Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

לפני שעה, mikyl כתב:

לא כל כך מזמן רבים צעקו שאנחנו כאן חייבים פוטין. מניח שלפחות חלקם הצביעו בן גביר. נחיה ונראה.

אני אגיד את זה ככה - אם אני אגלה שטעיתי את ממש אתבאס.

אני מקווה שאם אתה תגלה שטעית אתה ממש תשמח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא הוא, אבל אני אגיד שאם הייתה לי זכות הצבעה שם הייתה לי דילמה לא קטנה למי להצביע. מה שכן, כתבתי פה כבר שאם טראמפ יעשה בסוף חצי ממה שהוא אומר שיעשה, אני מקעקע MAGA על הלחיים.

לא על הלחיים של הפרצוף ועם קעקוע מחיק, אבל מתחייב לעשות את זה ומוכן לשלוח לך תמונה אם תתעקש.

עריכה אחרונה על ידי stx
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני שעה, stx כתב:

אני לא הוא, אבל אני אגיד שאם הייתה לי זכות הצבעה שם הייתה לי דילמה לא קטנה למי להצביע. מה שכן, כתבתי פה כבר שאם טראמפ יעשה בסוף חצי ממה שהוא אומר שיעשה, אני מקעקע MAGA על הלחיים.

לא על הלחיים של הפרצוף ועם קעקוע מחיק, אבל מתחייב לעשות את זה ומוכן לשלוח לך תמונה אם תתעקש.

אולי תקעקע TRAMP STAMP או במקרה הזה TRUMP STAMP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אני מקווה שאם אתה תגלה שטעית אתה ממש תשמח.

שים לב, אף פעם עד עכשיו לא אמרתי שטראמפ זה רע לישראל. ואפילו לא אמרתי שביידן יותר טוב. מה שכן אמרתי שהוא ח*ה של בן אדם ובלתי צפוי. אמרתי גם שעד היום ביידן תרם לישראל הרבה יותר מטראמפ. אני מאמין שטראמפ יעשה מה שטוב לטראמפ. אם זה יהיה טוב גם לישראל - הרווחנו. אם לא - אנחנו בבעיה רצינית. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, mikyl כתב:

אמרתי גם שעד היום ביידן תרם לישראל הרבה יותר מטראמפ.

אז זהו, שלא.

בתור סנטור הוא תמיד דאג לתקוף אותנו שנייה אחרי החיבוק, וגם בתור נשיא לא הייתה לנו תמיכה מלאה ממנו.

אני בטוח ב-100 אחוז שאם הוא היה נשיא היום הוא היה משחרר קריאה "לחזור למשא ומתן", ולא היה מאיים על חמאס.

בניגוד לביידן, טראמפ לוקח את הצד של ישראל באופן מוחלט נגד ציר הרשע. טראמפ הוא זה שהעביר את השגרירות לירושלים כשכולם, כולל אנשי שמאל/מרכז בארץ איימו שזה יבעיר את המזרח התיכון, הוא זה שהכיר בריבונות הישראלית על רמת הגולן, הוא זה שתוקף את האג וחבריהם, והוא לא זה שהטיל על ישראל סנקציות או אמברגו נשק. עזוב את הפצצות, שנייה אחרי שנכנס לתפקיד כל ה-D9 החדשים הגיעו לארץ.

והוא זה שהביא את הסכמי אברהם, שאם אובמה/ביידן היו חתומים עליהם כל העולם היה מאונן עליהם.

אולי הוא חרא של בן אדם, שובניסט, לא יודע איזה כינוי נותנים לו היום. בסופו של יום אני לא ישן איתו בלילה וזה לא מעניין אותי.

אכפת לי שיהיה טוב במדינת ישראל, והוא עושה הרבה יותר מכל נשיא אחר בהיסטוריה. גם רפובליקנים וגם דמוקרטים.

אין לו מחויבות לאף גורם מאחורי הקלעים למעט אזרחי ארצות הברית, וכמו שזה הוא גם דואג לנו. אח יקר.

*ואזכיר שוב - הוא הנשיא היחיד ב-30 שנה האחרונות שבמהלך כהונתו השווי הנקי שלו ירד לעומת האחרים שגדלו במאות אחוזים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב, כמו לדבר אל קיר.

הרי ביידן לא עושה מה שטוב לביידן חלילה. החנינה לבן שלו, כל מיני עסקים מפוקפקים שהמשפחה שלו הייתה מעורבת בהם, לכאורה, בסין, עשרות או מאות מיליארדי הדולרים לאוקראינה, שלא כולם כנראה מצאו את דרכם לשם, כל זה זה כי ביידן חסיד אומות עולם. 

שלא לדבר על ההסנפה של ילדים קטנים. כאילו מה נסגר?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מודה לטראמפ על זה שהוא מקצר לי את קורסי ״אתיקה בעסקים ומניעת שחיתות״ שכל עובד בחברה אמריקאית חייב לעבור פעם בשנה.

image.thumb.png.e592f3cdeb6a7f5f7e2c7612581402dc.png

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

בחברה

הופה! אשכרה סיבה אמיתית לקעקוע על הלחיים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוקר אחד (של מזרח תיכון או גיאופוליטיקה) פרסם פוסט בלינקדאין, בו הוא מסביר שטראמפ רוצה להשתלט על עזה לא בהכרח מאהבת ישראל (או לא רק), אלא בעיקר עקב אינטרס אמריקאי - נתיב סחר עם נמל בעזה, שיהווה למעשה אלטרנטיבה לתעלת סואץ (ויחסוך מאות מיליארדי דולרים שארה"ב שופכת על מצרים).

כלומר מבחינת טראמפ, 7 באוקטובר מהווה תירוץ להשתלט על עזה, במסווה של פתרון הסכסוך (וזה אכן יפתור אותו, מקומית לפחות).

כמו נשק כימי בעיראק או הרפתקאות ביידן באוקראינה.

אגב, לגבי מצרים - לא סתם אומרים שערבים מבינים רק כח. האיומים של מצרים כאילו אין סיבה להסכם שלום אם הם לא יקבלו כסף מארה"ב, אם אם יצטרכו לקלוט פלשתינים, אולי הייתה מפחידה את ביידן או את השמאל בישראל (וכנראה גם את ביבי), אבל לא את טראמפ. 

ברגע שמצרים יבינו שעומד מולם כלב יותר משוגע (ויותר גדול, במקרה של טראמפ), הם יכניסו את הזנב בין הרגליים ויתקפלו. זה נכון לגבי מצרים, זה נכון לגבי איראן, וזה נכון גם לגבי חמאס - ברגע שהם מרגישים חולשה הם מנצלים את זה.

אגב 2, חמאס, כרגיל, נוקטים בטקטיקה של אחד בפה אחד בלב, ולחימה פסיכולוגית כדי לפגוע במורל של הציבור הישראלי. עד עכשיו זה עבד, בגלל ממשל חלש בארה"ב, שלא השכיל להבין את המצב, וכן בגלל אידיוטים שימושיים בישראל, מהתקשורת והשמאל, שבלעו את שקרי חמאס כאילו זה הכל, כרגיל, ביבי והממשלה בישראל אשמים.

כעת, ברגע שהם החליטו להפר או לא להמשיך בעסקה, הם גילו שעם טראמפ זה פחות עובד. ברגע שטראמפ אמר שמבחינתו צריך לחזור ללחימה, דובר או ראש חמאס פתאום התחיל לדבר כמו פוליטיקאים אירופיים. השאלה אם לביבי ולממשלה שלו יהיו את הביצים לנצל את הקרדיט שהם מקבלים מהבית הלבן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

איך רצועת עזה יכולה להחליף את תעלת סואץ? עם התעלה ספינות יכולות לעבור מהים התיכון לים האדום. עזה זה סתם חתיכת חוף. אפשר כמובן לפתח אותה למשהו מניב אבל כתחליף לתעלת סואץ?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

איך רצועת עזה יכולה להחליף את תעלת סואץ?

מצטרף לתהייה. נשמע כמו הנפצה מופרכת להפליץ. אפילו אילו הייתה לנו תיאורטית רכבת מנמל אשדוד לאילת.

הנייר סובל הכול!

עריכה: קראתי שוב, פספתי את ה"פרסם בלינקדאין". נרגעתי. רשת חברתית/כיכר העיר שורצת קשקשנים מחפשי תשומי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

איך רצועת עזה יכולה להחליף את תעלת סואץ? עם התעלה ספינות יכולות לעבור מהים התיכון לים האדום. עזה זה סתם חתיכת חוף. אפשר כמובן לפתח אותה למשהו מניב אבל כתחליף לתעלת סואץ?

אלטרנטיבה, כלומר אופציה נוספת, לא להחליף לגמרי.

משהו כזה:

https://thejudean.com/index.php/news/international/2284-egypt-added-to-land-corridor-bridging-uae-saudi-arabia-israel

האם זה אפשרי, לוגיסטית וכלכלית, ומה נפח התעבורה יחסית לנתיב ימי נטו?   לא יודע, אבל על הנייר זה אפשרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

יודע, אבל על הנייר זה אפשרי

כי הנייר סופג הכול.

למה להשתמש בעזה ולא באשקלון/אשדוד?

חרטא ברטא.

לפני 47 דקות, hans כתב:

רשת חברתית/כיכר העיר שורצת קשקשנים מחפשי תשומי.

זאת כול המטרה שלה...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, David32 כתב:

כי הנייר סופג הכול.

למה להשתמש בעזה ולא באשקלון/אשדוד?

אתה רוצה שטראמפ ישתלט על אשדוד?

כל הפואנטה היא נמל שנמצא בשליטה בלעדית של ארה"ב.

לפני 15 דקות, David32 כתב:

זאת כול המטרה שלה...

נכון. עדיף טוויטר או פייסבוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 31 דקות, gadik6 כתב:

אתה רוצה שטראמפ ישתלט על אשדוד?

כל הפואנטה היא נמל שנמצא בשליטה בלעדית של ארה"ב

בתיאוריה שלך זה גם ככה עובר דרך אילת, אז מה זה משנה אם גם ככה השינוע הוא על אדמת ישראל וארהב גם ככה מחזיקה את ישראל בביצים?

ויכוח מיותר

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...