Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@garicho כל הטור שלו מיותר.

כותרת: "האם טראמפ בצד של ישראל?"

הטור צריך להיות: "כן".

סוף טור.

עריכה:

יודע, מה, רוצה משהו ספציפי? "בימים הראשונים לכהונתו היה טראמפ ברור, ככל שניתן, אבל די מהר, שיגר ושכח."

התלהב מהשגר ושכח, אבל מתעלם מזה שאנחנו מקבלים תמיכה כל יום מצד טראמפ/חבריו לממשלה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

טראמפ בצד של אמריקה, לא של אף אחד אחר.

צריך תמיד לזכור את זה ולא ללכת שבי אחרי כריזמה של פוליטיקאים.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

טראמפ בצד של אמריקה, לא של אף אחד אחר.

צריך תמיד לזכור את זה ולא ללכת שבי אחרי כריזמה של פוליטיקאים.

וכרגע, לפי ההצהרות של כל אנשי הממשל הבכירים שלו - אמריקה בצד של ישראל.

וזה הדבר היחידי שחשוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הולי פאק, מה ראיתי הרגע?

כנסו לדף פייסבוק הרשמי של טראמפ (אני לא יכול לשלוח לינק, אין לי פייסבוק, ראיתי בטלפון), יש שם סרטון AI הזיה מוחלטת,

עזה אחרי שטראמפ הופך אותה לריביירה כולל טראמפ וביבי משתזפים ומאסק שותה קוקטייל והשוס - רקדניות בטן עזתיות עם זקן 🤣

הסרטון הזה זה ממש לדחוף אצבע לעין של הפלשטינאים ולסובב ולסובב, לא שיש לי איזה בעיה עם זה 🤣

• מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

רק בשביל כל הmemes זה טוב לישראל שהוא נבחר.

פורסם (נערך)
בתאריך 24.2.2025 בשעה 20:38, stx כתב:

אמרת את מילות הקסם: לפי ההצהרות.

אם ההצהרות יגובו במעשים - הרווחנו.

אתה יודע, זה מצחיק מה שרשמת פה.

ממשל ארצות הברית בראשות ביידן מצד אחד תמך בנו מצד שני הלביש לנו כאפות.

שלח תחמושת, אבל עצר תקיפות בלבנון.

נתן וטו באו"ם מדי פעם, אבל הכריח לתדלק את חמאס.

אנשי ממשל טראמפ לאורך כל המלחמה, אבל כל המלחמה, פתחו פה מול תומכי טרור בלי שום סטייה מהדרך, "חמאס טרוריסטים וצריכים למות", זהו. להזכירך האריס אמרה על תומכי טרור שזה "בסדר שהם מדברים וצריך להגן על עזה", אנשיו של טראמפ מדברים קודפ כל על החטופים ועל ישראל.

מאז שנבחר הוא ממנה עוד ועוד תומכי ישראל מובהקים, כולל ראש הFBI בימים האחרונים, אומר מול כולם שהוא רוצה לפנות את עזה, אומר שיקבל כל מה שישראל תעשה, ועדיין אנשים פה אומרים שלא אכפת לו מישראל.

הזוי.

עריכה:

אגב, לפי הדיווחים האחרונים איראן בכוננות ספיגה כבר 3 חודשים.

קצת שינוי מהתקופה שבה ישראל הייתה זאת שפחדה מאזעקות.

לפני 8 דקות, flytomars כתב:

הולי פאק, מה ראיתי הרגע?

כנסו לדף פייסבוק הרשמי של טראמפ (אני לא יכול לשלוח לינק, אין לי פייסבוק, ראיתי בטלפון), יש שם סרטון AI הזיה מוחלטת,

עזה אחרי שטראמפ הופך אותה לריביירה כולל טראמפ וביבי משתזפים ומאסק שותה קוקטייל והשוס - רקדניות בטן עזתיות עם זקן 🤣

הסרטון הזה זה ממש לדחוף אצבע לעין של הפלשטינאים ולסובב ולסובב, לא שיש לי איזה בעיה עם זה 🤣

חכה אל תתלהב מזה הוא בכלל שונא ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

חכה אל תתלהב מזה הוא בכלל שונא ישראל.

אף אחד בשום מקום לא טען כזה דבר, אפילו לא בערך-

הטענה היא שהבנאדם לא שפוי בעליל ויכול להתהפך בכל רגע, הסרטון הזה מוכיח לפחות את החלק הראשון של הטענה 🤣

• אהבתי 4
פורסם
לפני 6 שעות, flytomars כתב:

אף אחד בשום מקום לא טען כזה דבר, אפילו לא בערך-

הטענה היא שהבנאדם לא שפוי בעליל ויכול להתהפך בכל רגע, הסרטון הזה מוכיח לפחות את החלק הראשון של הטענה 🤣

הוא היה בעדך בקדנציה הראשונה שלו כולל הקטע עם ירושלים ורמת הגולן, הוא היה בעדך 4 שנים של ממשל ביידם כאשר חש שביבי "בגד" בו, וכשחזר הוא בעדך על סטרואידים.

גם עכשיו משחרר הצהרה "ביבי צריך לקבל החלטה" כשכל ההודעה בערך אומרת "ביבי כנס בהם כבר יא קוקסינל".

אני מת לדעת מה עוד הבן אדם צריך לעשות כדי שישראלים יגידו "וואלה הבן אדם אוהב אותנו"? שיחלק לכל אחד טסלה?

פורסם
לפני 5 שעות, mikyl כתב:

Show me the money דיבורים זה בחינם.

אתה פשוט מתעלם מכל מה שהוא עשה ועושה וטוען שזה דיבורים.

קיבלת ממנו מספיק הוכחות זה פשוט אוכל אותך שהרפובליקנים הפאשיסטים אוהבים אותנו יותר מהדמוקרטים.

יודע מה, השוואה:

העברת שגרירות לירושלים.

הכרה ברמת הגולן.

הסכמי אברהם (שזה לבד אמור להיות פרס נובל).

מינוי גורמים פרו ישראליים בכל התפקידים הבכירים.

לחץ על חמאס לעסקה לפני כניסה לתפקיד.

לחץ על חמאס תוך כדי עסקה.

סנקציות על האג בתגובה לצווי מעצר.

הסרת אמברגו נשק על D9 ופצצות כבדות ש*ביידן הטיל*.

עכשיו תעשה לי רשימה של הדוד ביידן.

רמז - להגיד Dont ולשלוח נשק זה לא לטובתו כי 1. הוא הטיל סנקציות שטראמפ הסיר ו2. טראמפ היה ככל הנראה הרבה יותר תקיף.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, mikyl כתב:

Show me the money דיבורים זה בחינם.

אגב, חייב להשתמש בטקטיקה שלך:

יא כפוי טובה הדוד טראמפ לא חייב לך כלום כל מה שהוא מביא לך תגיד תודה ותשתוק.

עכשיו תפתח את הביט ותעביר לו את הכסף על 134 הd9 שהוא שלח לנו (לפי גוגל זה מתחיל בחצי מיליון דולר לאחד).

איך אתה מת על פוזיציה.

עריכה:

מצטער, אני חייב עוד משהו:

בפעם הראשונה מאז תחילת המלחמה חמאס החזיר גופות בלי שום טקס.

למה? כי ישראל, בגיבוי מלא של טראמפ, איימה להתפוצץ על עזה ועיכבה שחרור מחבלים מהפעימה הקודמת.

להבדיל מממשל ביידן שטען " חייבים לעצור את האלימות", ממשל טראמפ קורא להרוג אותם, וטראמפ מאיים להעיף אותם מעזה.

אבל:

@mikyl, לא שכחתי, אני עדיין מחכה לרשימה של ביידן של מעשים שבהם הוא "showed you the money".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תיקון קטן, הגופות חזרו בגלל שלא שיחררנו את המחבלים אחרי הביזיון שהם עשו לגופות בפעימה הקודמת. לא בגלל איומים של טראמפ.

להגיד שכל דבר זה בזכות טראמפ רק מראה כמה ההתנהלות שלנו פשוט מתחת לכל ביקורת, כמו איזה כלב שצריך אישור מהבעלים שלו כדי לחרבן.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...