם לשרוד.

שאלת: 

"איך הם ישתמשו באנרגיה סולארית, כשישראל מפנה את רובם במהלך הלחימה?

כנ"ל לגבי דלק וגנרטורים."

קיבלת תשובה. בדיוק כמו שהם עשו את זה קודם.

לפני 35 דקות, gadik6 כתב:

עד כמה חסר שכל וחסר יכולת חשיבה עצמית צריך להיות כדי לחזור שוב ושוב על אותו מסר חלול של "קזינו, ריביירה" וכדומה, בלי לראות את התמונה הגדולה?

רגע, אז אתה אומר שטראמפ הוא חסר שכל? כי הוא חוזר שוב ושוב על אותו מסר חלול בכל הזדמנות 🤣

• תוכן חדש...