Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

הוא עשה בזה שירות עצום לציבור בישראל שעוד תומך באפס הזה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה משפט שכל דיקטטור בהיסטוריה היה חותם עליו ברצון. 

אני לא יודע אם זו באמת הכוונה שלו, כי אין לו בעיה לצייץ דבר והיפוכו, אבל זה עדיין קצת מפחיד.

מזל שאת ארצות קצת יותר קשה לערער יחסית למדינות סטייל הונגריה או פולין או ישראל. החוקה, הגודל העצום, החלוקה לסטייטים וכו׳. אבל עדיין בארבע שנים אפשר לגרום נזק רב.

image.thumb.png.6fbfa9feb67f95d5026d3121fe9ca3d2.png

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

זה משפט שכל דיקטטור בהיסטוריה היה חותם עליו ברצון. 

קצת מזכיר לי את בטמן ;)

• מצחיק 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיברו פה על AP וטראמפ.

AP: "גבר" פצע והרג, במתקפה "אקראית".

רק בהמשך כתוב שמדובר בסורי שנמצא שם על בסיס "חוקי". מה זה חוקי?   מבקש מקלט מסוריה.

https://apnews.com/article/austria-stabbings-4913f6921c6f27e6d7fd8590da85cc9f

איזו מילה על טרור אולי?   כמובן שלא. הרקע למתקפה בבדיקה.

גם את התמונה שלו יושב ומחייך, אחרי המתקפה, בחרו לא לשים.

כשטראמפ דיבר על פשיעה גואה או אונס בשבדיה, עוד בכהונה הקודמת כמדומני, צחקו או לגלגו עליו, אבל עכשיו זאת המציאות.

גם בשאר אירופה, "מחפשי המקלט" מארצות ערב/איסלאם עושים חיל ביבוא תרבות הרצח והאלימות לרחובות אירופה.

כנראה שסגן נשיא ארה"ב לא טעה כשאמר שהסכנה הכי גדולה לאירופה היא פנימית, ולא חיצונית.

לפני 12 דקות, פינדר כתב:

אבל עדיין בארבע שנים אפשר לגרום נזק רב.

יותר נזק ממה שגרם ביידן?

כבר היינו בסרט הזה של נבואות סוף העולם, לפני הקדנציה הראשונה של טראמפ. במבט לאחור, אלו היו 4 שנים שלוות וטובות, בהשוואה למה שהביא ג'ו ביידן.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע לך מוכר? הדיבורים האלו על משילות והצורך להדיח שופטים שמפריעים עם השטויות שלהם על חוקים וזכויות של אנשים שהם לא מליארדרים?

image.thumb.png.4d5a54844a921fcf058afcdfb8c0b065.png

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, פינדר כתב:

נשמע לך מוכר? הדיבורים האלו על משילות והצורך להדיח שופטים שמפריעים עם השטויות שלהם על חוקים וזכויות של אנשים שהם לא מליארדרים?

image.thumb.png.4d5a54844a921fcf058afcdfb8c0b065.png

Impeach?

כן, מצלצל מאוד מוכר. זה מה שמצאתי בגוגל:

Screenshot_20250216-100459_Samsung Internet.jpg

איך אומרים - play stupid games, win stupid prizes.

הדמוקרטים, וכן שופטים ותובעים מצד אחד של המפה הפוליטית, הביאו זאת על עצמם.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נשמע לך מופרך לנסות להדיח נשיא שמסרב לקבל תוצאות של בחירות ומעודד אזרחים להסתער על מוסדות השלטון?

ואגב, אתה עושה פה סלט, כי הליך ההדחה נגד טראמפ, כמו נגד כל נשיא, הוא הליך פוליטי שנערך ע״י בית הנבחרים ולא ע״י השופטים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא היה הליך ההדחה הראשון של טראמפ, כן?

היה עוד אחד במהלך הקדנציה, עקב פרשת "שחיתות" מונפצת, ועוד מגוון ניסיונות לבצע פוליטיזציה של מערכת המשפט.

אפשר להוסיף לזה רומן שניהלה התובעת המחוזית במשפטו עם התובע המיוחד, את הממונה על חקירת קשרי טראמפ ורוסיה ב-FBI שבעצמו נחשד או הואשם בקשר עם הרוסים, את התובע המיוחד הנוסף שהתפטר אחרי כישלון התיקים שניסו לתפור לטראמפ, שופטים פדרליים שדוחים את הפרישה שלהם כדי לשים רגליים לטראמפ ועוד ועוד.

צריך להיות תמים גמור כדי לא לראות את הפוליטיזציה שהדמוקרטים, ותומכיהם, מנסים לבצע במוסדות שאמורים להיות א-פוליטיים.

אז אין מה לבוא בטענות לטראמפ, או למאסק, כשהם מתרעמים על כך או מנסים להילחם בתופעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וזה המנהל החדש של הHHS. מכחיש מדע מתנגד חיסונים.

כמה אנשים בעולם יפסיקו לחסן בגלל הטיפשות הזו? כמה ימותו ממחלות שאפשר למנוע בקלות?

• אהבתי 1

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וירוס פפילומה שייך לקטגוריה של איידס - מי ששייך לתרבות מסוימת לא יחלה בו... ומכאן שבלי קשר לסיכוני תמותה וכו (לא מכיר מספרים לא נכנס לזה) נחיצותו בתור "חיסון נרחב כללי" לאוכלוסייה מוטלת בספק.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, hans כתב:

מי ששייך לתרבות מסוימת לא יחלה בו.

תבדוק אצל עובדות בזנות כמה לקוחות חרדים עברו אצלן.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 37 דקות, hans כתב:

וירוס פפילומה שייך לקטגוריה של איידס - מי ששייך לתרבות מסוימת לא יחלה בו.

לאיזו תרבות?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, hans כתב:

וירוס פפילומה שייך לקטגוריה של איידס - מי ששייך לתרבות מסוימת לא יחלה בו... ומכאן שבלי קשר לסיכוני תמותה וכו (לא מכיר מספרים לא נכנס לזה) נחיצותו בתור "חיסון נרחב כללי" לאוכלוסייה מוטלת בספק.

לא מתאים לך לכתוב שטות כזו. רוב האוכלוסיה הפעילה מינית נדבקת בנגיף הפפילומה, אם כי רק חלקה הקטן יפתח סרטן צוואר הרחם או עוד שורת סוגי סרטן. חוץ מזה, הנגיף יכול לגרום גם מחלות לא ממאירות.

• אהבתי 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...