Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, David32 כתב:

מאיפה הבאתם את ה "כולם אוהבים לקנות בזול"? כול שוק הפרימיום מראה שזה לא נכון.

שוק הפרימיום לא פונה לרוב האוכלוסייה. הרוב 

קונים דברים זולים שרק נראים כמו פרמיום.

וזה לא רק בביגוד. רשתות ענק שמוכרות דברים זולים יש בכל ענף. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, stx כתב:

שלא לדבר על טייץ של לולולמון שאם אתה לא יודע מה זה - זכית.

שמעתי על זה לפני חודש לראשונה, אבל בינתיים גם TK Max עושה את העבודה 🤣🤣🤣

פורסם
לפני 55 דקות, hans כתב:

עכשיו תוכיח שכל מה שכתבת איננו נכון לדמוקרטי הממוצע.

לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

אין דבר כזה אדם שלא אוהב לקנות בזול

מספיק עם הדמוקרטים..

אני מדבר על טראמפ וקהל הבוחרים שלו.

מה הבטיח טראמפ בבחירות? דייברסיטי? פרי פלסטיין? שינוי מין?

הבטיח maga. וזה מה שהמצביעים שלו רוצים.

maga זה בין השאר לחזור לאורח החיים שהאמריקאים גדלו עליו. הרבה, גדול וזול.

כולם רוצים זול על פני יקר, השאלה איפה העדיפות של זה על פני נושאים אחרים ולמה הלכת לקלפי להצביע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

שוק הפרימיום לא פונה לרוב האוכלוסייה. הרוב 

קונים דברים זולים שרק נראים כמו פרמיום.

שוק הפרימיום פונה לרוב האוכלוסייה, כי רוב מה שאתה רואה כפרימיום זה דברים באיכות בינונית עם מותג. סה טו. בגלל זה לואי ויטון זה לא נדיר, וערסים קונים כול מיני מותגים שאני אישית לא מכיר. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתה בעיקר חופר לעצמך בור לוגי.

עליך מוטלת חובת ההוכחה שזה משהו שיותר מאפיין רפובלינקים. זה כמו להגיד שמה שמאפיין גברים זה שהם הולכים על שתי רגלים. ומה עם הנשים?!?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

@יובל .מ. @hans - אני רואה את הוויכוח הזה כבר כמה עמודים. זה שיש דמוקרטים שאוהבים דברים זולים לא אומר שגם הרפובליקנים לא אוהבים אותם. תחשבו דיאגרמת וון וקבוצות. זה מזכיר לי את הבדיחה על הגיני והמשאלה שהוא נתן.

לפני 1 דקה, hans כתב:

עליך מוטלת חובת ההוכחה שזה משהו שיותר מאפיין רפובלינקים. זה כמו להגיד שמה שמאפיין גברים זה שהם הולכים על שתי רגלים. ומה עם הנשים?!?

אז אם זה דופק 60% מהדמוקרטים ורק 40% מהרפובליקנים, זה אומר ש-40% הרפובליקנים נדפקים פחות? זה שהביאו לך reach around לא אומר שלא דופקים אותך על הדרך…

פורסם

מה אתה מצטט אותי? פינדר התחיל עם ההזייה הזאת. אולי שייסוג ממנה ונחזור לדיון נורמלי, כי זה באמת מעניין מה שקורה עם המכסים ברמה העולמית.

השנקל שלי בנושא - כבר עשרות שנים שכולם, מומחים ולא מומחים, מסכימים שהדפסת הכסף / חוב/תוצר לא יכול להימשך לנצח ושזה יום אחד יתפוצץ. אין לי מושג מה טראמפ חושב/חשב, אבל כמו שאני רואה את זה, טראמפ החליט שהוא יירשם בתור זה שלחץ על הכפתור בציר הזמן... 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 1 דקה, hans כתב:

מה אתה מצטט אותי? פינדר התחיל עם ההזייה הזאת. אולי שייסוג ממנה ונחזור לדיון נורמלי, כי זה באמת מעניין מה שקורה עם המכסים ברמה העולמית.

השנקל שלי בנושא - כבר עשרות שנים שכולם, מומחים ולא מומחים, מסכימים שהדפסת הכסף / חוב/תוצר לא יכול להימשך לנצח ושזה יום אחד יתפוצץ. אין לי מושג מה טראמפ חושב/חשב, אבל כמו שאני רואה את זה, טראמפ החליט שהוא יירשם בתור זה שלחץ על הכפתור בציר הזמן... 

כי הוא לא דיבר על הדמוקרטים, אלא על הבייס של טראמפ. אז למה להתחיל בהשוואות? 

• אהבתי 1
פורסם

תחזור לדוגמה שלי עם גברים נשים ורגליים.

E tu brutus?

פורסם
לפני 56 דקות, stx כתב:

עזוב פרמיום, קח ביגוד שהוא לא יוקרה - עדיין לא כולם קונים בפריימרק.

אבל זה לא המקרה המדובר.

פינדר הציג כאילו אותה חולצה שעלתה 10 דולר תעלה 100 דולר, זה לא שמשווים בין חולצה מH&O לנאוטיקה* ללואי ביטון.

יש כאלה שקונים מאזדה ויש כאלה עם מרצדס.

*אגב קנייה בזול, כל שנה אני מחכה לסיילים סוף עונה באתר של נאוטיקה, הזמנתי עכשיו ג'קטים ב90 וחולצות ב50. מומלץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, David32 כתב:

שוק הפרימיום פונה לרוב האוכלוסייה, כי רוב מה שאתה רואה כפרימיום זה דברים באיכות בינונית עם מותג. סה טו. בגלל זה לואי ויטון זה לא נדיר, וערסים קונים כול מיני מותגים שאני אישית לא מכיר. 

רוב האוכלוסייה באים להעמיס באיקאה עם יונדאי, לא נוסעים לטולמנס באאודי ומשלמים על הובלה והרכבה. זה שערסים אוהבים מותגים, ערסים הם לא רוב האוכלוסייה ולא כל ערס עם מותגי פרימיום באמת קונה מותגי פרימיום ולא מזמין חיקוי בעלי אקספרס.

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

פינדר הציג כאילו אותה חולצה שעלתה 10 דולר תעלה 100 דולר, זה לא שמשווים בין חולצה מH&O לנאוטיקה* ללואי ביטון.

אני ממש לא העו״ד שלו, אבל הוא דיבר על עלות עובד ליום, לא לחולצה. 

לפני 22 דקות, hans כתב:

תחזור לדוגמה שלי עם גברים נשים ורגליים.

E tu brutus?

נכון. אבל זה אומר שאם חותכים לנשים את שתי הרגליים זה סבבה שלגבר יחתכו רק רגל אחד? הוא צריך להיות מבסוט מזה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

*אגב קנייה בזול, כל שנה אני מחכה לסיילים סוף עונה באתר של נאוטיקה, הזמנתי עכשיו ג'קטים ב90 וחולצות ב50. מומלץ.

הסיבה שאתה יכול לקנות בזול זה כי זה מיוצר במקום שבו לשעות עבודה אין עלות. לאבין שמיוצרת בארץ עולה 245 שקל. בתור מתעניין בתחום אני יכול להבטיח לך שמבחינת עלות הבד ההבדל מינורי. 

לא שטישט לוקח הרבה זמן לתפור, כלום ושום דבר. אבל בהודו אנשים עובדים בעלות של איזה 15 שקל 2.13 דולר ליום . 

לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

רוב האוכלוסייה באים להעמיס באיקאה עם יונדאי,

אני מצטער אבל אתה לא מבין שזה מותג וזה לא המותג הכי זול. כי זאת הרמה שלך, זה בסדר גמור ומאחל שיהיה לך זה ויותר, אבל זה כבר מותג וזה כבר פרימיום בהמון שווקים. 

הבסיס שאתה רואה, כולו בנוי על חומרים זולים וייבוא מחורי תחת (איך שטראמפ קרא למדינות האלה). 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא הכי זול אבל זה לא הכי יקר. זה לא פרימיום, כמו שבמבה זה מותג וזה לא פרימיום. זה מה שרוב האנשים הסבירים והבינוניים קונים. וזה לא מה שאני רואה, זה מה שיש. תבדוק כמה פריטים מוכרת רשת כזו בשנה לעומת מותגי פרימיום אמיתיים.

• תוכן חדש...