Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, stx כתב:

אני מתחיל להבין את הציטוט בחתימה.

בול מה שחשבתי. 

כבר באתי לענות לגבי עלות הטיסה מול עלות כרטיס, אבל זה לא משנה בכלל...

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, stx כתב:

אני מתחיל להבין את הציטוט בחתימה.

ברכותי.

שמח שאינך רואה בעייתיות בקשרי עיתון-שילטון (לכאורה כמובן, אין לי שום רצון לחטוף תביעת השתקה).

ובנושא השרשור, להלן כותרת מאתר ׳הארץ׳ - מעניין מה חושבים הדעתניים כאן על דבריו של ואנס.

ג'יי די ואנס מתח ביקורת על מנהיגים אירופאים ואמר כי האיום הגדול ביותר על היבשת הוא מבפנים

למרות שנפגש היום עם זלנסקי, סגן נשיא ארה"ב הזכיר רק בקצרה את אוקראינה בנאומו בוועידת מינכן לביטחון, ובמקום ביקר בחריפות ממשלות באירופה על מה שהגדיר כהגבלות חופש הביטוי. "אם אנחנו שרדנו את ההתעמרות של גרטה תונברג, אתם יכולים לשרוד את מאסק", אמר

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

צריך לראות איך ארה"ב תשרוד את מאסק. ההשוואה לגרטה לא רלוונטית בכלל. היא בכתה ואנשים הלכו אחריה. הוא נכנס לממשל הפדרלי עם חרב וחותך חלקים שלמים משם.

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, waterman כתב:

שמח שאינך רואה בעייתיות בקשרי עיתון-שילטון

רואה המון בעייתיות בקשרי עיתון שלטון.

זה לא אומר שלא צריך שיהיו קשרים כאלה.

העיתונות צריכה להיות חופשית לכתוב מה שבא לה (במגבלות בטחוניות כמובן) והשלטון צריך, האמת חייב, לשתף איתה פעולה ע״י מתן תדרוכים, מענה על שאלות ולספק מידע.

אלו הקשרים שצריכים להיות.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם

הקשר בין טיסת עיתונאים לביקור רשמי במטוס הממשלתי לבין קשרי עיתון שלטון הוא כמעט כמו הקשר בין ילדה שוודית משועממת לאיש העשיר בעולם.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 47 דקות, waterman כתב:

לשאלתך ׳למה?׳ נראה לי שכבר ענית לעצמך מקודם.

מי שלא מיישר קו עם ראש המדינה, עשוי למצא עצמו מצטופף בתור לעלייה למטוס עם פשוטי העם.

וזו בדיוק הסיבה שתומכי חופש הביטוי, השקיפות והעיתונות החופשית - צריכים להתנגד להצטרפות עיתונאים לטיסה מדינתית.

ההפך - מי שתומך בחופש הביטוי, השקיפות והעיתונות החופשית צריכים להתנגד לנידוי עיתונאים שלא מיישרים קו עם השליט מלעלות על מטוס בבעלות המדינה לפי גחמות השליט.

פורסם

כנף ציון בחלק של הנוסעים הוא בדיוק כמו כל מטוס רגיל ולמעשה מהסוג הדי מיושן. חוץ מזה, אם אני לא טועה במרבית המקרים זו טיסה בכיוון אחד בלבד, החזרה של התקשורת היא בטיסה מסחרית רגילה. 

פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

כדי שיוכלו לדווח על הנעשה עם הנשיא. 

מדובר גם על גופים שנבחרים בקפידה ובכמות מאוד מאוד מצומצמת.

הם יכולים לדווח על הנעשה גם אם יגיעו לשם עצמאית. טיסה באותו מטוס זה נוחות ותו לא, שלא לומר פריבילגיה.

ונבחרים בקפידה?   בוא, מי ישמע בוחרים אסטרונאוטים. מספיק להסתכל על הגופים בישראל כדי להבין שזה לא בדיוק המובחרים שבינינו.

במקום לטוס למשל ל- או מוושינגטון עם קונקשן, ובמחיר הרבה יותר גבוה כנראה, העיתונאים שהצטרפו לנתניהו לוושינגטון, נהנו מטיסה פרטית. אני לא רואה שום סיבה למה צריך לפנק אותם.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 34 דקות, garicho כתב:

ההפך - מי שתומך בחופש הביטוי, השקיפות והעיתונות החופשית צריכים להתנגד לנידוי עיתונאים שלא מיישרים קו עם השליט מלעלות על מטוס בבעלות המדינה לפי גחמות השליט.

אין ביננו חילוקי דעות כאן, רק זוית מבט שונה.

אסור לנדות עיתונאים שאינם מיישרים קו עם השליט אך באותה נשימה, מותר לפקפק קלות באיזון הדיווח בידי מי שזכה לעלות על הטיסה.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

ונבחרים בקפידה?   בוא, מי ישמע בוחרים אסטרונאוטים. מספיק להסתכל על הגופים בישראל כדי להבין שזה לא בדיוק המובחרים שבינינו

כותרת השירשור היא טראמפ. הנושא שעלה הוא טראמפ ו AP, מה שציינתי היה לגבי ארהב.

הניסיון שלך להעביר נושא לישראל חביב.

טיסה פרטית בתחת שלי, אנשים נוסעים לעבוד, מי ישמע הם טסים באיירפורס 1 כדי לנפוש.

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

טראמפ? זה הכל עלינו.

הוא אמר שמבחינתו זה החלטה של ישראל איך להגיב להפרות. ישראל כרגיל מחליטה שלא להחליט וזורמת עם מה שקורה.

ממליץ לך להקשיב עוד פעם להצהרתו המקורית ומה שהוא ואנשיו חזרו ואמרו במהלך השבוע. בלה בלה בלה הרגיל. מתי דגל ארה"ב מעל גרינלנד ופנמה? עיירות נופש עם מגורים נפלאים במצרים וירדן לעזתים? ריביירה בעזה? תראה שבסוף ישראל תהיה אשמה.  

לפני 54 דקות, waterman כתב:

אם ידוע לך על כרטיס טיסה ב-550$ בכוון אחד לארה״ב - אשמח לשמוע.

על פניו מדובר בסיבסוד ממשלתי.

זאת לא טיסה מסחרית וישנו הבדל בין סבסוד וללא רווח. אין טיסות מסחריות ללא רווח, לכן יהיה לך קשה למצוא כרטיס ב-550$.   

לפני 40 דקות, waterman כתב:

למרות שנפגש היום עם זלנסקי, סגן נשיא ארה"ב הזכיר רק בקצרה את אוקראינה בנאומו בוועידת מינכן לביטחון, ובמקום ביקר בחריפות ממשלות באירופה על מה שהגדיר כהגבלות חופש הביטוי. "אם אנחנו שרדנו את ההתעמרות של גרטה תונברג, אתם יכולים לשרוד את מאסק", אמר

שים לב שמאסק קרא לשכוח את פשעי הנאצים ותמך במפלגה נאו נאצית. בלי לדבר על הגבלה הדבילית בין ילדה מטורללת ויד ימינו של נשיא ארה"ב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההצהרה המקורית לא רלוונטית כי היא נאמרה בתגובה לאיום של חמאס לא לשחרר אף אחד השבת. ישראל בחרה לקחת את זה לכיוון של הכלה כרגיל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כאשר ביידן אמר DON`T הוא שלח לכאן 2 נושאות מטוסים. טראמפ? יש לאמריקאים היום כוחות באזור כדי לעשות משהו איום ונורא, משהו שארה"ב בחיים לא עשתה קודם? משהו שצה"ל וח"א לא מסוגלים לעשות לבד? הבדל בין דיבורים ומעשים. 

• תוכן חדש...