Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושד שכול מה שקורה שם מבחינת בחירות, קיצוצים וקניית הקולות של מאסק בפנים, יבוא גם לישראל וגם מדינות אחרות. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא יודע להגיד אם מה שמאסק עושה בDOGE זה רע או טוב אבל אני יודע לומר בוודאות שבישראל של הליכוד לא יגיע מבחוץ שום חבר של ביבי ויתחיל לקצץ במפעל הג'ובים הלאומי.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העניין הוא שלא מקצצים ב"ג'ובים". מקצצים בלי לבדוק מראש, וכבר היה לפחות מקרה אחד בו הקיצוץ בוטל בבהלה כי מדובר בשירות קריטי.

חוץ מזה, מה הדחיפות לאסור על ה-CDC לפרסם, למשל, דוחות אפידמיולוגיים. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא משנה, מפלגת הוועדים הגדולים הסוציאל פופוליסטית לא תתן לאף אחד לקצץ פה כלום. 

אם יחליטו לעשות פה הצגה כמו באמריקה יקימו משדר ממשלתי נוסף ל"התייעלות", יתנו לו תקציבים ודודי אמסלם ימנה את החברים היעילים שלו לעבוד שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 שעות, sperial כתב:

@בנצי לגבי האמיש מדובר בלא מעט ״אמיתות אלטרנטיביות״, ובעברית - שקרים.

מערכת הבריאות בארה״ב, כמו מערכת המשפט בישראל,  זקוקות לניעור רציני. אבל מה שממשל עושה שווה ערך למה שחבורת יריב לוין עושה, שום קשר למה שצריך להיעשות.

הממשל הקיים עדיין לא סגר 3 חודשים אבל הכיוון נכון, אני מקווה שנתחיל לראות הסרה של צבעי מאכל רעילים ותחליפי סוכר בקרוב. 

יש הרבה מחקרים לגבי האמיש והתחלואה בקרב הקהילה, הם אוכלים הרבה יותר בריא וחולים הרבה פחות.  

haters will hate

פורסם
בתאריך 27.3.2025 בשעה 10:25, SlowRide כתב:

אם שואלים את ג'יפיטי, הוא אומר שיש ירידה בתקיפות ושתנועת האוניות עלתה.

זה קצת דפוק כי אפשר לעשות מאמץ (ועושים משהו בכיוון) בשביל לשחרר את הפקק שיש בחיפה ואז בת'כלס התנועה של האוניות עלתה.

ואני לא רואה סיכוי שיש מצב שהאוניות יחזרו בתקופה הקרובה, לפחות בשנה הקרובה. כי קשה לי להאמין שביבי ירצה להפסיק את המלחמה.

לפני 14 שעות, SlowRide כתב:

אני לא יודע להגיד אם מה שמאסק עושה בDOGE זה רע או טוב אבל אני יודע לומר בוודאות שבישראל של הליכוד לא יגיע מבחוץ שום חבר של ביבי ויתחיל לקצץ במפעל הג'ובים הלאומי.

זה לא רק מפעל הג'ובים אלא גם כל מיני קיצוצים תפעוליים, עסקיים וכו'. עיקר התעסוקה מהפעם האחרונה שבדקתי בdoge בכלל מדובר על קיצוצים תפעוליים..

וגם קיצוצים במחקרים ותמיכות כספיות בעמותות.

בישראל אני מאמין שמדובר ביותר עמותות שמתעסקות בדת ויהדות. תמיכה כספית בהדפסות של הספרים והמדבקות מאשר מחקרים על שינוי מיני בחרקים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אז זהו, שהאמיש זה כמו החרדים - מאות קהילות עם מגוון עצום של התנהגויות. עד כמה שאני מבין רובם לא נמנעים מחיסונים.

התזונה האמריקאית הנפוצה המבוססת על מזון מעובד ואולטרא מעובד היא אסון, מי שנמנע ממנה זוכה ליתרונות בריאותיים. מצד שני, קהילות הנמנעות, למשל, מחיסונים סופגות עונשים רציניים. ראינו את זה לפני כמה שנים בקהילה חרדית בניו יורק וגם באיזו קהילת אמיש.

קשה לי להאמין שמי שמחסל מחקרים על בריאות הציבור יוכל להועיל (אבל מה שלא ידוע לא מזיק :mm_sad: ), שלא לדבר על השיטה האמריקאית שבה בעלי ההון שולטים בחברי הקונגרס. אבל, מי יודע, אולי תהיה איזו הפתעה. חוץ מזה, גם שעון מקולקל מדייק פעמיים ביממה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגדול הברירה הייתה בין מתנגדי חיסונים

לבין תומכי השמנה ומקדמי סירוס ילדים...

Pick your poison, זה לא שהייתה אלטרנטיבה שפויה בבחירות האלה, פשוט בחרו בפחות מופרע.

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הממשל הזה מתלונן שאירופאים לא קונים ממנו מזון ובאותה נשימה מתלונן שהמזון בארהב חרא...

וכול חובבי הפרידום והימין קוראים להטיל עוד ועוד רגולציה על מזון. מאוד מוזר.

- By lifting money bags

פורסם

סיכום מספר חודשים של טראמפ בתפקיד:

קיצוץ הוצאות על WOKE מקולקל.

גירוש עשרות אלפי מסתננים לא חוקיים. 

גירוש מחבלים במסווה סטודנטים.

תחילת טיפול באוניברסיטאות תומכות טרור ואנטישמיות.

איום צבאי אמיתי על איראן.

הביא לעסקה ששיחררה חטופים, ותמיכה מלאה בישראל מול חמאס.

תמיכה בעצירת הסיוע.

תמיכה מול האג.

תמיכה מלאה בישראל מול חיזבאללה, כולל גיבוי לתקיפות בביירות.

תקיפת החות'ים ללא הפסקה - בין 20 ל-30 מטרות בלילה, פגיעה בבכירים שלהם ומחבלים בשטח, צמצום הירי על ספינות ולכיוון ישראל.

היידה טראמפ.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, בנצי כתב:

הממשל הקיים עדיין לא סגר 3 חודשים אבל הכיוון נכון, אני מקווה שנתחיל לראות הסרה של צבעי מאכל רעילים ותחליפי סוכר בקרוב. 

מישהו מכריח אותך לאכול את זה?

פורסם
לפני 19 דקות, mikyl כתב:

מישהו מכריח אותך לאכול את זה?

היית פעם בוולמארט בארה״ב? זה ממש לא פשוט (ולא משתלם) לאכול ״נכון״ בארצות הברית. זה בעיה שהתחילה עוד בשנות ה-50, לא משהו של הממשלים האחרונים. תראה פעם ביו טיוב השוואה בין מוצרי מזון זהים באמריקה ואירופה. מדובר בהבדלים מדהימים לאותו מוצר. 

פורסם
לפני 13 דקות, garicho כתב:

ולא משתלם

לא משתלם? זאת פשוט דרך להגיד שהאוכל הנורמלי יקר שם. Oh well, בעיה שלהם, הרי זאת הגישה לא?

לפני 15 דקות, garicho כתב:

תראה פעם ביו טיוב השוואה בין מוצרי מזון זהים באמריקה ואירופה. מדובר בהבדלים מדהימים לאותו מוצר. 

כן, אבל התלונות לאירופה הרי זה שהאירופאים גרועים ויודעים רק לעשות רגולציה. מה קרה? פתאום הרגולציה טובה? אני באמת לא מבין את זה.

בסוף נגלה שגם roalling coal זה בתכלס רע וכדאי למנוע. ושעדיף שאנשים לא יהיו תלויים ברכבים וכו' וכו'.

ושוב, אחת הטענות של טראמפ לאירופאים זה שהם לא קונים את המוצרים האמריקאים, אבל האמריקאים מייצרים מוצר פחות טוב שלא עומד בסטנדרטים.

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לפחות המופרע הזה טוב לישראל.

אם הממשל הקודם היה מטיל סנקציות על יהודים ללא בדיקה, אז הנוכחי מטיל סנקציות על תומכי חמאס ללא בדיקה.

כרגע לפחות, ההתנהלות היא מאוד פרו-ישראלית, הן כלפי חוץ והן כלפי פנים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...