Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה מהסיבה שכולם חיו בסרט שאפשר להגיע לפתרון דיפלומטי עם טרור איסלמי. מזכיר משהו לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחר או היום, תלוי איפה אתם על הגלובוס, הולכים לפרסם(?) את תיקי קנדי. יש מצב שיקח זמן עד שיפרסמו, אם כי לא התעמקתי בהודעת טראמפ על כך. אז יש מצב שבאמת מחר יפרסמו את הקבצים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ישראל התייעצה עם האמריקאים לפני התקיפה, קיבלה תמיכה מלאה והפתעה, אף אחד לא הדליף לחמאס.

איפה ממשל טראמפ ואיפה ביידן

ועדיין תזלזלו בו.

פורסם

הוא הבן אדם שמניף את החרב הכי גדולה בעולם, עם הכלכלה הכי חשובה בעולם שיושב במבצר הכי מוגן בעולם.

אנחנו (אני לפחות) לא מזלזלים בו בכלל, פשוט חושבים שיש לו כמה תכונות אופי שאתה מצפה לראות אצל ילדים ולא אצל מנהיג מעצמת על.

פורסם
בתאריך 16.3.2025 בשעה 15:01, flytomars כתב:

בגלל זה לא הבנתי איך לא נכנסו באמ-אמא שלהם עוד קודם?

חששו מעימות מלא עם איראן, תוצאותיו ומחירו.

כרגע טראמפ מקרר את החזית מול אוקראינה במטרה להתפנות לחזיתות אחרות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, stx כתב:

הוא הבן אדם שמניף את החרב הכי גדולה בעולם, עם הכלכלה הכי חשובה בעולם שיושב במבצר הכי מוגן בעולם.

אנחנו (אני לפחות) לא מזלזלים בו בכלל, פשוט חושבים שיש לו כמה תכונות אופי שאתה מצפה לראות אצל ילדים ולא אצל מנהיג מעצמת על.

מה אכפת לי מתכונות אופי? אני לא מחתן אותו עם הבת שלי.

אני מתעניין בתוצאות. 

• אהבתי 1
פורסם

זה לא מה שאמר צ׳רלס קושנר? 😉

• מצחיק 3

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 3 דקות, borsood כתב:

זה לא מה שאמר צ׳רלס קושנר? 😉

נראה לי שזה יותר בכיוון של אבא של מלניה.

היידה מאני טיים. בואו נראה מה תהיה התגובה עכשיו.

פורסם
בתאריך 18.3.2025 בשעה 10:46, יובל .מ. כתב:

מה אכפת לי מתכונות אופי? אני לא מחתן אותו עם הבת שלי.

אני מתעניין בתוצאות. 

אחלה, כמוני כמוך, דפדף אחורה ותראה שכתבתי שאם הוא מביא תוצאות ועושה רילוקיישן לעזתים אני מקעקע MAGA על הישבן.

לגבי תכונות אופי, ניסחת את זה בצורה אלגנטית - אם היית מחתן אותו עם הבת שלך, היה אכפת לך כי תכונות אופי הן מנבא לא רע למה שאדם יעשה בעתיד.

עכשיו אתה מבין למה כשלבנאדם עם הצבא הכי גדול וכל זה יש כמה תכונות אופי של ילד בן 5, אז יש כמה אנשים שטיפ טיפה מודאגים?

פורסם (נערך)

עוד צעד (קטן) בכיוון הנכון.

https://www.ynet.co.il/news/article/rjahzuon1l

אוניברסיטת קולומביה "התקפלה" לאחר שנשללו ממנה 400 מיליון דולר. כנראה שגם שם מבינים רק כח (כסף).

אגב, איך יודעים שמוסד אקדמי מתחיל לאבד, לאט לאט, מערכו החינוכי/מדעי?

יש בו מרכז או מחלקה ל"לימודים פלשתיניים".

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)

ממשל טראמפ מסיר, לכאורה, הגבלות על ישראל בכל הנוגע לפעולותיה בעזה, בין אם זה כיבוש שטח, הפצצות, מניעת הכנסת ציוד ועוד.

למעשה, הוא לא רק מסיר, אלא אולי אף "מעודד" צעדים אלו.

אלא שככל שהקרדיט שאנו מקבלים מממשל טראמפ גדל, כך גדלה גם זריעת הפאניקה, הדיסאינפורמציה והורדת המורל של האידיוטים מהשמאל.

מספרים לנו איך צה"ל נערך, "בעמימות חריגה", לכיבוש השטח, על מאות החללים הצפויים או על היעדר הסכמה רחבה בציבור לפעולה. 

הרי זה ידוע שהצבא חייב לספר לעיתונאים על כל צעד וצעד שהוא מתכנן לעשות. 

כשאי אפשר לספר או להפחיד אותנו איך תכף הממשל האמריקאי מתהפך על ביבי, מתחילים להפחיד אותנו עם חללים, עם חוסר הסכמה "רחבה" (מעניין איך הם בדקו) ועם עוד שקרים.

Screenshot_20250323-091730_Samsung Internet.jpg

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 28 דקות, garicho כתב:

אז מה, איך הולך מול החוטים לטראמפ? יש חדש מהשבוע האחרון? 

האמת שכן.

יש רציפות של תקיפות אמריקאיות במספרים גדולים, החותים בעצמם דיווחו על 50-60 הרוגים כשחלק גדול מהם זה קצינים, איכות השיגורים שלהם נפגעה ויש להם שיגורים כושלים, הירי לישראל לא רציף ואין יותר מדי דיווחים על ספינות שהותקפו.

יופי טראמפ.

• תוכן חדש...