Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הירי לישראל גם לא היה רציף. שום דבר לא השתנה מבחינתך, להיפך, למרות הכול עדיין אתה מקבל טיל פעם בכמה ימים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

אז מה, איך הולך מול החוטים לטראמפ? יש חדש מהשבוע האחרון? 

כן, פרשת הצ'אט הסודי. מזל שלא צירפו את מוחמד סינוואר.

פורסם
לפני 3 שעות, garicho כתב:

אז מה, איך הולך מול החוטים לטראמפ? יש חדש מהשבוע האחרון? 

לא מנצחים ארגון טרור תוך שבוע, בטח לא כזה שנבנה היטב בעשור+ האחרון, ועוד בסיוע איראן.

התוצאה תתבהר בטווח הארוך יותר (חודשים), ותלויה גם בפעולות אל מול המשטר האיראני.

אגב, יותר מעניין זה למה לעזאזל ארה"ב ממשיכה למכור נשק לקטאר, במיליארדי דולרים, כשיותר נכון היה להפיל את זה עליהם ממטוסים, בצורת פצצות.

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

אגב, יותר מעניין זה למה לעזאזל ארה"ב ממשיכה למכור נשק לקטאר, במיליארדי דולרים, כשיותר נכון היה להפיל את זה עליהם ממטוסים, בצורת פצצות.

כי אולי עדיף גם וגם ? 😈

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 28 דקות, gadik6 כתב:

למה לא? קטאר לא עושה שימוש בנשק הזה לטרור. אם כבר הכסף שהיא משלמת לאמריקאים זה כסף שלא הולך לטרור. זה ווין ווין.

פורסם
לפני 54 דקות, gadik6 כתב:

לא מנצחים ארגון טרור תוך שבוע, בטח לא כזה שנבנה היטב בעשור+ האחרון, ועוד בסיוע איראן.

בטח, עכשיו מגיעים התירוצים.

-----------

25% מכסים על כול הרכבים שמיוצרים מחוץ לארהב, מהלך מדהים. איזה מזל שאני לא גר בארהב.

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, stx כתב:

למה לא? קטאר לא עושה שימוש בנשק הזה לטרור. אם כבר הכסף שהיא משלמת לאמריקאים זה כסף שלא הולך לטרור. זה ווין ווין.

קטאר היא האמא של הטרור. 

זה שמדינה כזאת מארחת את גביע העולם בכדורגל, או מזרימה הון לאוניברסיטאות בארה"ב, או משמשת כמתווכת בין ישראל לחמאס זה בדיחה עצובה.

הם משקיעים המון כסף ב"ניקוי" המוניטין שלהם, אבל זה לא משנה את העובדה שמדובר במדינת אויב, שמממנת טרור, ומפיצה תעמולה אנטי-ישראלית באמצעות זרוע החדשות שלה, הלא היא אל ג'זירה.

לפני כשעה, David32 כתב:

בטח, עכשיו מגיעים התירוצים.

-----------

25% מכסים על כול הרכבים שמיוצרים מחוץ לארהב, מהלך מדהים. איזה מזל שאני לא גר בארהב.

זה מאוד קל לצעוק מהספה "תירוצים, תירוצים", אבל כשצריך אשכרה לקום ולעשות אז מגלים שקצת יותר קשה.

טראמפ נשיא בקושי חודשיים. נראה לקראת אמצע הקדנציה מה המצב עם החות'ים.

לגבי המכסים - האיחוד האירופי מטיל זה שנים 10% על מכוניות שמיוצרות בארה"ב, כמדומני, בעוד שארה"ב הסתפקה ב-2.5% על מכוניות שמיוצרות באיחוד.

איך אומרים, לפעמים החגיגה נגמרת.

את ההשפעות, במידה ואכן יוגדלו המכסים, נראה בטווח הרחוק. מקסימום תשלם קצת יותר על החשמל.

לפני 53 דקות, ch28566 כתב:

המצחיק שכותבים בסיוע איראן, אז לא, הסיוע הכי גדול שהם קיבלו זה מביבי ומזוודות הכסף שלו. 

מעניין. ביבי העביר כסף לחות'ים?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

25% מכסים על כול הרכבים שמיוצרים מחוץ לארהב, מהלך מדהים. איזה מזל שאני לא גר בארהב

אתה גר בישראל, איפה שהמכס על כל הרכבים 100%, איזה כיף לנו

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

אגב, יותר מעניין זה למה לעזאזל ארה"ב ממשיכה למכור נשק לקטאר, במיליארדי דולרים, כשיותר נכון היה להפיל את זה עליהם ממטוסים, בצורת פצצות

התשובה בגוף השאלה…

ואגב במקרה הזה אני מסכים איתך לגבי המסוכנות של קטר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, Igalz כתב:

אתה גר בישראל, איפה שהמכס על כל הרכבים 100%, איזה כיף לנו

הוא לא אבל עדיין יש שם אם אני לא טועה 10% import tax + 21% vat

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

זה מאוד קל לצעוק מהספה "תירוצים, תירוצים", אבל כשצריך אשכרה לקום ולעשות אז מגלים שקצת יותר קשה.

כן, אולי. רק שאתה לא נותן את אותה החופש לביידן, ולא היית נותן לקאמלה.

לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

איך אומרים, לפעמים החגיגה נגמרת

איזו חגיגה בדיוק?

מה לגבי קנדה ומקסיקו?

אתה אשכרה קונה את זה שכולם חגגו על הגב של ארהב? 

לפני 3 שעות, Igalz כתב:

איפה שהמכס על כל הרכבים 100%

ברמת העיקרון אין לי בעיה עם מכסים על דברים, גם לא בישראל. זה קצת סותר ימין כלכלי, אבל לא קריטי. השאלה לאן הכסף הזה הולך ובמקרה של ישראל אני בטוח שזה לא למקום הנכון. במקרה של הולנד נראה לי יותר בכיוון.

במקרה של ארהב זה דופק את כולם.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

קטאר היא האמא של הטרור

קטאר? למה? זה מה שאמר סטיב וויטקוף:

ציטוט

הם אנשים טובים, הם מתווכים אמיתיים שרוצים להביא להסכם שלום.

במיוחד כאשר הם מצילים אותך מפשיטת רגל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, David32 כתב:

הירי לישראל גם לא היה רציף. שום דבר לא השתנה מבחינתך, להיפך, למרות הכול עדיין אתה מקבל טיל פעם בכמה ימים.

מה שמעניין זה אם התקיפות על אוניות ממשיכות או לא.

סיכוי לטיל ב8 בערב פעמיים בשבוע זה נאחס אבל זה לא מה שמשפיע על הכלכלה העולמית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...